pátek 10. srpna 2018

CONFIRMED: Two new projects for Kristen.

Ahoj všichni, jak se dneska máte? Já jsem konečně zpátky z Paříže. Prospala jsem většinu dne, protože jsme měly ranní let a vstávaly jsme ve 4... spát jsme šly asi v jednu, takže jsme toho opravdu moc nenaspaly :D Paříž byla zajímavá... Hodně zajímavá. Musím říct, že jsem se tam necítila úplně nejlíp. Paříž, jakože centrum města, je vážně krásné. Ty památky, ta atmosféra, všechno... jenomže my jsme bydlely dost daleko od centra a musím teda říct, že to nebylo příjemné. Osobně je mi jedno, jestli je někdo bílej, černej, béžovej, fialovej, zelenej nebo jakoukoliv má barvu pleti, ale jen do momentu, kdy nemám strach o svůj život. V té čtvrti, kde jsme bydlely, totiž bylo hodně přistěhovalců. No řeknu to na plnou hubu, prostě tam byly ulice plné černochů a arabů, kteří ale trávili své dny tím, že stáli na ulici a měli dementní kecy na každou holku, která prošla kolem, no nedej bože, když byla bílá jako my dvě. Spoustu pohledů jsme si vysloužily i v metru, kde jsme mnohdy byly jediné dvě bílé... chvíli se to dá vydržet, ale po pár dnech už začnou být ty pohledy vážně nepříjemný. Protože prostě čumí a otáčej se za váma, div jim nevypadnou oči z důlku... a nejlíp, když ještě mají řeči, že. Fakt hodně nepříjemný. Když jsme jely o půlnoci z Disneylandu, dost jsem se bála o svoje zdraví. Ono reálně se člověku nic nestane a možná mu ani nic nehrozí, ale je to fakt nepříjemný, protože to jejich chování je fakt strašný vůči ženskejm. Dost možná vůči každýmu teda, nevim, ale fakt nepříjemný... a ještě je teda v těhle částech Paříže hroznej bordel! Ale fakt příšernej. Bojím se, že jestli to takhle půjde dál, tak už Francie nebude Evropskou zemí... Je to první město, ve kterym fakt hodně vnímám to, jak moc tam těch migrantů přibylo. Byla jsem v Paříži asi před 7 lety a to si to vybavuju úplně jinak... a to jsme bydlely s mamkou ne tak daleko od čtvrti, co teď. Fakt nevím, co si o tom myslet. Fakt by se mělo investovat do toho, aby se dala situace v Africe a okolí do pořádku, protože těch lidí sem proudí furt víc a víc a není pro ně prostě místo. Evropa není nafukovací... Ach jo. No nic. Každopádně Disneyland byl naprosto božskej, to zasejc jo. Ale těch lidí, to byla taky síla :D Jinak jsem se dozvěděla, že Mark Hamill je v Praze. Kdyby přišel v pondělí do Starbucksu, tak se poseru :D Ale to už bude nejspíš v tahu. V neděli jedu do Liberce, tak nebudu mít čas ho někde nahánět, ale ty vado, potkat ho někde, tak se zbláznim... Ale takovýhle věci mně se nestávají, takže mám smůlu :D No nic. Konečně se dostanu i k té Kristen, nebojte. Mám pro vás dneska takový informační článek, ale jsem fakt nadšená.
+ + + + + + +
Hello everyone, how are you today? I am finally back from Paris. I am so very tired I cannot even keep my eyes open, but I have some news for you so I will try :D Paris was... interesting. Disneyland was fucking awesome and I love the city, it is beautiful, but I don't love the people that much. I got myself into a very bad incident when I was screaming at a pharmacy employee because he was a total dick and we experienced more not so good situations during our stay. We lived in a part of Paris where a lot of immigrants live and that would be ok, if they wouldn't stand there all day, staring at everyone who comes around and yelling shit like "nice girl" etc. at us every time we passed them. It was very uncomfortable for us and after a few days, those looks became kind of unbearable. But Paris is beautiful... but I am afraid it will not take long before it loses its atmosphere... I did not keep my eyes open, I fell asleep, but whatever. I just found out Mark Hamill is in Prague. If he's here longer, I am definitely going to search the whole city to meet him. I am in work on Monday... if he comes to Starbucks at Old Town Square, I am going to freak out. Like honestly, I am going to cry. But this stuff never happens to me, so I don't think it will be any different tomorrow. Whatever. I have for you today some exciting information, so let's jump into it.


