pondělí 2. září 2019

Gallery update 73.6: Venice Film Festival 2019 - 'Seberg' Photocall


Ahoj všichni. Konečně jsem zpátky. Teda, konečně. Vlastně se mi domů vůbec, ale vůbec nechtělo. Edinburgh jsem si naprosto zamilovala a rozhodla jsem se, že tohle město rozhodně ještě sehraje nějakou roli v mém budoucím životě. Chtěla bych tam jet a být tam třeba alespoň půl roku nebo rok. Nevím, kam mě vítr zavane, ale vždycky jsem chtěla žít aspoň nějakou dobu v Británii a Edinburgh se zdá být tím nejlepším místem. Problém možná bude ten debilní Brexit, protože kdo ví, jak to bude, pokud odejdou bez dohody, ale uvidíme. Zatím nebudem malovat čerta na zeď. Každopádně to město mě inspirovalo a úplně se mi tam tak lehce dýchalo, má úžasnou atmosféru a fakt bych tam nejraději zůstala. To se mi teda i málem splnilo, protože nad Francií včera vypadla letová kontrola na nějakou dobu a kvůli tomu měla zpoždění snad všechna letadla z Velké Británie, včetně toho našeho. Místo ve 14:00 jsme odletěli v 17:00... a ještě jsme asi 20 minut kroužili nad ČR, protože v Praze byla bouřka. Na druhou stranu jsme měli dost vtipnýho pilota, kterej nám ještě na zemi neopomněl oznámit, že přišel o veškerý pozemní personál a že je v Edinburghu na letišti všechno v naprostém nepořádku (completely OUT of countol)... Což jsou přesně ty dvě věty, který chce člověk slyšet v letadle :D Nad ČR pak ještě hlásil, že teda má pořád v plánu přistát v Praze, ale že se uvidí... a v průběhu letu ještě zapnul výstrahu o turbulencích, aby si všichni sedli a připoutali se a mohl si dojít v klidu na hajzlik :D Takže hodně zajímavá cesta. Každopádně Edinburgh vřele doporučuju. Angličtina mi teda dávala zabrat, protože ta skotská je fakt chuťovka, ale zvládly jsme to s mamkou celkem bez problémů :D No nic, dost už o mě, o Edinburghu se možná ještě zmíním nebo zaspamuju Instagram, tak kdo mě tam sleduje, může kouknout na fotky. Každopádně se teď konečně začnu věnovat Kristen.

Kristen má za sebou totiž dost produktivních pár dní a ještě ji dalších několik produktivních dní až týdnů až měsíců čeká. 30. srpna totiž měl premiéru film 'Seberg', ve kterém Kristen hraje hlavní roli, Jean Seberg. Premiéra se uskutečnila na filmovém festivalu v Benátkách a Kristen tam samozřejmě nemohla chybět. Naposledy byla na tomto festivalu v roce 2015, kdy tu měl premiéru film Equals. O tom, že se tu Kris objeví, se vědělo už nějakou dobu, a taky se vědělo, že tu samozřejmě zrovna nebudu, abych o tom napsala z první ruky... Ale tak pár dní později, to se snad přežije :D Sledovala jsem to ale usilovně a nestačila jsem koukat. Každopádně, než se dostanu k největší bombě tohoto roku, tedy premiéře filmu samotné, mám pro vás jiné fotky. Konkrétně jde o fotky z photocallu k filmu a příjezdu na něj. Z příjezdu mám 18 fotek, které sice mají trochu paparazzi nádech, ale já jsem se je rozhodla akceptovat jako oficiální :D No a ze samotného photocallu mám pro vás fotek 97. Moje zdroje jich měly všechny přes 400, ale já nejsem až takový magor, abych ukládala všechny, přestože jsem se na ně nemohla vynadívat. Kristen se totiž kromě toho, že měla skvělý outfit, nemohla přestat usmívat a celá zářila. Společnost na koberci jí dělali další členové obsazení, konkrétně pak Anthony Mackie, kterého můžete znát z Marveláckých filmů jako mého milovaného Falcona, Zazie Beets, kterou můžete znát z jiného Marvela, i když od jiného studia, tedy z Deadpoola 2. Potom tam tedy nechyběli samozřejmě ani Jack O'Connell, Margaret Qualley a režisér filmu Benedict Andrews. Očividně se na koberci všichni dobře bavili a Kristen celé okolí častovala širokým úsměvem :) Měla na sobě top od Chanelu, kalhoty značky Brunello Cucinelli, šperky of Jillian Dempsey a naprosto dokonalé boty od Louboutina, do kterých jsem se naprosto zamilovala. Mám tenhle styl ráda. Celkově se mi look moc líbil, včetně vlasů a make-upu, ačkoliv outfit z premiéry tenhle naprosto přebil :D Ale o tom až později. Nyní tedy těch milion fotek pro vás a v celém článku dvě videa z photocallu.
+ + + + + + +
Hello everyone. I am finally back. Well, finally... I didn't really want to come back, I madly fell in love with Edinburgh, kind of deciding that my future is there. I don't know how long future, but definitely some part of my life will be connected to this city, because it is not only a beautiful city, but it also inspires me and I could breath less heavily. I have so much to do and it felt like if I was there, I could do it better, I would be free of all the shit I am going through right now. It doesn't really matter if I translate here or there, I can do it anywhere... And I will also have to have another job if I want to make myself some living, so why not go for some more adventure. I love Prague, I love my home, but I am recently thinking about what I want from my life and since I was younger, I have wanted to live in the UK at least for some time. And I will. Because if you want something, you should do it, no matter what. Anyway, some life philosophy from me. Now to Kristen and her definitely more exciting life.

