úterý 28. srpna 2018

Gallery update 70.8: New stills from 'Lizzie'


Byla jsem teď zase hodně často v práci a hodně často v práci taky budu. Mám za sebou tenhle týden dvě osmičky, zítra nikam nejdu, ve čtvrtek mám 6 hodin, v pátek osmičku a o víkendu dvě čtyřhodinovky. Pak má den "volna", kdy budu obhajovat bakalářku a od úterý do pátku už zase chodím do háku. Myslím si, že mě to asi zabije. Původně jsem měla mít v úterý volno, ale nechala jsem se překecat, abych vzala směnu navíc. Čehož jsem začla dost brzy litovat, ale možná se zvládnu alespoň jedné z těch směn zbavit... a pokud ne, tak se asi hodím marod, protože jinak se složím. V sobotu 8. potom vyrážíme s mamkou na Sicílii, takže se těším, že si konečně trochu odpočinu. Aspoň doufám. Jinak mi přišly posudky na bakalářku a oba dopadly dobře, respektive nejlíp, jak mohly, protože mám od oponentky i od vedoucí navrženo výborně, což doufám znamená, že to obhájím, ať už tam budu žbleptat cokoliv... doufám. Uvidíme. Trochu se toho bojím, ale snad to dobře dopadne. Ještě jsem neměla odvahu přečíst si ty posudky celé, nechávám to na pátek, až se začnu připravovat na obhajobu. Dřív to stejně nemá cenu. Ale tak psala jsem to já, já nejlíp vím, co jsem tam psala a co teda budu obhajovat, tak snad to nějak klapne. No, dost už o mně, dneska nějak nemá náladu se vykecávat a tak přejdu ke Kristen.

Věděla jsem, že chci dneska něco zveřejnit, ale nějak jsem nevěděla, čím začít, což se v poslední době moc často nestává. Stávalo se to naposledy v květnu u festivalu v Cannes, ale to jsou výjimečné situace :D Kristen má ale teď fakt hodně novinek, z čehož mám opravdu velkou radost, vzhledem k tomu, že se nejspíš blíží období ticha kvůli natáčení Charlieho Andílků... :D Kristen odjela připravovat se na tenhle film tuhle neděli, jak prozradila v jednom z nedávných rozhovorů. Zatím by mělo jít o intenzivní trénink a ne o samotné natáčení, tak uvidíme, jestli se zvládne ukázat na premiéře Lizzie nebo alespoň v Torontu na propagaci filmu Jeremiah Terminator Leroy, který by měl uzavírat letošní Torontský filmový festival. Kristen se před odjezdem stihla zúčastnit tiskového dne k filmu Lizzie, ze kterého mám nějaké ty rozhovory, ale ještě před tím mám pro vás jinou novinku týkající se tohohle filmu. Konkrétně jde o 5 nových stillsek z filmu. Kristen v něm hraje služku jménem Bridgette, která pochází z Irska a vybuduje si blízký a později i romantický vztah se samotnou Lizzie Borden, kterou hraje Chloe Sevigny. Moc se těším na Kristen v těch dobových kostýmech, to se mi na těch fotkách líbí asi ze všeho nejvíc. Moje oblíbená je ta, kterou jsem použila na úvodku. A pak jsem hodně zvědavá, jak si Kristen poradila s irským přízvukem. Lidi, co viděli film v Sundance, ho celkem chválili, tak jsem zvědavá :)
+ + + + + + +
I have been in work a lot recently and this week, I'm gonna be there 6 out of 7 days, which is probably going to kill me... But they don't have people, so we have to do the job. I received the opinions on my bachelor thesis and both are very, very good, so I am happy. Now I have to defend it, which will take place on Monday, so I hope it will be fine. I think I will defend it, not so sure if on A, but I will defend it, I hope, so I will be a bachelor soon. It's about a bloody time to be honest since it is already 5 years since I ended high school. But with one change of universities and an Erasmus it is not so bad, is it? I don't really have much to tell you now, so I will skip the personal part and go straight to Kristen.

