pondělí 9. září 2019

Gallery update 73.8: New Harper's Bazaar photoshoot


Panebože, nemůžu uvěřit, že jsem zapomněla na nejlepší novinku tohohle roku. Je to div, já vím, protože těch novinek je tolik, jak můžu určit tu nejlepší? No až si ji přečtete, tak mi dáte za pravdu :D Kristen totiž bude již podruhé hostem televizní show SNL! Poprvé a na dlouhou dobu naposledy tam Kristen byla před 2 lety a tehdy se v živém vysílání přeřekla a řekla sprosté slovo :D čemuž následovalo její prohlášení, že už se tam teda nikdy znovu neukáže :D Ale očividně to nebyla pravda, naštěstí, protože show 2. listopadu bude uvádět a slavným hostem ve scénkách bude právě ona. Jsem z toho opravdu nadšená a nemůžu se dočkat. Tahle novinka mě potěšila jako už dlouho nic ne!! Těch novinek je teď halda a já ani nevím, co přidat jako první. Další novinkou je, že Kristen kromě Benátek, Toronta a Deauville se Kristen objeví ještě na filmovém festivalu v Curychu, kde převezme ocenění Golden Eye. To je skvělá zpráva. V Deauville ji potom čeká také jedno ocenění, stejně jako čekalo Soph Turner, která ho převzala předevčírem, no na to taky nemám dost času, abych o tom psala :D Prostě se z toho množství novinek asi zblázním. To mám za to, že jsem zbytek roku fňukala, že nikde nic a najednou je toho tolik, že nevím, co přidat první... Ve čtvrtek ještě ke všemu odjíždím do Itálie, tak tu zase nebudu, aleeee... hodlám přednastavit aspoň pár článků, protože jsem dnes v rámci prokrastinace uložila docela hodně fotek, tak už jen stačí k nim napsat ty texty. Vidím to tak na tři... nebudu se zase přeceňovat, ale ty tři by mohly klapnout. No zpět ke Kristen.

Tentokrát mám pro vás něco, co nesouvisí ani s festivalem v Benátkách, ani s tím v Torontu. Vlastně úplně okrajově s Torontem, ale k tomu se dostanu až v jiném článku. Když byla Kristen nedávno přítomná na slavnostní večeři k uvedení nové makeupové kolekce Chanelu, Noir et Blanc, kterého je tváří, stihla ještě taky nafotit jeden nový photoshoot. Tentokrát pro magazín Harper's Bazaar UK. Obvykle mám moc ráda photoshooty pro tento magazín a tenhle rozhodně není výjimkou. Vznikly totiž některé opravdu úžasné fotografie. Těch mám pro vás zatím celkem 9 a kromě nich pak ještě 22 scanů přímo z vydání čísla, které obsahuje i hodně zajímavý rozhovor s Kristen, který vyvolal nějakou tu kontroverzi, ale je vážně skvělý. Až bude trochu víc času, tak ho přeložím, protože je fakt hodně zajímavý. Kristen opět vystřídala několik různých outfitů, no myslím, že na první pohled poznáte Chanel. Ale u některých si nejsem úplně jistá, jestli je to Chanel, třeba ty dlouhé černé šaty mi přijdou na Chanel moc hezké :D nebo ne hezké... ale takové atypické. Možná je to někde na těch scanech napsané, já to upřímně zase tak detailně nezkoumala úplně u všech těch fotek. Ale Chanel je jasný. Kromě toho mám pak pro vás ještě dvě videa z focení. V jednom je behind the scenes s fotografem a dalšími členy ze štábu a i krátce s Kristen, druhé je kratší pouze s Kristen. Obě najdete v celém článku. Která fotka se vám líbí nejvíc? Mně rozhodně ta s těmi brýlemi, ve kterých se odráží Eiffelovka.
+ + + + + + +
Oh my god... I cannot believe I haven't told you the BEST news yet! Like... there are so many news right now, but this one is the best thing among all the others. Kristen is going to host the SNL. AGAIN! On November 2, 2019! Which is fucking amazing, because her appearance there those few years ago are just legendary. One of the clips even has more than 21 million views. I cannot wait what are they going to do this time. I am so excited!! She has sweared live on screen, which made her say she's never coming back, but she is and I believe it will be iconic again. I cannot wait really. Kristen is also receiving and award at the Deauville Film Festival next week and she's also going to another festival in Zurich, where she's going to receive a Golden Eye award. I already don't know what to publish first, so it's going to be fun. There is of course also the Charlie's Angels promo coming. I am very curious. Anyway, I am leaving again on Thursday, but I am fully willing to prepare few articles before I go, since I have saved most of the pictures already, so all I have to do is write the text and upload previews, so... I might write at least three or something, we'll see. I have an exam tomorrow, I haven't really studied for that, because I am quite sick. And I am also an idiot. But whatever. We'll see what happens. It is probably the stupidest subject I have ever had... if I don't count those at the Economics university I was going to for a year after high school graduation. Well, but back to Kristen.

I have for you today something that is not connected to any film festival, nor Venice, nor Toronto... Even though, it is slightly connected to Toronto, but I will talk about that later. While Kristen was in Paris for the Noir et Blanc presentation, she had time to make a new photoshoot for Harper's Bazaar UK. I usually really love Harper's Bazaar's photoshoots and this one is no exeption, it is brilliant. Kristen is wearing another brilliant set of outfits, they are mostly Chanel, I guess... I believe so.. Maybe all of them actually, not so sure about that, but they are really, really nice. There are some like 100% Chanel and some I am not so sure about, but whatever. I have for you HQ outtakes and also scans from the magazine with a really great interview with Kristen. I would love to translate it, because it is great, but I don't really have time right now, so hopefully soon. It caused some controversy though. Like everything Kristen does and says, or at least it seems so... I have seen so misleading article title today on Facebook, I was furious! But that's the media... I love these pictures, especially the one with the glasses. I have for you also two videos from the set.






2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že kolem Kristen je teď tolik novinek a my se můžeme na spoustu z nich do budoucna těšit :) Taky mě moc potěšilo, že bude hostem v SNL. Doufám, že její epizoda bude stejně tak dobrá jako ta první :) Co se týče photoshootu, tak ten je opravdu báječný. Harper's Bazaar má málokdy ošklivé fotky. Mně se tedy líbí celý shoot, určitě zvolili dobře, když se rozhodli pro Paříž, ta Eiffelovka v pozadí je krásná ♥, a stejně tak se mi líbí, do čeho Kristen oblékli. Hodně se mi líbí třeba černé šaty ze třetí fotky, ta je navíc sama o sobě velice povedená, u šestky je zase parádní, jak má v brýlích odraz Paříže :) Předpokládám, že z těchto fotek stvoříš další layout na blog, co?

    OdpovědětVymazat
  2. jop tak to dobre poznám, nič sa nedeje a človek by vtedy mal aj čas ale proste nie je čo pridať, a keď to príde, tak je toho mnoho a poriadne sa to nedá ani stuhnúť , keď sa k tomu zamotá ešte málo času, tak je to perfektné , teda mne sa to stáva častejšie ako by sa mi to páčilo, ale čo sa dá robiť, no je skvelé, že sa novinky objavili , ako aj mne sa asi najviac páči tá kde má okuliare kde sa odráža Eiffelovka, no musím povedať, že som si na zadok sadla z celého shootu, je to fakt podarené a Kris to pristane na každej fotke

    OdpovědětVymazat