sobota 26. května 2018

Gallery update 70.0: 71st Cannes Film Festival - Kering Women in Motion Official Dinner (May 13)


Ahoj všichni. Včera jsem byla ve Fear Housu... Bylo to strašný. Teda, nakonec to byla docela sranda, ale málem jsem se tam podělala a rozbrečela. Pár lidí se tam rozbrečelo... Jakože bylo to dost zvláštní. Měli jsme team building... a já jsem si vždycky myslela, že tyhle věci bývají něco třeba sportovního nebo že se jde do hospody nebo cokoliv, ale rozhodně ne něco takovýho. Já vážně nechápu, proč to udělali... tohle je ten druh zábavy, kdy prostě nenutíte někoho jít dovnitř. Ale nám v podstatě moc nedali na výběr. Byla jsem upřímně dost naštvaná, i přesto, že nakonec se mi to i celkem líbilo. Byl to adrenalin, ale bylo to asi trochu tím, že jsem se před tím dost napila (alkoholu), že jsem to dala bez újmy. No rozhodně to nemůžu doporučit teda. Možná tak Rosie, která vím, že miluje horory, ale jinak nevím no, přijde mi to jako dost ujetá zábava, nechat se zavřít někam, kde na vás bafaj a snaží se vás vyděsit :D Pro ně to teda musí bejt asi docela zábava, pro ty, co tam straší :D No nic. Nějak nemám náladu mluvit moc o sobě, tak to už jen zkrátím. Jen se zeptám, viděli jste někdo seriál 13 reasons why? Já jsem zrovna dneska dokoukala 2. sérii a bylo to teda taky dost drsný... V některejch věcech možná i drsnější než ta 1. série, i když se nějak nemůžu rozhodnout, je to dlouho, co jsem tu první sérii viděla. Ale pokud by se o tom chtěl někdo pobavit, dejte vědět.

Co se Kristen týče, tak mám pro vás fotky z další akce v Cannes. Festival už dávno skončil, ale já neměla moc času psát články. Teď snad další zveřejním už v pondělí. Mám pro vás 35 fotek a 1 video z akce jménem Kering Women in Motion Dinner. Večeře se konala den po pochodu žen, o kterém jsem psala v předchozím článku, tedy 13. května a téma bylo opět dost podobné, zaměřené na významné ženy ve filmovém průmyslu. Kristen to opět moc slušelo, ale tentokrát jsem nebyla z toho outfitu tak odvázaná. Opět jsou to šaty od Chanelu, ale mě moc nezaujaly. Jsou pěkné, ale myslím si, že by bylo lepší, kdyby byly trochu kratší nebo možná trochu jinak střižené. Něco mi na nich zkrátka nesedí. Moc se mi ale líbil ten make-up, který Kris měla. Když kouknete na tenhle odkaz, tak můžete vidět detail na tu zajímavou bílou linku. V rozhovoru Kristen mluví právě o tom pochodu a o tom, jaké měla štěstí, že mohla pracovat od tak útlého věku, zmiňuje Jodie Foster a Cate Blanchett a tak dále. Tak koukněte na fotky a dejte vědět, jak se vám líbí :)
+ + + + + + +
Hello everyone. I was in Fear House Prague yesterday. It was terrible... like... I had fun in the end, but it was so fucking scary! I would have never gone there if it was up to me. I hate horror movies, I hate being scared, I don't understand the concept of being scared of purpose, really... but we had a team building with work and it was kind of made clear, that we have to go even if we don't want to. I was quite pissed to be honest because I really did not want to go, although I was having fun in the end. I don't feel like it was a good idea for a team building, but whatever. I don't really want to write about myself today, there is not much to write. BTW, has anyone of you seen TV show 13 reasons why? I just finished the 2nd season and it was intense. Not as intense as the first season, I think, but still... quite intense.

Kristen. Yes, that is the topic here. I have for you photos from another event from this years Cannes Film Festival. The festival is already over for a couple of days, maybe even a week, but I don't have much time nor mood recently. So I have for you 35 photos from Kering Women in Motion Official Dinner on May 13, 2013, along with one short interview. Kristen looked beautiful as always, but for the first time during this year's festival, I don't like the outfit that much. I like the dress, kind of, but I think it would look better if it was shorter. Kristen talks about the Women's March in the interview and also about how lucky she feels she could work so much since a young age. I absolutely adore the make-up. I felt like it looks a bit weird as it is white, but when you look at it in more detail, you can see how special it is. Check it out here. Check out the pictures. I will try to publish another article on Monday, but I am not sure if I'll make it.