Takže úplně ze všeho nejdřív mám pro vás informaci, že bylo konečně oficiálně potvrzeno, že Kristen si zahraje jednoho z Charlieho andílků! Jsem z toho fakt nadšená, protože já jsem jako mladší úplně zbožňovala ty původní filmy s Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore, takže to, že si moje nejoblíbenější herečka zahraje v rebootu těchto slavných filmů, je pro mě prostě parádní zpráva. Jediné, co mi na tom vadí je, že to chtějí určtiě předělat celkově do ženského, takže Charlie i Bosley dost možná budou taky ženy, ale tak asi to nějak přežiju. Ale prostě Bill Murray je Bill Murray, toho nikdo nepřekoná v žádný roli, takže je asi jedno, jestli to bude ženská nebo chlap ta jeho postava :D No nic. Každopádně kromě toho, že byla potvrzená Kristen a víme, že režírovat to bude Elizabeth Banks, tak jsme se dozvěděli i jména zbylých dvou andílků, Naomi Scott, která si zahrála třeba v Power Rangers a teď zrovna natáčí hraného Aladdina, ve kterém hraje Jasmine, no a posledním andílkem bude zatím neznámá herečka Ella Balinska, která údajně porazila v konkurzu i docela známá jména, takže jsem hodně zvědavá. Jsem ráda, že to máme konečně oficiálně potvrzené. Natáčet by se mělo v druhé půlce roku až někdy do ledna.
+ + + + + + +
So, first of all, it was FINALLY officially confirmed that Kristen is going to be one of the new Charlie's Angels in the reboot they are preparing. I am really excited because I absolutely adore the previous movies with Cameron Diaz, Lucy Liu and Drew Barrymore so I cannot wait to see, what are they going to do with this concept. Elizabeth Banks writes the script and will direct the movie, she might also play some part in it, but that was not confirmed yet, but the other two Angels were revealed. Unfortunately, Lupita Nyong'o won't be joining the cast, but Naomi Scott, known from the Power Rangers movie, who is also going to play Jasmine in life action Aladdin. The last one is gonna be played by Ella Balinska, who supposedly won this part over many much more known actresses. It will be her first bigger movie, so I guess that's exciting for her. I love the cast, it looks very good and I cannot wait to see this movie. I only hope that Bosley will be a man... 'cause we need at least some men in movies, really. I will be disappointed if they turn all characters female, which they probably will. You know my opinion on this topic so I won't repeat myself.


