pondělí 19. srpna 2019

First official UNDERWATER trailer!!!


A... měla jsem pravdu. Pondělí je totiž ideálním dnem pro zveřejnění trailerů na připravované filmy a tak se stalo, že v Disney se rozhodli zveřejnit první oficiální trailer k filmu Underwater právě dnes. Nečekala jsem, že když řekli, že trailer přijde "brzy" a v "příštích dnech", že to skutečně bude brzy a v příštích dnech :D Ne, že bych si stěžovala, naopak, jsem naprosto nadšená! Někdy v listopadu to budou tři roky, co začalo natáčení tohohle filmu a už to vypadalo, že se ho snad nikdy nedočkáme. Bála jsem se, že tenhle film nikdy nebude dokončen a skončí v propadlišti dějin, a to i přesto, jak těžké pro všechny to natáčení bylo. Jsem fakt moc vděčná Disney studios, že se rozhodli tenhle film zachránit. No... Trailer jsem viděla zatím asi tak 5x a musím říct, že jsem z něj opravdu nadšená, přestože se při sledování filmu asi poseru strachy :D Docela mě děsí i ten trailer, ale to je tím, že já nekoukám na horory vůbec a na lehce strašidelné thrillery taky v podstatě ne, protože mně přijde extrémně děsivé to, co milovníkům hororů přijde spíš k smíchu :D Nesnáším horory. Každopádně tenhle snímek je klasifikován jako akční thriller, takže bych to snad mohla i přežít. Ale napoprvé jsem z toho traileru měla úplně husinu. Vypadá to fakt skvěle, líbí se mi to hodně vizuálně, taky se mi líbí, že je ten trailer takový, že toho neodhaluje nějak extrémně moc konkrétního, že tam zůstává to tajemno, o čem to bude, jak to dopadne. Přijde mi, že spousta trailerů v dnešní době, hlavně třeba na romcomy, prozradí děj už v traileru... Nevím, proč by na takový film pak člověk měl vůbec chodit. Myslím, že je celkem jasné, o čem tenhle film bude, ale nevyzrazuje to příliš mnoho, a za to jsem ráda. Každopádně se mi ten trailer moc líbí, opravdu mě zaujal a jsem zvědavá, co film přinese. I má docela dobré ohlasy v komentářích na youtube. Někteří to srovnávají s Vetřelcem, ale těžko hodnotit jen z traileru. Každopádně ale pak dodávají, že to sice vypadá jak vykrádačka Vetřelce, ale že na to stejně půjdou :D Takže každopádně lepší reakce, jak trailer na Charlieho Andílky, takže já jsem spokojená. No určitě koukněte, vypadá to fakt hodně zajímavě. A miluju Vincenta Cassela, nevím, jestli jsem to už říkala :D Edit: Zrovna jsem díky Katie zjistila, že film by měl jít i k nám do kin a to ve stejném týdnu jako v USA, tedy 9. ledna, což je úžasná zpráva!
+ + + + + + +
And... I was right. Monday seems like the perfect day to release a trailer for an upcoming movie and Disney did choose to do exactly that. So it was not like with the JT LeRoy trailer, when soon ment like half a year. This time, "soon" meant actually soon. Soon meant today. I am almost crying watching this for like 5th time already, because I didn't believe it's ever going to happen, but it is happening and it is happening now. This film was filmed more than two years ago, it will be almost three years since the filming started in November or so. I thought it's never going to be released... and now it's getting to theaters so soon. I love Disney for saving this movie. I cannot quite believe I am actually able to watch this trailer. I am so excited. I have for you first official trailer for Underwater movie and I absolutely love it, despite the fact it's gonna scare the shit out of me. It is supposed to be an action thriller, not a horror movie, so I have hope it won't be that scary, but even the trailer scared the shit out of me, so I am not really sure... I believe it is going to be an interesting ride. I love Kristen's look in this movie, I love how it looks visually from the trailer, I love the cinematography from what I have seen. I love Vincent Cassel as an actor to the pieces, so I am pretty excited and I am really curious about what this movie is gonna bring. A lot of Kristen with buzz cut, for sure. And I love Norah already, despite the fact we didn't get to see much of her just from this trailer. Check it out, I have seen it like 5 times already and I cannot stop watching, I literally had chills the first time I saw it. And those glasses are so fucking cute!

5 komentářů:

  1. Vidím, že teď se těch novinek vyrojilo nějak víc, tak začnu asi tím nejlákavějším, tedy trailerem. Musím říct, že já jsem teda nadšená. Vypadá to hodně dobře a je super, že se kolem "Underwater" daly věci do pohybu :) Mně to stylově přijde jako takový Vetřelec pod vodou Já teda horory taky nevyhledávám, ale tohle mi taky přijde spíš jako akční thriller, na který si určitě zajdu do kina - koukám, že u nás by měl mít premiéru 9.ledna, takže ve stejném týdnu jako v USA, což je skvělá zpráva :)

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak toto je naozaj prekvapenie, že je to tak skoro, idem si na tvoju stránku len tak mrknúť a wow , pozerám a oni to tu už je takže je to naozaj skvelé a tiež sa nesťažujem, že to prišlo tak skoro, no prekvapená som , tiež som niekde zazrela ti prirovnanie, ako Votrelec ale pod vodou, musím povedať, že keď som videla tie fotky tak mi to tiež napadlo , mno ale trailer na jednoznačne zaujal, aj keby som nevedela, že je to Kris , vyzerá to dobre, zaujímavo, napätie, a to tajomno ako si sama spomenula ktoré dnes chýba v traileroch, neviem či aj toto ľudí dosť láka do kín, že tam toho potom čakajú viac a príde sklamanie, čo musím povedať je to, že Kris vyzerá super, veľmi sa mi páči jej look , ako je nahodená od hlavy až po päty , nakoniec dodám len, že sa neviem dočkať

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo! Já nemám slov, trailer jsem si musela hned pustit ještě jednou a já ... Jako na akční filmy moc nejsem, ale tohle mě docela navnadilo, je to takové temné, děsivé, ale strašně mě to baví, jsem ráda, že dostal film šanci, rozhodně mě to zaujalo a doufám, že to bude opravdu stát za to, věřím tomu!

    OdpovědětVymazat
  4. tak tenhle typ filmů zrovna nemusím, ale i tak to nevypadá vůbec špatně   řekla, bych, že to stojí za zhlédnutí ... takže si to asi nenechám ujít

    OdpovědětVymazat
  5. myslím si že pro Kristen je tohle velká role a zkušenost. Jem na to zědavá

    OdpovědětVymazat