066~3.jpg 009~24.jpg 083~2.jpg 007~30.jpg 086~2.jpg

4 komentáře:

  1. Ja pri čítaní článku som si najprv myslela, že to bol nejaký film, na ktorom si bola a nie dačo na čo si musela ísť z roboty. Ja keď sa povie team building predstavím šport a nie to, že niekde tak ísť ach jaj. Ja by som to popravde neprežila a určite by som dakde utiekla takže ťa obdivujem, že si to dala. Ja som 13rw iba čítala a keď som chcela sledovať seriál tak ma možno po 3 časti či po ktorej proste neviem prešlo ma to. Ale nejak by som sa zas mohla ku tomu vrátiť a vyskúšať to. Podľa mňa vôbec nevadí, že už to dávno skončilo a tak lebo aj ja pridávam fotky zo začiatku mája ale zas mi príde blbé, že niektorý článok by nemal tak pozornosť ako iný. Mne sa šaty veľmi páčili aj keď na Kristen až tak mi nejak nehodili. Biela farba ku Kristen veľmi ide a no vyzerala dobre. Inak tie biele linky boli veľmi pekné a práve na tej fotke sa mi zdalo, že tie jej vlasy sú už tmavé, čo by sa mi ku tomuto vzhľadu aj hodilo. No účes musím tiež veľmi pochváliť.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já v jediným "fear housu", co jsem kdy byla, tak byl London Dungeon a to se mi líbilo, ale oni to tam mají fakt dost promakaný. Hádám, že u nás je to fakt jen o tom, že ne tebe bafají. To by mě asi taky moc nebralo a nedivím se ti, že se ti to zpětně tolik nelíbí. Taky bych čekala, že team building bude ve sportovním duchu nebo ten pokec v hospodě. Na tohle bych se jim asi z vysoka vykašlala (slušně řečeno).
    Co se týče Kristen, tak já opět musím říct, že jí to moc slušelo. Na to, že je to Chanel, tak pořád dobrý. Ale souhlasím, že to není tak povedený outfit jako třeba ty předchozí. Délka by mi asi ani tolik nevadila, ale spíše bych udělala jinak ten vršek. Co se týče účesu, tak musím říct, že ten se mi tentokrát zase tolik nelíbí, ale přijde mi vtipný, jak jí z těch nejkratších vlásku vzadu udělali ten malinký copánek Naopak líčení bylo opět bezvadné. Ta tlustá bílá linka se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to ja by som to určite nedala lebo by som sa asi po..., je to teda dosť netradičné aby sa na niečo také šlo ale niekomu to prišlo ako skvely nápad, mno a seriál 13 reasons why? som nevidela ale počula som o ňom, ja teraz momentálne fičím na The Handmaid's Tale, to ma teraz pohltilo, mno a čo sa týka Kris tak šaty sú v pohode len mi príde, že proste ako pozerám na fotky tak mám pociť, že čoskoro na mňa vyskočí zo šiat      , inal súhlasím namaľovaná bola fakt krásne

    OdpovědětVymazat
  4. Tak do Fear Housu bych nevkročila nikdy, my jsme měli týmovku v Únikové hře, já teda byla za nějakou strašidelnější, aby to nebylo takové nudné, ale někteří členové týmu nechtěli, takže půlka šla vykrást banku a druhá šla zachránit svět před Zombie a bylo to super, strašlivě mě to bavilo Ale Fear House, už je asi o nějaký ten level výše, do něj bych určitě nevkročila!
    Šaty, co měla Kristen se mi moc líbí, že jsou takové jednoduché, ale moc se mi nelíbí ten vršek, mám z těch fotek pocit, že je Kristen kvůli tomu vršku taková až moc napjatá, aby jí to nespadlo nebo tak, nevím, možná bych tomu přidala ještě nějaká ramínka a byo by to perfektní :)

    OdpovědětVymazat