sobota 28. září 2019

Gallery update 74.4: Toronto Film Festival 2019 - 'Seberg' Press Conference + video


No... jak bych shrnula dnešní den? Docela k posrání. Kromě toho, že držím dietu, takže jsem protivná sama o sobě, protože si nemůžu dát ani žádnej cukr nic, tak jsem dneska zjistila, že mi SoSugary zrušili galerii, kterou jsem používala na blogu o Sophie Turner. Nevím, jestli to má nějaký důvod nebo prostě SoSugary přestali fungovat, ale prostě galerie plná fotek Soph je fuč a já teď vážně nevím, co mám dělat. Upřímně jsem z toho byla tak nasraná, že jsem přemýšlela, že se na to prostě vykašlu, že mi to za to prostě nestojí. Celá galerie v pejru, veškerá práce v řiti, všechno bych musela předělávat... A na tom blogu nejsem zase tak často i přesto, že Soph miluju. Tenhle blog o Kris pro mě vždycky byl přeci jen o něco důležitější... A nevím teď, co mám dělat. Kromě ukončení aktivity na blogu o Soph reálně uvažuju o třech možnostech. První je, že si založím novou galerii na ffh, sice za to zaplatím 1 dolar, ale to myslím, že asi přežiju. Problém ale je, že tu galerii, co mám tady na blogu, mi tehdy nastavovala Roxy a já s tím absolutně neumím a nepamatuju si o tom vůbec nic, takže bych s tím musela někoho opět otravovat. Druhou možností je to, že se přesunu zpět na stránky typu imagebam, ale ty mě obecně dost rozčilují. Tyhle galerie jsem založila v době, kdy to vypadalo, že imagebam jako úložiště zruší... Sice to nakonec neudělali, ale nevím, jestli mám nervy na to se na to spoléhat i do budoucna. Protože potřetí přijít o galerii, to už bych blog asi rovnou smazala. No třetí možnost je, že bych začala fotky Soph přidávat do galerie, kterou mám tady pro tenhle blog. Což by ušetřilo práci člověku, který by mi teoreticky byl ochotný pomoct s coppermine a mně by to ušetřilo dolar, ale opět, nevím, jestli bych s tím já byla okej... a jestli vy byste s tím byli okej, kdyby to tam bylo smíchané. No jsem ale prostě mega nasraná a popravdě nevím, co dělat. Máte někdo nějaký nápad? Nebo umíte někdo s ffh a coppermine natolik, abyste mi s tím byli schopní pomoct? Já jsem na to totiž totálně marná... A to jsem zrovna byla tak naladěná na to psát o Emmy Awards, ach jo. To byl zase den dneska. A ani mi nepřišlo žádné upozornění, nic.

