středa 22. června 2016

Gallery update 56.3: New photos from Chanel Le Rouge Collection

Ahojte všichni, jak se máte? Měla bych se učit. Zase. Což jsem měla dělat celý den, ale mo jsem to nezvládla. Zase. Ale co. Rozhodla jsem se, že přidám jeden článek a pak se k tomu opět navrátím. Mám pro vás nové fotky z nové kampaně Chanelu, jejíž je Kristen tváří. Jde o součást kampaně na make-up, konktrétně v tomto případě na nové rtěnky této značky. Nemohli si podle mě vybrat vhodnější tvář kampaně, než Kristen, protože jí rudé rtěnky neskutečně sluší a navíc je to zkrátka krásná žena, co si budeme namlouvat. Ty fotky se objevily až na tu první zatím v ne úplně nejlepší kvalitě, pak je ještě spousta fotek od fanoušků zde. Doufám, že se jich brzy objeví víc, protože jsou opravdu skvělé! Tak doufám, že se vám budou taky líbit :)
* * * * * * * *
Hello everyone. How are you? I should study. Again. And I will, but first But I decided to give myself a break, because have for you new amazing pictures from new Chanel campaign. Not that I started to study properly, I didn't, and I am already taking a break. I didn't expect any new pictures, so this is just amazing. Kristen is a face of a new make-up campaing, and this campaign is called Le Rouge Collection N1, it is a new collection of lipsticks. Kristen is a perfect person for doing it and these photos are extraordinary and beautiful! I love them and I really hope that some more will show up, or at least in better quality, because HQ is just the first one. And there is also bunch of media pictures here. Enjoy, they are perfect.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

10 komentářů:

  1. Tak tyhle fotky jsou naprosto dokonalé! Moc se mi líbí to červené pozadí, jak to kontrastuje s jejím černým oblečením a je perfektně nalíčená! :) Nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Týýýbrďo, to je snad úplně nová Kristen! Myslím, že takhle jsme ji ještě nikdy neviděli! Každopádně ten make-up je naprosto parádní! To líčení kolem očí se moc povedlo - líbí se mi ty výrazné řasy :) A ta rudá rtěnka nemá chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsou naprosto úžasné, dokonalé fotografie! ♥ Úplně mi málem spadla brada, ten make-up je je bombasticky, Kristen to šíleně sluší, nevadilo by mi, kdyby se takhle líčila častěji. :) Moc se mi líbí i jak má udělané vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni! ♥ Opravdu si nemohli vybrat nikoho lepšího, Kristen vypadá dokonalé a moc se mi líbí barva té rtěnky a Krist neskutečně sedne a ty stíny k tomu, no nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  5. Angie, mám pocit, že mi kradneš slová z úst! Presne som chcela napísať, že lepšiu tvár si asi ani vybrať nemohli, Kristen na fotkách vyzerá úplne brutálne, hlavne tá prvá fotka je mojou favoritkou.

    OdpovědětVymazat
  6. wow úplne s tebou súhlasím, veľmi jej to tam pristane vyzerá takto krásne a mohla by takto chodiť aj častejšie s celkovým lookom mno a tá prvá fotečka je perfektná mohla by si niečo s nimi aj podniknúť     

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou to úžasné fotky!! Kristen je hrozně hezká a ty rudé rty jí neskutečně sluší ♥ Nevím, co dodat, prostě se jim to povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  8. Má draze milovaná Angie, mám pro tebe hádanku.. Kdopak jsem? Co se týče učení, už aby to bylo za tebou.. Já mám konečně dneska už klid a jsem za to moc ráda, že učení skončilo.. Byl to docela masakr ten poslední měsíc :)Já si občas říkám, co sakra Kristen nesluší, ale je to asi jediná bytost na světě, které to přeju, u ostatních si jen říkám 'ach ta mrcha, proč je jenom tak krásná' Ale u Kristen jsem nějak zbavena záště ani nevím jak je toto možné Btw. nápověda pro mou hádanku - je tu zase léto a já začínám zase lítat po blogovém světě klasika

    OdpovědětVymazat
  9. No to víš, že jsem to jááá ! A jo no jsem ráda na blogu.. jako vždycky když začne léto tak na něj mám čas a jdu si nějaký založit
    Jinak co se té knížky týče asi tě budu spoilerovat Ale je to fakt úžasná kniha, čte se skvěle a moc se těším pak na to zfilmování s Evou Green :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, moc děkuji za zapsání do affs, moc ráda tě přijmu, jdu si tě dát do menu :))

    OdpovědětVymazat