úterý 8. května 2018

POTM: June 2018

Ahoj všichni. Filmový festival v Cannes dnešním dnem oficiálně započal. Co to znamená? To, že budu mít asi tak milion různých novinek k přidávání, na což se po těch měsících ticha opravdu neskutečně moc těším! Kristen s novinkami začala už včera, protože se zúčastnila oficiální večeře se všemi ostatními porotci a vypadala naprosto skvěle a tak jsem se rozhodla, že ty fotky, co mají trochu paparazzi vibe vyhodnotím jako oficiální. Kristen se tam se všemi vítá a usmívá se a tak vůbec, jako na ofiko akci, navíc míří na ofiko akci... a tak jsem pár fotek uložila alespoň pro představu. Než je přidám (spíš asi až večer, protože musím ještě na chvíli do práce), tak mám pro vás první z anket měsíce. Ano, zase se zpožděním... :D Tentokrát jsem vybrala 4 osobní fotky z poslední doby. Osobně myslím, že jsou skvělé všechny a tak jsem moc zvědavá, kterou fotku vyberete. Vítěze minulého měsíce můžete vidět v menu :)
+ + + + + + +
Hi everyone. Cannes Film Festival has begun. What does that mean? That I will have TONS of news and honestly? I cannot wait. I have some photos today already because Kristen went to pre-dinner and I decided, that those pictures are an official event and not paparazzi. They are a bit paparazzi-ish... but they give me an official vibe since Kristen is greeting everyone, she came to an official event to attend, all dressed up and everything, smiling to everyone. So... whatever. But before that, I finally have for you "Photo of the month poll for June"... This time I chose four personal photos from recent times and I love every single one of them, so I am very curious about which one are you going to choose. You can see the winner of last round on the menu.

3 komentáře:

  1. mno tak tovje skvelé, že sacti tovtu rozbehne a budeš mať čo pridávať, ja sa na to budem rozhodne tešiť ako sa to tu bude plniť fotkami a článkami :), po pozornom zhliadnuť fotografii som sa rozhodla pre dvojku , páčia sa mi na nej tie ich pohľady

    OdpovědětVymazat
  2. Z toho mála, co jsem viděla se rozhodně máme na co těšit! Kristen válí a určitě bude válet i nadále :) A pro mě to znamená, že nejspíš většinu článků okomentuju se zpožděním No nejdřív začnu tedy s POTM. Myslím si, že jsi zvolila super téma :) Já se rozhodovala mezi dvojkou a čtverkou a nakonec jsem hlasovala pro dvojku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na fotky z Cannes sa veľmi teším a som zvedavá aké outfity si vybrala. Takže sa teším o tom článok a asi musím ísť pozrieť nejaké fotky lebo som nedočkavá. A v ankete som vybrala fotku číslo 2 aj keď to bolo ťažké.

    OdpovědětVymazat