No nic. Show must go on, protože se chci už konečně dostat k festivalu Deauville. Už mám totiž Toronta plné zuby :D Ale ne, kecám, miluju Toronto, jen prostě Deauville byl tak nabitý skvělými akcemi a událostmi, že už se hrozně těším na to, až o nich budu psát. Dneska mám pro vás ale poslední set fotografií z letošního Torontského filmového festivalu. Nejsem tím ještě oficiálně hotová s TIFF, protože mám ještě resty mezi rozhovory, ale myslím, že ty možná přidám až někdy výhledově, protože prostě už chci psát o Deauville, Deauville byl totiž naprostá pecka :D No, dostanu se k tomu snad někdy :D 8. září měla Kris 2. press day k filmu Seberg v Torontu a ten obsahoval i tiskovou konferenci. Tu mám pro vás v celém videu pod fotkami, tak kdo by měl zájem, může se podívat, ale pochopím, když vynecháte. Není to zrovna dvakrát krátké. Mám pro vás ale taky 69 fotek z příchodu na červeném koberci a ze samotné konference. Tentokrát jsem to nahrála do jednoho alba a nedělila jsem to. Kristen na sobě měla poměrně zajímavý outfit, ale mně se popravdě asi moc ani nelíbí. Nějak mě nezaujal. Jen se mi fakt hrozně líbí ty boty. Ty jsou naprosto skvělé. Tentokrát se mi líbí i vlasy i make-up, tak to je zlepšení :D Ale ten outfit je takový, meh, nevím, nic moc, ale třeba se vám líbit bude. Jinak mám skvělou zprávu. Seberg bude uveden do kin již 13. prosince. To znamená, že se to stihne ještě v roce 2019... a to znamená, že se Amazon Studio možná fakt rozhodlo, že zkusí zabodovat v letošní awards season.
+ + + + + + +
So I lost the gallery I used for my second blog about Sophie Turner. Now I am considering my options honestly. I had my gallery on SoSugary, because it was enough for me at the time, but obviously, they were deleting accounts without giving any notice, so I lost my gallery and all the pictures in it. Which is not entirely true, because I don't delete the pictures from my computer exactly for reasons like this, but it still pissed me off pretty much. So now I am considering three options pretty much. First, getting a new domain from the same hosting I have my KStew gallery at, but I would have to pay one dollar a month (which I would be probably ok with) but I don't remember at all, how did I do that those two years ago. I didn't actually, Roxy did it for me, because I didn't know how to do it. Thank you again for that by the way. Second option is to get back to sites like imagebam. I have made these galleries two years ago when it looked like imagebam is going to disappear, but then it didn't, in the end. But I don't really like the idea. The third option is, that I might actually use the existing gallery I have and just make it for both Kristen and Sophie, which I also don't really like, but it would be the easiest option, I guess. I am just so pissed of really. I almost deleted the whole blog when I found out, I almost cried. Like it is so much work... I have to do it all again and I have to change links in each article and I don't really know if I have strenght for that. I love Sophie, but the blog about her was always a little bit less important than this one I have about Kristen and I don't really know if I want to stay anymore. I do want to write about Sophie, but I just don't know right now, if it's worth even worth it. So yeah, I am pissed. I am also on no-suger diet right now, so that makes me even more pissed. I really needed to eat this through with some chocolate and I couldn't do it! Just fuck it, I am so angry and sad... Does anyone have any suggestions? Or does anyone know the coppermine and ffh good enough to help me with it, because I am kind of fucked. I hardly know how to run my current gallery... I hoped I would never have to care again, but now I do and I fucking hate it. I didn't even get any email saying "hey, we are going to delete your gallery, because..." NOTHING. ABSOLUTELY NOTHING. I am so mad right now.

But show must go on at this site, because Kristen has like trillion of news and I just want to get to the Deauville ones already! :D This is the last gallery update I have for you from Toronto, if I don't count fan and personal pictures, which I do not right now, so ladies and gentlemen, I am done with TIFF 2019! Well, not really, because I still have for you bunch of interviews from the second press day there, but no more pictures. Not that I know of at least. And I will probably move from TIFF to Deauville already and publish those interviews later on, I just really need to write about the French festival, 'cause it was fucking brilliant. So today I have for you pictures from the 'Seberg' Press Conference at Toronto film festival that took place the day after the premiere, on September 8. Kristen was photographed arriving to the conference, so I have for you bunch of pictures from the red carpet, and then another bunch from the actual conference. She chose an interesting outfit for it, I am not really sure if I like it or not. I do love the shoes though, but I am not sure they go with the rest very much. I loved the hair though, as usual, and the make-up too. I also have for you full press conference video. I am not sure any of you will find the time to watch it, but I recommend to watch at least some parts of it, it is great and Kristen talks beautifully about Jean Seberg and the movie. Also, I have for you a great news regarding Seberg. It was announced yesterday, that Seberg will be released in the US on December 13, 2019! It is official now, they decided to give it a shot and go for the Awards season run. Or it at least looks like it. I am so excited!


FULL PRESS CONFERENCE:

2 komentáře:

  1. opět s outfitem nezklamala, byla nádherná

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to s tou galerií opravdu hodně naštve, ale já bych jim asi zkusila napsat, co se stalo, možná ti jen zamezili přístup a nezrušili ti ji... Každopádně budu držet palce, aby se to nějak vyřešilo. S nastavováním ti ale bohužel nepomůžu, já jsem na tohle taky docela dřevo, a pomohla mi s tím hlavně Nicol.
    Co se fotek týče, tak musím říct, že outfit mě tentokrát taky úplně nenadchl. Nejsem moc velký fanda takhle dlouhých sukní a moc se mi tam nehodí ani ty boty. Na druhou stranu musím pochválit parádní účes a líčení :)

    OdpovědětVymazat