čtvrtek 26. září 2019

Gallery update 74.3: TIFF 2019 - The Must List party & Variety and Chanel party


Ahoj všichni. Jak se máte? Já dneska přeskočím nějakou osobní část, protože mám fakt dost špatnou náladu dneska. No... všichni mají své dny no, dneska byl ten můj, kdy jsem měla náladu fakt na pěst. Takže tak. Kristen si teď dává až do 2. října (což už není tak dlouho, ale aspoň chvilku) pauzu od festivalů. Myslela jsem si, že to znamená, že třeba stihnu dopřidat aspoň větší část novinek, abych to dohnala, než odjede na další, ale bohužel jsem se mýlila :D Teda... možná spíš naštěstí, protože takovou nálož novinek pamatuju snad naposled z Twilight časů, ale je toho docela hodně. No spletla jsem se, protože Kris mezitím už byla u Jimmyho Kimmela a včera se ukázala na další akci v Los Angeles, mezitím dělaly holky nějaké promo k Charlieho Andílkům a nafotily i photoshoot, takže no, řekněme, že se jen tak nezastavím a nevím, kdy všechny ty novinky zvládnu přidat :D 2. října jede do Curychu, potom do Londýna, potom na Mill Valley Film Festival... A já pořád ještě nejsem ani pryč z Toronta :D Ale pracuji na tom. A to jsem možná ještě nezmiňovala, že kromě Deauville se Kristen překvapivě objevila i na festivalu v San Sebastian ve Španělsku. No dneska mám pro vás teda další novinku z Toronta. Po premiéře filmu 'Seberg' Kristen navštívila ještě dva akce. První byla The Must List party od Entertainment Weekly, na které se mimochodem objevil i Robert Pattinson, ale není z ní moc fotek, tak kdo ví, jestli se tam potkali. Podle všeho mají s Kristen přátelský vztah i po tom všem, za což jsem opravdu moc ráda. Kristen vyjádřila i své nadšení a podporu, když se jí jeden reportér zeptal na obsazení Roba do role nového Batmana. Druhou akcí pak byla párty Female Filmmakers of Variety a Chanelu. Kristen měla na obou akcích stejné kalhoty jako na premiéře, ale na obou sáhla po jiném topu. Což se mi upřímně líbilo v téhle kombinaci o hodně víc, ty kalhoty jsou skvělé a je to takové uvolněnější s tím tílkem nebo tričkem. V prvním setu můžete vidět dvě fotky s hercem, režisérem a scénáristou Taikou Waititi (Thor: Ragnarok). Kristen pak další den v jednom rozhovoru řekla, že jsou vlastně přátelé a že by s ním hrozně ráda někdy spolupracovala. Já bych takovou spolupráci taky moc přivítala, tak uvidíme, jestli na to někdy dojde :) No užijte si fotky, dejte vědět, jak se vám líbily obměny outfitu a který z nich preferujete :)
+ + + + + + +
Hey there. I won't write about how I am today, because I have a pretty shitty day actually. Well not shitty really, I just have bad mood, that's all. Whatever. Kristen is having a break from festivals and I thought that will give me time to publish all the older stuff before the new stuff comes. Well, I was wrong, because apparently, she's decided to attend hundreds of events before she leaves for Zurich in October. So I will be probably publishing those while she'll be in Zurich and then she'll be in London, then at the Mill Valley Film Festival and then on SNL in November. And somewhere in between there will be the Charlie's Angels promotion, so we have a lot to come. And I am still stuck in Toronto. I didn't even get to Deauvile and she was even in Spain at the San Sebastian Film Festival, like... I don't know how do I ever finish it :D But I am glad, we deserved something like this for quite a long time of half or no news. Today I have for you four pictures from the Entertainment Weekly's "The Must List" Party, that took place after the Seberg premiere. Kristen had the same pants, hair and make-up, but a different top. I kind of like the outfit better like this, it is not that tied up. Kristen was photographed with director, writer and actor Taika Waititi. Kristen said in an interview, that they are friends and that she would love to work with him. I love these two pictures. I also have for you five pictures from another party, the Variety and Chanel Female Filmmakers party, where she changed the top once more and looked great once again. But I still don't really like the make-up and the hair, but whatever. Interesting for the Robsten fans might be, that Robert Pattinson was actually present at TIFF this year and he even attended the Entertainment Weekly's party. He even opened up about his relationship with Kristen and on the other side, Kristen was asked about Robert at the Seberg premiere and said that she was super proud of him getting the role of Batman. They seem to have good relationship despite everything, which is great. I don't like gossip and tabloids, but this kind of made me happy. Not that I wish they get back together, but I like to hear that they are friendly. Anyways, enjoy pictures, let me know what you think about the outfit alternations :)


3 komentáře:

  1. Já si vždycky buď stěžuju, že je novinek málo, nebo zase moc a nestíhám to přidat Teď mám zrovna ten druhý problém a k tomu mám ještě ty nepřidané resty z předchozích třech měsíců Kristen to moc slušelo, víc se mi k těm kalhotám líbí asi to tílko, připadá mi to zajímavější :) A měla super líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka s Taikou je fakt úžasná ♥ Já už se nemůžu dočkat, až se budu moct kouknout na "Jojo Rabbit" - mám na tenhle film opravdu hodně vysoká očekávání Taky ráda slyším, že se s Kristen přátelí a určitě by nikomu nevadilo, kdyby se spojili kvůli nějakému projektu :) Co se outfitů týče, tak musím říct, že se mi líbí, že si Kristen nechala kalhoty a obměnila k nim topy. Outfit z premiéry mi moc do oka nepadl, ale s tím černým tričkem i oranžovým topem to vypadá o dost lépe :)

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak to máš čo robiť s tými novinkami, ako fakt keď nie sú, tak nie, ale keď áno, tak človek nevie kde skôr skočiť aby to všetko postíhal, ale aj napriek tomu mám radosť, že sa Kris takto rozbehla a furt sa niečo okolo nej deje, tak ti držím palce aby si tu nálož zvládla , čo sa týka outfitu, ktorý bol lepší ? no je to ťažké lebo sa mi páči v oboch prípadoch, no asi trošku viac by som povedala, že v tom farebnom tope, no ale fakt len o trošku , a jednoznačne by som si priala spoluprácu Kris a Taikom, bolo by to určite skvelé

    OdpovědětVymazat