neděle 29. září 2019

Gallery update 74.5: Deauville American Film Festival Photocall and Cabin Inauguration


Ahoj všichni. Jak se máte? Já celkem fajn, až na to, že pořád ignoruju povinnosti, které mám, místo abych je konečně začala řešit. Jsem totiž kráva, což už ale všichni víme, že. No ale zítra už opravdu musím začít, protože už dneska bylo pozdě. Dobře, popravdě, pochybuju, že zejtra nějak extra začnu, vzhledem k tomu, že jdu do práce a pak do divadla, ale v úterý určitě něco udělám, protože mám hodně času mezi hodinami, takže si sednu do knihovny a bude to snad fajn. Uvidíme, jak to půjde. Musím ale už něco poslat redaktorce, už teď je to dost trapné. No nic. Možná něco málo přečtu už dneska, ať nemám tak špatný pocit. Jinak jsem se rozhodla, že asi začnu fotky Sophie přidávat do KSF galerie, protože nemám nějak sílu na to se s tím patlat a nechtějí se mi za to utrácet peníze. Tak snad vám to nebude moc vadit, že to tam bude takový mix všelijaký. Pokusím se to udělat nějak rozumně. Ale asi na to skočím až někdy příští týden, dneska už na to úplně nemám. No... popojedem.

Konečně se přesouváme z Torontského filmového festivalu a to rovnou na jiný kontinent. Kristen pokračovala ve své festivalové cestě zpět do Evropy, tentokrát do Francie. Konkrétně pak na Americký filmový festival v Deauville, kde se jí dostalo hned několika poct. První z nich bylo, že získala svou vlastní kabinu, což je něco jako Hollywood Walk of Fame, akorát v Deauville a je to kabina na pláži nebo co :D Každopádně ale Kris získala jednu se svým jménem hned vedle Johnnyho Deppa a samozřejmě se zúčastnila i oficiální inaugurace této kabiny. Musím říct, že ze všech outfitů, které zatím během této dlouhé festivalové jízdy měla, se mi tenhle líbí asi ze všech nejvíc. Není to úplně takový typický Chanel. Vlastně si ani nejsem pořádně jistá, jestli je to Chanel. Kristen měla pro ni poměrně netypicky velmi vysoké podpatky, jsou to botky značky Christian Louboutine, které jsou podle mě naprosto úžasné, co si o nich myslíte vy? Celkově se mi ten outfit moc líbil, jak ta košile, tak ty delší kraťasy... no a hlavně, Kristen překvapila růžovými vlasy! Podle mě to vypadalo naprosto skvěle, mě osobně to moc potěšilo a moc se mi to líbilo. Kristen prostě umí udělat odrosty cool :D Vypadala vážně nádherně, košile jí ladila s americkou vlajkou, hodně se usmívala a myslím, že obecně měla dobrou náladu. Moc se mi líbí ty fotky s fanoušky a pak z odhalení jejího jména. Hlavně ty fotky, kdy jedna fanynka přinesla Kristen krásnou kytici a Kristen je z toho očividně nadšená. Mám pro vás potom i dvě videa, která obsahují v podstatě to stejné, jen to první je kratší a je v něm i krátký rozhovor s Kristen, je to oficiální video Deauville festivalu. To druhé je potom trochu delší od některého z fotografů. Fotek jsem uložila hrozně moc, nějakých 158, ale nějak jsem se nemohla ovládnout :D
+ + + + + + +
So... I have decided to use my KStew gallery for Sophie from now on. But I think I won't be adding older pictures, at least not right now, because it is a lot of work and I have a lot of stuff to do here with Kristen going around the world like crazy. I hope you don't mind... I know it will be a little mixed up and that the name of the gallery is just Kristen, but I really don't care I guess. I am not going for imagebam, I don't trust that anymore... and I also don't really have time to figure out how that coppermine shit works. I am too busy for that. Well, I should be busy at least. I really have to do something with that, I need to start translating, but I am doing the same thing I am doing every time... procrastinating. But I will start tomorrow, I promise. To myself. Not to you, I guess you don't care :D Whatever.

Moving on from Toronto International Film Festival (fucking finally :D). Not long after that, Kristen went to Deauville American Film Festival in France. She spent few days there and then she went to the San Sebastian Film Festival. Deauville film festival was special for Sophie too, because she received an award there and her film Heavy premiered there for the first time. And it was quite similar for Kristen, because she also received an award there. But she was also given a cabin, which is something Deauville does and it is apparently quite a big deal and honour, but she also received an award, but I will talk about that later. Right now I have for you photos from the photocall and inauguration of the mentioned cabin on September 13. Her name was revealed by Kristen herself, of course. Kristen arrived at this event with pink hair and an amazing outfit that I fell in love with instantly. The pink hair is also top, I love it so much. It was not a typical Chanel outfit. The shoes were Christian Louboutine and they are surprisingly high for Kris, but amazing. That's all I know to be honest, I wasn't able to find out, if the rest is Chanel or not, but it looks freaking amazing. And it goes great with that American flag. So I figured that 158 photos might be a little bit of an overkill. I was saving these pictures and I loved every single one of them so much that I just couldn't stop. And I saved 158 of them. I might have saved some twice, I am not sure, I had some trouble with uploading them, so it is possible that some of them are there twice, but I don't really think so. They are similar, but not the same. There were just too many great pictures and I saved them all, because I couldn't choose. I also have for you two videos from the inauguration that are both beautiful. I love those pictures with a fan that brought Kristen flowers. You can see that Ruth took them for Kristen to keep them, which is great and Kristen seems really touched by it and happy, so that makes me happy. She rocks the pink hair and she's smiling a lot, which I like to see every time.


Short video:

Longer video:

3 komentáře:

  1. Vůbec jsem netušila, že v rámci tohoto festivalu vybraným herců přidělují i kabity po nich pojmenované To je poměrně dost zajímavé! Kristen to tu jinak vážně moc slušelo. Souhlasím, že tohle je asi jeden z nejpovedenějších outfitů, co od odstartování té své "press tour" na sobě měla. Je parádní a ta košile se mi hrozně líbí a ke Kristen se skvěle hodí :) Stejně tak se mi líbí i její růžové vlasy, vypadá to hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten outfit je naprosto boží a nejvíc zbožňuju ty brejle .. bohovský ♥

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak s tou galériou má mrzí, je to naozaj veľmi na prd keď sa ti toto stalo, ja som v tom blbeček, tak ti v tom ani neporadím, a v pohode, mne to určite nebude vadiť keď to tam mixneš ,  mne a to, že dávajú poctu ako kabínu som nevedela, je to pre mňa novinka, a v živote by ma to nenapadlo , a ako prečo nie , gratulujem jej k tomu, outfit sa Kris nesmierne hodí, a tie topánočky sú síce krásne ale jednoznačne na zabite     ,  a tie okuliare sú len krásna bodka za tým všetkým

    OdpovědětVymazat