I honestly don't know what to publish first, which is not happening very often. Kristen has a lot of news right now, which I am very happy about. She has left for pre-production of Charlie's Angels on Sunday, but before that, she went to the press day for her new movie, Lizzie, which premieres in September. I have a bunch of videos from that day, but I decided to publish some pictures first. I have for you 5 new still pictures from the movie, where Kristen plays the character of Brigitte, an Irish immigrant, who works for the Borden's family as a maid and develops a close romantic relationship with Lizzie Borden herself. I honestly cannot wait to see this movie, even though I will probably piss my pants since I don't like scary movies. I can't wait to see Kristen in all those costumes and to hear her with an Irish accent, I am very curious if it is good, since it is very hard to do for people who are not Irish. Check out the pictures, I will publish some more stuff hopefully tomorrow or on Thursday.

DlJ6MMsWwAIz-3E.jpg 1_135.JPG 1_136.JPG 2_131.JPG 3_123.JPG

4 komentáře:

  1. Super, dekuji za sprateleni, jdu si te take hned pridat

    OdpovědětVymazat
  2. Máš toho fakt hodně a co se týče té práce, tak ti to vůbec nezávidím. To pak člověk musí filozofovat nad tím, když lidi musí trávit tolik hodin a několik dní v týdnu v práci, kde jsou na plný úvazek, jestli můžou mít pak vůbec nějaký život a jestli si vůbec ty těžce vydřené peníze můžou nějak užít? Každopádně gratuluju k tak výborně hodnoceným posudkům :) Já si myslím, že ta obhajoba už je taková "drobnost", protože přesně, jak píšeš, pracovala jsi na tom ty a ty víš nejlíp, co v té práci je. Ale pro všechny případy ti budu držet palce :)
    Jsem ráda, že kolem Kristen se toho teď děje víc, protože to znamená, že budeš mít na delší dobu co přidávat a my si budeme moct číst a komentovat :) Teprve teď mi došlo, že vlastně Kristen musí na natáčení Andílků hodně trénovat, tak se už moc těším na všechny bojové scény :) A já teda doufám, že kvůli tomu nezanevře na propagaci svých projektů. To by mě trošku naštvala Ty nové stillsky jsou povedené. Taky se mi asi nejvíc líbí ta, kterou jsi použila na úvodku a rovněž jsem hodně zvědavá na její irský přízvuk :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tou prací to znám, když jsem dřív dělala v restauraci tak jsem taky třeba za někoho vzala šichtu navíc a pak jsem toho litovala a nadávala sama sobě, že neumím říct ne a přišla tak o další volný den. To jsou skvělé zprávy s bakalářkou, tak budu držet palce a už aby si napsala, že máš hotovo a vše dobře dopadlo!! :) Snad si dovolenou parádně užiješ a taky teda odpočineš. Letos k moři nejedu a jedeme na Moravu do chajdy. Nikdy jsem tam nebyla, takže se těším a jelikož ČR celkově nemám moc zcestovalou, tak toho za ten týden snad pořádně využiju. Jenom se modlím, aby nám nepršelo Fotky z filmu jsou skvělé, ještě jsem jednou jsem koukala na trailer a fakt se na to těším :))

    OdpovědětVymazat
  4. mno tak to ti teda ale vôbec nezávidím, máš toho na hlave teraz veľa a nechchela by som to mať ja takto, hoci aj ja v robote zažívam krušne chvíle asi pesledný mesiac     , ale tak fúfam, že tam niekde neodpadneš, už také teplo nie je , ale nie aj stees dokáže človeka poriadne dostať, takže dúfam, že to v pohode zvládneš, mno a k posudku ti gratulujem, že takto dobre dopadlo, aspoň máš o niečo menej starostí na hlave, mno a k obhajobe, tak to určitide dáš, ja ti verím, držím ti palečky, si šikovna tak sa toho neboj, dovolenku si poriadne uži, po tom zhone ti to urobí dobre, ja by som sa tiež ešte šla niekde váľať ale to nie je možné     , mno a som nadšená, že má Kris novinky, budem sa tešiť na ich zverejnenie, fotografie vyzerajú dobre a jej to tam pristane jednoznačne , tú ktorú si vybrala za úvodnú je parádna aj men sa veľmi páči, a už sa strašne neviem dočkať noviniek k anjelom

    OdpovědětVymazat