úterý 24. září 2019

'Charlie's Angels' cast on Jimmy Kimmel Live!


Ahoj všichni. Jak se máte? Já se mám celkem okej, ale zítra jdu po dvou týdnech do práce a nemám z toho úplně radost :D Jak jsem tam dlouho nebyla, tak se mi tam vůbec nechce. Ale rozhodla jsem se, že si zítřek udělám prostě pěknej. Jsou tam zrovna lidi, které na směně moc nemusím, až na jednoho z nich, tak z toho mám celkem obavy, ale uvidíme. Snad to bude v pohodě. No nic. Já se rozhodla, že to bude v pohodě, tak snad fakt bude. Uvidíme.

Dneska jsem se rozhodla, že trochu přeskočím starší novinky a vrhnu se rovnou na tu nejnovější z nejnovějších. Mám totiž tak 15 článků ke zveřejnění se všemi těmi novinkami... a protože nerada dávám fotky z víc akcí do jednoho článku, protože se ráda vykecávám a ten článek je pak moc dlouhej, tak je toho fakt dost. Kdybych všechno přidala chronologicky, tak se k dnešní novince dostanu někdy na konci října s tím, jak často mám čas něco přidat :D A tak dlouho bych to nevydržela, to bych vám nemohla udělat. Nevím, jestli se na to někdo podíváte teda, ale doufám že ano :D Nejprve bych se vám chtěla omluvit, jelikož jsem vás špatně informovala. Napsala jsem asi ve dvou článcích, že Kristen bude v pondělí u Jimmyho Fallona, ale ve skutečnosti byla u Jimmyho KIMMELA, jsem to zblbla. Myslím, že jsem si to někde přečetla, že tam bude a psala o tom asi až další den a nějak jsem je prohodila. Každopádně to nevadí, mám pro vás dnes rozhovor s Jimmy Kimmelem, který si k sobě do show pozval Kristen spolu s Ellou Balinskou, Naomi Scott a později se k nim přidala i Elizabeth Banks. Je to úplně poprvé, co holky takhle společně propagují Charlieho Andílky, kteří jdou u nás do kin 14. listopadu, a musím říct, že se neskutečně těším na zbytek toho proma, protože tenhle rozhovor je skvělý. Jak jsou tam 3 a později 4, tak nemají řekla bych tolik prostoru, kolik bych si přála, aby měly, ale i tak je to skvělé. Určitě doporučuju se kouknout, vypráví třeba o tom, jak se poznaly, nějaké věci z natáčení, Elizabeth o tom, jak si je vybrala a tak. Celou dobu je očividné, že si opravdu sedly a že se z nich skutečně staly dobré kamarádky, což je skvělé a nemůžu se dočkat, až ten film uvidím. Kristen na sobě měla skvělý oblek značky Hellessy, který se mi moc líbí a všem čtyřem to moc slušelo. Součástí videa je potom i nový klip z filmu.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you doing? I am fine, I would say. I go to work tomorrow, so that will be pretty hard, since I wasn't there for like two weeks now... And I don't really have my people there tomorrow, except of one colleague, so it will be pretty exhausting, I expect. But I will make it. I decided to make tomorrow's shift great, because I am just so tired of some of those jerks, that are behaving like they are something more. Tomorrow will be good. I decided it is going to be great. Well, I will let you know how that worked out... Anyways.

I have decided to put some of the older news aside and jump forward to the newest of news, because I am just too excited to ignore it for so long. I have like... 15 articles to publish given all the news I have, so I guess I will just publish the pictures chronologically and then things like this some time in the middle of it all. I am also thinking about putting some events together in one article, so I save some time, but I like to write a lot about each outfit and each event and there is a lot to write about, that I am not sure if I will do it in the end. Right now I have for you something pretty great, but I will start with an apology. I messed up, because I wrote in one or two recent articles, that Kristen will be on Jimmy Fallon with the rest of the main cast of Charlie's Angels, but they actually were on Jimmy KIMMEL. I am sorry for that. I guess I have read the information somewhere, but wrote about it a lot later and I just switched these two with each other. Well, so I have for you what I hope is a full video from the show with Kristen, Ella Balinska, Naomi Scott and for some time even Elizabeth Banks, she joins them a little bit later. You all know that I obviously love Kristen, but I am starting to love the other two girls too. And I just love their friendship, it looks like they have really become very close during the filming and I cannot wait for the promo that's coming. This is like the first time they are promoting the movie together and I am in love. I cannot wait to see the movie. Kristen wore a very nice suit by Hellessy that I really love and all of them just looked great. The interview is pretty awesome, so check it out for sure.


2 komentáře:

  1. všem holkám to moc slušlo :)
    věřím že se ti po dvou tádnech do práce nechce :)

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak to ťa chápem, mne stačilo len týždeň a už sa mi nechcelo do práce, proste sa na to ťažko zvyká , a tak dúfam, že ti to nakoniec dopadlo dobre aj keď si sa do práce netešila, mno a v show to dámam veľmi svedčalo, Kris vyzerala fantasticky, páči sa mi celá, jej outfit a hlavne ako malá upravené vlasy, tie sa mi hrozné páčia, no a na film sa veľmi teším

    OdpovědětVymazat