One of the big dreams I have, is to meet Kristen. And I know that's probably never gonna happen, but it might actually, if she would come to some european film festival again. She did last week and it was, once again, absolutely legendary. Kristen's movie 'Seberg' had its European premiere on August 30, 2019 at the 76th International Venice Film Festival. Kristen was of course there with most of the main cast from the film. This includes actors Anthony Mackie, Zazie Beets, Jack O'Connell, Margaret Qualley and the director of the film, Benedict Andrews. But before I will publish the incredibly amazing pictures from the premiere itself, I have for you another amazing pictures of Kristen arriving at the 'Seberg' photocall and then from the photocall itself. I will publish also some from the press conference with the full press conference, but I will do that later. Right now I have for you 97 pictures from the photocall and another 18 pictures from the arrival and departure. Those are kind of... paparazz-ish... but I decided to count them as official. The initial reactions to Seberg are quite possitive. Basically all of the reviews praise Kristen's extraordinary performance as Jean Seberg, but are saying that the film itself has some issues. Which film doesn't, right? I am honestly pretty hopeful. Kristen could get at least some award season nominations if Amazon releases it soon enough. Let's see. I don't want to hope too much. Here are the pictures. Kristen wore a Chanel top, Jillian Dempsey jewelry, Brunello Cucinelli pants and Louboutin shoes, that I absolutely adore. I love this style of shoes, they are fucking perfect. The whole look was really nice, I was not sure about the colour of the top, but then I kind of got used to it. I love it as a whole, really. And I absolutely adore these pictures because Kristen is shining, like she barely stopped smiling, I love that. Videos from the photocall are in the full article.






4 komentáře:

  1. V Edinburghu jsem byla tenkrát během zájezdu do UK v deváté třídě a pamatuju si z toho jen takové útržky - pamatuju si na Royal Mile, tam nějaký týpek hrál na dudy, po asi 5 vteřinách mě s tím začal otravovat, protože ten zvuk byl docela nepříjemný , pak jsme tam lezli na jakýsi kopec, to byla taky sranda, protože já celkově kopce nesnáším, a tuším, že u E. Castle jsem dojídala staré toasty Ale jinak si toho moc nepamatuju, ono celkově je lepší, když tam jede člověk sám od sebe, protože se pak může podívat, kam chce a zdržet se tam tak dlouho, jak chce. Když jedeš se školou tak je to pořád "honem, honem, už jsme měli být tam a tam". Třeba se tam ještě jednou v životě taky podívám, i když o tom docela pochybuju, nemám v okolí žádného "travel buddy" -_- A na ten Brexit jsem taky zvědavá, docela to vypadá, že bude nakonec ten "no deal" a pak se Boris beztak zase zdáchne Jinak ráda slyším, že se ti v Edinburghu líbilo a žes tam načerpala energii :) A to s tím letadlem jsem viděla u tebe na Insta. Docela drsný, zejména pro někoho jako jsi ty, kdo nerad létá (pamatuju si to správně, že jo? ).
    Ale teď už ke Kristen. Jsem ráda, že teď v poslední době má hodně novinek a výhledově to vypadá taky dobře. Její outfit bych hodnotila asi jako průměr, není úplně špatný, třeba ty kalhoty se mi líbí hodně, ale vyměnila bych tričko a dala k nim boty na podpatku. Trošku rozpačitá jsem i z toho účesu, abych pravdu řekla.

    OdpovědětVymazat
  2. Aaa, ježiš, no já byla v Edinu před měsícem 2 týdny jsme cestovali po Skotsku a v Edinburgu jsme teda byli v podstatě jen jeden den, což prostě nestačí, ale úplně ti rozumím, mě si to město a celkově země totálně získalo, musím se tam vrátit za každou cenu (fakt jsem málem brečela, že musím zpátky do čr ). Jaké vám vyšlo počasí? Nám zrovna ten den nejvíc s prominutím chcalo, takže dost autentickej skotskej zážitek A moc jsem toho neviděla, jen jsme byli na hradě a potom po Royal Mile sešli dolů k Holyroodu a na Calton Hill a pak zpátky. Na Arthur Seat jsem nebyla, v Portobellu jsem nebyla...no musim se vrátit ♥A jsem ráda, že se Kristen objevila v Benátkách, ten festival je taková moje srdcovka asi, no díky Emmě Na photocallu jí  to jinak moc slušelo, fakt dost boží outfit i celkově vizáž super a ty její úsměvy, to je skvělý ♥

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je skvelé, že si si to tam tak dobre užila a zanechalo to miesto na teba taký dojem, ja som sa do veľa miest nedostala, a zatiaľ som tento pocit nezažila , ale bolo by to jednoznačne super, mno a čo a týka Kris, vyzerala naozaj dobre, aj mne sa tie je topánočky náramne páčia, a tiež dosť ako malá spravené vlasy, vyzerala tak naozaj dobre, som tiež rada, že sa to z novinkami rozbehlo a neviem sa dočkať

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotky ... Hrozně se mi líbí účes Kris...  Hrozně jí to tady sluší

    OdpovědětVymazat