pátek 13. září 2019

Gallery update 73.9: Venice Film Festival - Arriving at Press Day


Ahoj ahoj. Jsem zrovna v Itálii, kam jsem včera odcesrovala s rodičema. Zrovna teď sedím na pokoji, zatímco rodičové jsou u bazénu. Já jsem docela dost nastydlá a neni mi úplně dobře, tak jsem raději koupání ještě odložila. Krásně jsem si přednastavila asi 6 článků, ale texty k nim už nenapsala, takže uvidíme, kolik reálně budu mít čas nebo náladu napsat. Už teď slintam u fotek z Deauville, které se objevují právě teď, v tenhle moment... ale nejdřív musim zveřejnit všechno ostatní. Tak se do toho pustím.

Tohle jsou fotky, o kterých jsem mluvila dřív, že jsoi takové trochu jakoby paparazzi... ale vzhledem k tomu, že to bylo v rámci festivalu, rozhodla jsem se je přidat. Kristen den po premiéře ještě dělala press, na který právě jela tady tou loďkou z hotelu. Mně se neskutečně líbil ten outfit a protože se ne a ne objevit nějaké fotky z pressu nebo videa, tak jsem přidala tyhle. To sáčko je prostě skvělé! A ty fotky obecně taky, Kris byla očividně v dobré náladě.
+ + + + + + +
So... I am in Italy now with my parents and I have prepared like around 6 articles I think... kind of. I did prepare the previews and everything, but I have not written the text itself. That I am doing now. On my phone. In Italy. I wanted to do it too before I left, but then I didn't have time... so I am doing it now. I don't mind though. My parents are at the pool and I am in our room, 'cause I am a bit sick and I don't really think I should be going swimming just yet. We are at the Lago di Garda for a weekend and on Monday we go to Florence for a few days.

I have for you today a few pictures from Kristen's 2nd day in Venice. More specifically, from her arrival to a press day. We haven't really seen any imterviews from this press day yet, but hopefully soon. These are the pictures I talked about, that are a bit paparazz-ish... but I have decided to publish them, because I loved the outfit Kristen had. Especially that jacket. And I also really like those pictures. So enjoy 29 of them in the gallery.

3 komentáře:

  1. To jsou super fotky, líbí se mi jak jsou přirozené :) outfit je úžasný ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to budu držet palce, aby se tě ten bacil pustil a ty sis mohla plně dovolenou užít :) Fotky jsou vážně skvělé! Sice jsou spíše paparazzi, ale jsem ráda, že ses je rozhodla přidat, protože Kristen na nich vypadá vážně skvěle! Ten outfit je hodně stylový a sáčko je velice originální :)

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak dúfam, že aj napriek tomu si to tam užiješ a bude to v pohode, ale je to dosť blbé, že tu to tak práve vyšlo, mno a čo sa týka fotiek tak je super, že si ich pridala lebo na nich Kris vyzerá skvelo, a veľmi sa mi páči kombinácia tých riflí a toho saká, a povedala by som, že niektoré vyzerajú ako zo shootu

    OdpovědětVymazat