čtvrtek 23. srpna 2018

Interpol - 'If You Really Love Nothing' Music video


Ahoj všichni, hlásím se vám dneska docela brzy po předchozím článku, co? Šokující! Mám konečně zas úplně volný den, i když jsme ho tedy s mamkou strávily na Czech Masters, což je golfový turnaj, ale nemusela jsem do práce. Do té mířím zítra, ale naštěstí mám jen do jedné. Sice od šesti, ale jen do jedné :D Potom už mám zbytek dne volno. Podobně to mám i v sobotu, kdy mám jen čtyřhodinovku od osmi do 12, takže taky v podstatě celé odpoledne volné. Příští týden ale asi umřu, protože to jdu do práce každý den, kromě středy. Šéfová se totiž nejspíš zbláznila... Hlavně, že když jsem nastupovala, říkala jsem, že bych ráda chodila do práce jen tak 3-4x do týdne. A bum, 6 dní, enjoy. Trochu doufám, že se mi povede zbavit alespoň jedné směny. Chtěla jsem se zbavit té páteční, ale tam budou zrovna super lidi, tak možná zkusím aspoň tu sobotní čtyřku... Uvidíme. Nějak to dopadne. Je fakt, že ve čtvrtek jdu až na šestou, takže to je vlastně v podstatě celý den volný a vyspím se, tak to možná nějak i dám. Uvidíme. Snad neumřu. Teď už ale ke Kristen. V angličtině jsem osobní výkec úplně přeskočila, tak snad mi to odpustíte.

Kristen ví jak překvapit. V poslední době se toho objevuje hrozně moc a bude tomu tak i nadále, jelikož se blíží propagace Lizzie příští týden a pak ještě propagace filmu Jeremiah Terminator LeRoy, který bude mít premiéru na letošním festivalu v Torontu, konkrétně potom 15. září. Zatím sice nebylo potvrzeno, jestli se tam Kristen ukáže, ale upřímně v to doufám. Zároveň by tedy mělo začít natáčení filmu Charlieho Andílci, tak jsem fakt zvědavá, jak to Kristen všechno stihne. A jak sakra stihla to, o čem je tenhle článek. Kristen se totiž po klipu k písni I Was Broken Marcuse Fostera, Just One of the Guys od Jenny Lewis a Ride 'Em On Down od The Rolling Stones objevila v dalším klipu a to tentokrát v klipu kapely, kterou vůbec neznám, ale jmenuje se Interpol a píseň se jmenuje 'If You Really Love Nothing'. Kristen tam hraje ženu, která vyrazí jednou večer do klubu a v postatě si tam dělá cokoliv ji napadne s kýmkoliv ji napadne a prochází jí to... :D Ten klip se mi musím říct hodně líbí, po technické stránce je podle mě fakt skvěle natočený, hodně se mi líbí ta vizuální podoba. Kristen to tam neskutečně sluší, vypadá tam naprosto skvěle! Ta hudba samotná mi není nijak zvlášť blízká, ale docela se mi ta píseň i líbí, trochu mi připomíná jednu kapelu, kterou mám ráda. Určitě se na klip koukněte, stojí to za to :)
+ + + + + + +
Okaaaay. So Kristen knows how to surprise us. After music video of Marcus Foster's song I Was Broken, Jenny Lewis' music video Just one of the guys and The Rolling Stones music video for a song Ride 'em On Down, Kristen played in another music video! To be more specific, in Interpol's official music video of a song called 'If You Really Love Nothing'. Kristen plays there a role of a woman, who goes to a club with a man and basically does whatever she likes with whoever she likes. I kind of feel like Kristen was a perfect choice for this music clip, I absolutely love it. Kristen looks very badass and hot. I also like the song, it reminds me a little bit of one band I am listening... but it won't become my favourite song. The clip is pretty awesome though, I love the red colouring in the club. There is no need for more comments, just check out!

3 komentáře:

  1. mno tak to ti nezávidím, ono sa toho na začiatku keď nastupuješ do práce nahovorí veľa a prikívne na všetko ale realita je potom iná a človek sa s tým musí zmieriť, niekedy to ani inak nejde, ale tak dúfam, že to v pohode zvládneš a neuštve ťa to k smrti       , mno a toto je teda prekvapenie, zrejme ju to aj baví keď sa už objavila v toľkých klipoch, inak by to nerobila , videoklip pekný, niečo určite pre Kris ako tak pozerám , túto kapelu som teda ešte nepočula ale pesnička je celkom v pohode, niečo podobné som počúvala tiež, presne ako si sama napísala

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ťa dosť obdivujem, že chodíš do tej práce a všetko stíhaš. Aj na blogu. Ja mám len jednu aktivitu dvakrát za týždeň a už nič nestíham Budme držať palce nech ti to vyjde a budeš robiť len 5 dní, čoho je podľa mňa aj tak veľa ako. Tak ako si písala tak toho Kristen bude mať mega mega veľa a nechápem ako to všetko zvládne. Som veľmi zvedavá na fotky a teším sa tiež na články. Už viem čo som chcela napísať! Že ma prekvapuje,  že má toho tak veľa aj keď je to leto lebo veľa celebrít má vtedy voľno. Inak vo videoklipe vyzerá veľmi dobre a určite by si ešte v nejakých mohla zahrať

    OdpovědětVymazat
  3. ahojky, zapisovala jsem se u tebe do affs, byla bych moc ráda, kdybys spřátelila :) miluju tvuj blog a chodím na něj pořád :) už léta :)

    OdpovědětVymazat