pátek 31. srpna 2018

'Lizzie': New clip for Taiwan

Ahoj všichni. Jak jsem řekla, nějak nevím, co přidat jako první. Nejspíš jsem měla pár dní počkat s těmi fotkami z filmu Lizzie, protože den po zveřejnění předchozího článku se objevily zase nové fotky, ale tak o těch holt až někdy výhledově. Pro dnešní článek jsem vybrala video. Konkrétně jde potom o trailer k filmu 'Lizzie', který je určen pro Taiwan. Popisky v něm jsou tedy mně nečitelné, ale jinak je to anglicky a je tam docela hodně nových scén z filmu, takže se určitě koukněte. Taky je tam trochu slyšet ten Kristenin akcent, i když v tomhle traileru toho zrovna moc nenakecají. Ale vypadá to fakt skvěle, jsem fakt hodně zvědavá. Jinak ještě co se Kristen a jejích aktuálních plánů či nějakých budoucích novinek týče... Tak úplně nejdřív chci říct, že film 'Lizzie' budou v říjnu promítat na filmovém festivalu v Londýně, což je podle mě skvělá zpráva :) Ještě lepší zprávou ale je, že Kristen, která se aktuálně připravuje na natáčení Charlieho Andílků v Berlíně, potvrdila svou účast na letošním filmovém festivalu v Torontu (TIFF), kde bude mít premiéru její nejnovější film, Jeremiah Terminator Leroy a zúčastní se tak spolu s Laurou Dern propagace tohohle snímku. Nemůžu se dočkat všech videí a fotek a trochu doufám i v nějaký ten trailer. Je toho teď vážně hodně, což je super, o prázdninách se toho celkově tolik neděje, tak jsem ráda, že Kristen je letos v jednom kole :)
+ + + + + + +
Hello everyone. As I said in the previous article, Kristen has so many news, I don't know what to publish first. It is true, I have so many things to write articles about. For today's article, I have chosen a new spot for the movie 'Lizzie'. I should have waited with the stills photos, 'cause another five showed up just a day after I published the previous ones, but whatever. Soon. Maybe alongside with the 'Jeremiah Terminator Leroy' stills I have saved. Whatever. I have an AMAZING news. Kristen has confirmed that she will attend this year's Toronto Film Festival to promote her newest movie, 'Jeremiah Terminator Leroy' alongside Laura Dern. I honestly cannot wait! Another news, 'Lizzie' will screen at the London Film Festival in October. I don't think Kristen would show up there, but hope dies last. Kristen is in Berlin now, preparing for Charlie's Angels and she will be probably filming in October, but who knows. Well, now to the clip I have for you. It is a trailer for Taiwan with quite a lot of new footage from the movie. It looks freaking tense, I honestly cannot wait to see this film. We can hear another tease of Kristen's Irish accent, I feel like it is going to be really good, but I am not the one who can judge that.

4 komentáře:

  1. Hello!
    http://mangusteen.club/
    <a href=http://mangusteen.club/>Mangosteen</a>Thanx for attantion!

    OdpovědětVymazat
  2. Už když jsem viděla první trailer, řekla jsem si, že to bude pecka, sice docela psycho, ale pecka A po zkouknutí tohohle videa, sem jenom chvilku koukala, s otevřenou pusou a vykulenejma očima No...jsem zvědavá. Určitě to bude stát za to.

    OdpovědětVymazat
  3. tak na tenhle film jsem fakt zvědaá, takový psycho jen na traileru..
    jinak plány Kristen jsou fakt super. Už se moc těším na festival, jak bude Kristen vypadat, prootže jjeí moda mě na ní nejvíc uchvacuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je pravda, veľa tam toho nenakecajú, a celkovo je tam dosť ticho     , ale je to naozaj pekne spravené, mňa to teda zaujalo osobne a určite by som sa jukla aj keby som ich dve nepoznala, a som rada, že tiež bude aktívna a budeme sa mať na čo tešiť, mno a na fotky som zvedavá , to tak väčšinou je, že nič nič a potom ta toho nájde až až      ale ja tak dobre

    OdpovědětVymazat