Druhou novinkou je další projekt. Kristen bude mít tenhle rok vážně hodně práce. Pořád ještě probíhá natáčení filmu Against All Enemies, potom má v plánu natočit svůj první celovečerní film, ke kterému spolupíše scénář a bude ho režírovat, podle knihy Lidie Yuknavitch - The Chronology of Water, následně by tento rok měly vyjít tři filmy, ke kterým možná bude i nějaká ta propagace a teď ještě jeden studiový film - Charlieho Andílci. Člověk by si řekl, že toho je až dost, ale Kristen to zřejmě nestačilo, protože se rozhodla naskočit do dalšího projektu, tentokrát něco úplně jiného, než na co jsme zvyklí. Kristen si totiž poprvé v životě zahraje v seriálu. Půjde o seriál Netflixu, který bude produkovat Charlize Theron a její společnost Denver and Delilah Production a ke kterému bude psát scénář Sarah Walker. Kristen se relativně nedávno s oběma sešla, byla s nimi vyfocela v LA na večeři a já jsem myslela původně, že to souvisí s tím Kristeniným filmem, který chce režírovat, ale ne, jde o nový projekt. Upřímně jsem na to teda hodně zvědavá. Netflix je teď na vzestupu, po té, co se k produkci seriálů přidala i taková jména jako Meryl Streep a Nicol Kidman už to zřejmě není pro filmové herce takové tabu... a hlavně po seriálech typu Game of Thrones, které mají masivní úspěchy :D A produkce Netflixu je fakt hodně prestižní, co si budeme povídat. No, ten seriál se bude nejspíš jmenovat A Life in Men na motivy stejnojmenného románu z roku 2014 od spisovatelky Giny Frangello. Jedná se o příběh dvou nejlepších kamarádek Nix a Mary, které se vypraví na dovolenou do Řecka poté, co je Mary diagnostikovaná smrtelná choroba, ale po návratu se odcizí. Když Mary zemře, Nix se vydává zpět do Evropy a postupně zjišťuje, co se vlastně stalo, že se odcizily. Myslím, že to asi bude udělané nějak retrospektivně, že se tam budou promítat scény ze "současnosti" a scény z té doby, kdy tam byly obě. No... Kristen bude hrát logicky jednu z těchto kamarádek a druhou by si měla zahrát jedna z Kristeniných nejlepších kamarádek a taky kolegyně z filmu The Runaways, Riley Keough. Zatím tedy ale není známe, která z nich bude hrát kterou, ale ať už to bude jakkoliv, jsem na to hodně zvědavá. Kristen se asi rozhodla, že si dojde aspoň pro Emmy, když už toho Oscara nikdy nedostane, nebo nevím :D
+ + + + + + +
The second news is another project. Kristen is going to be busyyyy. She is still filming the Agains All Enemies movie, she has three movies to be released, she is to film another one, being Charlie's Angels, pretty soon and she is also going to adapt Lidia Yuknavitch book, The Chronology of Water, as her first feature movie as a writer and a director. Now, she also agreed to take part in a Netflix television series, that is now in development, which will bring her to work again with Charlize Theron, who's going to produce the show with her company Denver and Delilah Production and Sarah Walker will write the script. I think I mentioned a few weeks ago that Kristen has met with Charlize one evening and I expected it to be because of some new project, but I thought it would be connected to the Chronology of Water, but no. Kristen will be playing one of the leading parts in Netflix series based on a book of the same name - A Life in Men. And that is not everything. This show is focused on two leading characters, Nix and Mary and one of them will be played by Riley Keough, one of Kristen's best friends! It is not known yet, which one will play which one, but I am really excited. It will be first television series for Kristen. She decided to go for the Emmy if she's not getting an Oscar, or I don't know :D

4 komentáře:

