pondělí 7. května 2018

Layout no. 39

imagebam.com
March 3, 2018 - May 7, 2018

Ahoj ahoj ahoj. Tak nějak jsem se skoro přiblížila k dobám, kdy jsem měnila layouty skoro tak často, jako ponožky. Navždy mi zůstane v paměti layout, který tu vydržel tři dny, než mě přestal bavit a vyměnila jsem ho za jiný. Tak často jako dřív už layouty nikdy měnit nebudu, jelikož jsem zaprvé starší a tudíž už jsem trochu víc spokojenější s tím, na co koukám a tolik to neřeším, zadruhé tu taky nejsem tak často jako dřív, tudíž mi ty designy začínají lézt na nervy až později. Každopádně ten předchozí růžový mi ani tak moc na nervy nelezl, ale našla jsem si po dlouhé době chvíli si pohrát s photoshopem a už jsem si pár dní hrála s myšlenkou, že použiju ty nově zveřejněné portréty pro The New York Times, že jsem se zkrátka rozhodla něco zkusit a tohle je výsledek. Upřímně doufám, že se vám změna líbí, dal mi docela práci. Ta růžová už na mě byla trochu moc a tak jsem ráda, že to tak hezky vyšlo do modra, ačkoliv mám pocit, že tady na blogu snad ani jinou než modrou barvu na designy nepoužívám :D Modrá tu rozhodně mezi layouty převažuje, ještě spolu s červenou. No, každopádně doufám, že se vám layout líbí. Předchozí tu byl přes 2 měsíce, což je poměrně dobrý věk, když si vzpomenu na ten třídenní :D Dejte vědět, jak se vám líbí. A prosím, zase moc ocením, když mi pošlete print, jak ho vidíte vy, protože já s tím trochu bojuju. Udělala jsem si print svého displaye a hodila to do photoshopu, že to teda už logicky musí pasovat a prostě ne. Blog má asi jiné rozlišení nebo nevím, ale zase jsem to složitě zmenšovala a pořád nevím, co s tím. Netušíte, jaké rozměry na délku musí mít záhlaví, aby ho blogové rozlišení vzalo celé? Docela mě to štve :D Já mám defoltně teda mozillu i chrome na 90%, protože 100% je moc velký a rozbrazuje se mi to celkem ok, ale pořád je to kousek ufiklý, tak by mě zajímalo, jak to vidíte vy. Jinak, mimochodem, btw... Kristen už dorazila do Cannes. Festival začíná oficiálně zítra, ale Kris už zřejmě zamířila na nějakou úvodní akci pro porotce. Zítra snad přidám nějaké fotky. Nevím, jestli se objeví i něco ofiko nebo jen paps, ale když tak vám dám aspoň odkaz nebo to zas hodím do outfit duelu, protože ten outfit se mi moc líbí a nemůžu vás o něj připravit úplně. Uvidíme zítra. Každopádně se zatím mějte famfárově a dejte vědět, jak se vám líbí nový design :) Je to mimochodem už 40. layout tohohle blogu.
+ + + + + + +
I kind of got to the point I used to be a few years ago when I changed layouts almost as often as I changed socks. Last night, I opened Photoshop after some time, I used new/old portraits for The New York Times short film called "Dying Lover" from 2016 (or so) and I made what you see now. I liked the previous one, but I kind of needed a break from the pink. Also, I don't have time to play with photoshop very often these days, so I was quite happy I could create something and I wanted you to see the result. So this is it. I really like the blue colour. I feel like I am using only two colours here, blue and red, but whatever. I really like what I created and I hope you like it too. I am not sure how you see the design. I did this, I made a print screen of my computer and I made the heading in that size, but it was still too big for blog.cz. I don't understand how does it work here. What size does the heading have to have to fit perfectly when the site is on 100%? I don't know. I have both Mozilla and Chrome to 90% because 100% is simply too big and it kind of fits, but not really. Well, whatever. I hope you like this new creation. I liked the previous one, but as I said before, it was too pink for me after a while. It was here more than two months, which is a nice age for a layout at this site. Remember, once I had a layout that lasted only three days, so... Well, let me know if you like it. By the way, Kristen is in Cannes already and she already rocks and it hasn't officially even started yet. I am so excited.

1 komentář:

  1. Musím říct, že ten nový layout byla fakt velká změna, kterou jsem nečekala Pomalu si už ale na tu modrou zvykám, ačkoliv je to stále neobvyklé Co se týče záhlaví, tak to je zase úplně jiné. Líbí se mi, že tak experimentuješ a zkoušíš nové věci - navíc jsi použila super fotky :) Jinak mě se layout zobrazuje takto: http://imgbox.com/0r8PpmKG

    OdpovědětVymazat