neděle 5. srpna 2018

First official trailer for 'LIZZIE'!!!


Ahoj všichni, jak se máte? Já se mám celkem fajn, ale potřebovala bych trochu víc volného času :D Byla jsem teď na těch Hradech, zítra zase odjíždím, tak je to takové hektické. No, když jsem byla na hradech, tak zrovna vyšel již zmíněný první trailer k filmu Lizzie. Ten se zabývá událostmi, které vedly k vraždám otce Elizabeth Borden a její nevlastní matky, které pravděpodobně spáchala právě samotná Lizzie, ale nikdy nebyla odsouzena nebo uvězněna. To, proč k vraždám došlo, je opředeno tajemstvím a stala se z toho taková legenda, protože šlo prý o velmi brutální vraždy, kdy vrah zasadil svým obětem přes 40 ran, což muselo být teda dost nechutný. Tenhle film zřejmě bude laděný trochu do hororova, ale mělo by jít především o thriller. Ten trailer je podle mě naprosto skvělej, vypadá fakt hodně dobře, upřímně mi z něj běhá mráz po zádech. Kristen hraje v tomhle snímku hospodyni rodiny Bordenových, která má milostný románek se samotnou hlavní hrdinkou, nebo jak ji nazvat, Lizzie, kterou ve filmu stvárnila Chloe Sevigny. Určitě se na trailer koukněte, protože podle mě vypadá skvěle a jsem fakt nadšená, že se konečně zase objevil nějaký trailer na film s Kristen! :D
+ + + + + + +
Hello everybody, how are you? I am great, I am in terrible need of more free time, but I am great. I am leaving for Paris tomorrow, so I am kind of busy right now, but after what I've been through in July, I deserve it :D Well, when I was at the music festival I talked about, the first trailer for 'Lizzie' was published. I've seen it in my tent with no sound, but it wasn't quite giving it justice... So I watched it today... like... Four times already and it looks so good! I cannot wait! It will be intense, I am very curious what it's gonna be like, but I believe it will be quite suspenseful and probably also kind of creepy and scary. This movie is a fictional portrayal of the infamous Borden axe murders. It is focused on the possible motives and events that lead to the murder of Lizzie Borden's father and stepmother, which were probably committed by Lizzie herself, even though she was never convicted and imprisoned. Kristen is playing a maid in the Borden house, with whom Lizzie has an affair. The leading role is played by Chloe Sevigny and the trailer is kind of chilling. I think it's going to be very interesting.

5 komentářů:

  1. tak to máš pravdu trailer vyzerá naozaj dobre a pútavo, takže aj keď to bude trochu horor tak to nevadí, určite mu to len pridá   , a Chloe poznám z GoT a tam sa mi náramne páči, je to drsná žena a určite zvládne aj toto , mno jasnačka, že sa teším aj na Kris a tiež aj na film a pekne si to tam uži

    OdpovědětVymazat
  2. Čekala jsem, až ten trailer přidáš sem na blog, abych sem mohla napsat své prvotní dojmy Nejsem si jistá, jestli tenhle film bude úplně můj šálek čaje, ale hrozně mě láká ten příběh - jestli to Lizzie udělala nebo ne a co ji k tomu případně vedlo, takže si ho určitě nenechám ujít ;) A musím souhlasit, že je opravdu skvělé po delší době vidět ukázku na nový film Kristen :)

    OdpovědětVymazat
  3. No ako fakt ako sa pozerám na tne trailer, tak ten film vyzerá dosť strašidelne takže som zvedavá aký bude. Ja neviem ani prečo ale na začiatku jak som čítala som si myslela, že Kristen hrá Lizzie ale potom jak si napísala, že nie bola som rada aj keď ako neviem prečo ale tak no Inak verím, že na koniec to aspoň v tom filme nejak vyriešia a povedia, kto ju zabil.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to je naprosto perfektní, jsem hrozně zvědavá a rozhodně to je film, který musím vidět, děj mi přijde zajímavý a těším se na to! :) Letošní podzim co se týče filmů bude určitě super :)

    OdpovědětVymazat