  1. Tak verím, že aspoň trolinku si si ten Paríž užila ja keď to ubytko nebolo až tak dobre. Ja keď som bola pred štyrmi rokmi (preboha to už je tak veľa?) sme bývali v hoteli keď sa to tak dá nazvať vôbec F1 alebo sa to volá Formula? Proste tam boli aj wc aj sprchy, ktoré s potom dve-tri minúty čistili a bolo to proste zaujímavé ale ako dobré ubytko. Ale viem, že to tiež bolo ďalej. Ale určite si viem predstaviť ako to muselo byť nepríjemné a zlé a je pravda,ž niekde kde je dakto iný tak ho všetci očumujú a proste no. Ja keď som bola v Iráne tak som tam zas bola jedna z mála blondiniek a tiež sa každý na mňa pozeral lebo to je niečo iné alebo ako to povedať. No ale na Disneyland si pamätám a ten bol proste najlepší a najúžasnejší. Je tak to som an ten film neskutočne zvedavá a Kristen bude určite krásna v tej roli. To zoskupenie troch anielikou je veľmi zaujímavé a budú určite vytvárať pekný kolektív. Inak verím, že sa to neprerobí do celkovo ženského filmu lebo určite by som to rada chcela vidieť aj s mužmi, tak jak bolo predtým. Tak ako čítam fakt toho bude mať mega veľa ale ja viem, že to ona zvládne v pohode a a ešte sa zúčastní aj veľa propagácii. Ten seriál ako opisuješ vyzerá veľmi dobre a presne si viem predstaviť ak bude vyzerať. že napríklad keď niekde bude tak sa jej budú aj ako keby prehrávať spomienky čí nejaký záber keď tam bola s Mary alebo ako to nazvať.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se asi v dnešní době nejvíc bála jet do Německa. Tam se právě nejvíc děly ty útoky na ženy, vraždy, obtěžování... Tohle bych já asi moc dobře nedávala. Člověk nechce být rasista, ale myslím si, že kvůli tomu, co vidí na netu nebo vidí v televizi, si prostě nedokážeme pomoct a rozsvítí se ti taková pomyslná kontrolka "radši si dávej bacha, kdyby se něco dělo". Takže vás obě obdivuju, že jste to přežily. Na druhou stranu jste aspoň nahlédly pod pokličku, jak to v té Evropě momentálně vypadá. U nás bych řekla, že ta situace ještě není tak hrozná, ale právě v zemích jako Francie nebo Německo bych řekla, že už si ti migranti přijdou "jako doma" a dělají akorát bordel. Taky doufám, že se ta současná situace aspoň trochu vyřeší. Otázka je, jestli to ještě vůbec bude možné... Ale jinak ráda slyším, že jste si Paříž užily a tu návštěvu Disneylandu vám poměrně závidím
    Co se týče Andílků, tak jsem ráda, že už se oficiálně potvrdilo, že se ve filmu Kristen objeví :) Já teda doufala, že tam bude i ta Lupita, což se nestalo a jsem z toho trošku zklamaná. Nevím, nevím, jestli to obsazení, kde bude lidem povědomá akorát Kristen a Elizabeth přitáhne do kina dostatek lidí. Ale uvidíme. Osobně doufám, že se objeví i nějaké fotky z natáčení. Zajímalo by mě, jakou proměnou si projde Kristen tentokrát Docela mě zaujal i ten seriálový projekt, který zní poměrně slibně. Těším se až budu koukat na záběry z Řecka a snad se taky objeví nějaké fotky z natáčení :) Jinak je super, že Kristen opět spojí své síly právě s Riley :)

    OdpovědětVymazat
  3. ultimate-lilycollins14. srpna 2018 v 6:16

    Páni, to Kristen čekají úžasné projekty. Vůbec jsem nevěděla o nějakém rebootu Charlieho andílků, takže pro mě je to dvojitá novinka. Jsem zvědavá, jak se role Kristen ujme, protože původní filmy jsem jako malá úplně žrala
    Co se týče jejího obsazení v seriálu, už se moc těším na podrobnější informace, protože to je velká novinka tedy i pro Kris.
    Jinak jsem ráda, že sis Paříž užila, je pravda, že lidi co bydleli daleko od centra mi říkají ty samé názory :/ Ale hlavně, že sis užila památky a pořádně let dospala.

    OdpovědětVymazat
  4. tak mno to je teda hrozné, to ti teda nezávidím, že ste mali taky zážitok, mno tak dúfam, že aj napriek tomu ste si to užili, ja by som tiež mala strach presne ako vy, ale dobre, že sa nič nestalo, mno a na jej nové projekty sa teším, mno a najme v seriáli som zvedava lebo je to trošku iné ako hrať vo filme to určite, tak najme nato som zvedavá a som rada, že sa natáčanie Anjelov začne hýbať, ja si tiež rada vždy pozriem staré časti takže ja dúfam v to najlepšie, len nech to dopadne dobre a nie ako pri niektorých veciach

    OdpovědětVymazat