pátek 18. května 2018

Gallery update 69.8: Cannes Film Festival - Vanity Fair and Chanel Party at the Marriott hotel


Náš pejsek dneska odpoledne umřel. Nejspíš mu selhaly orgány. Počkal jen natolik dlouho, aby se stihli vrátit rodiče z konference a potom už neměl sílu dál bojovat. Rodiče ho sice hned vzali na veterinu, jak viděli, že se zhoršil, ale už mu nebylo pomoci a museli ho nechat uspat. Já jsem v tu dobu byla v práci a dozvěděla jsem se o tom, až když jsem přišla domů. Jsme z toho upřímně všichni dost v prdeli. Brečím v podstatě v kuse od chvíle, kdy jsem přišla domů, což bylo asi před třema hodinama. Jsou momenty, kdy jsem celkem v pohodě, ale pak najednou začnu zase řvát. Stojí to za hovno, co vám budu povídat. Asi i proto jsem zabrousila sem na blog, ne, abych vás všechny deprimovala, ale prostě proto, že blog byl a vždycky bude tak trochu místo, kam chodím na terapii, tak se omlouvám za depresivní článek, ale tak nějak se potřebuju vypovídat. A taky se tak trochu potřebuju soustředit na něco jiného, což je opravdu hodně těžký... Ale to je holt život no, co člověk nadělá... nic. Jen jsem doufala, že s námi ještě pár let zůstane, ale bohužel už se nedalo nic dělat. Bude mi chybět. Snad ví, jak moc jsem ho měla ráda. No nic... nevím, jestli jste si někdo někdy něčím podobným prošel, ale stojí to fakt za hovno...

Ke Kristen. Kristen toho stíhá fakt hodně v rámci filmového festivalu v Cannes, což má za následek, že absolutně nestíhám já. V tomhle okamžiku mám asi 4 akce, ze kterých jsem už poukládala fotky, ale ještě jsem o nich nenapsala článek a pak další asi 3 akce, ze kterých jsem ještě ani nestihla poukládat ty fotky Vy mi to ale jistě odpustíte a za to mám pro vás dneska přeci jen aspoň jeden článek, i přes nemilé okolnosti mého života. Kristen byla 9. května hostem na večeři Vanity Fair a Chanelu, na kterou si oblékla krásné smetanové mini šaty s delšími rukávy, které jí neskutečně moc slušely. K tomu ji tedy Beau Nelson udělal naprosto dokonalý makeup, především teda make-up očí je perfektní. Líbí se mi ta výrazná modrá, je to zkrátka krása. Co mi teda přijde ale fakt totálně hrozné jsou ty boty, které si Kristen k outfitu vzala, ty jsou totiž naprosto strašné. Působí na mě jak holinky, je to fakt děs :D Možná, že se to někomu z vás bude líbit, ale mně se tedy nelíbí vůbec. Kazí to úplně celý ten outfit a tak preferuju fotky, na kterých nejsou vidět :D Mám pro vás fotky z příchodu, kde se Kristen podepisovala fanouškům a s několika se i vyfotila a potom jen pár přímo zevnitř hotelu, kde se večeře konala, kde ji můžete vidět ve společnosti Karla Lagerfelda.
+ + + + + + +
My dog died today. His organs just turned it off. He was in a surgery last week after being sick for several days and it all looked kind of hopeful, until yesterday, when he was sleeping all day and did not want to eat anything. He waited for parents to come back from the conference so he could say goodbye to all of us. I was working at the time, I wasn't home when they took him to a vet after he got terribly worse... They had to put him down because he would just die in terrible pain, there was no hope anymore that he would survive. I am so sorry I wasn't there and I really hope he knows I loved him so much. It is so hard for me to write about it right now, he died several hours ago. I am honestly feeling like shit right now and that might be the reason why I am writing this article, I just need to focus on something else than that. I wanted to sleep because I almost haven't slept tonight, but I couldn't fall asleep, so I am writing, as this blog has always been my huge therapy. I don't know if anyone has come through the loss of a dog or a cat or another beloved pet, but believe me, it sucks. Whatever... that's life. At least he is not in pain anymore.

I have for you now something less depressing. Kristen has indeed a lot of news and I have saved a lot of photos recently. I still have to save photos from another three or four events and I still have another 4 already saved but did not publish an article about those, so let's make the number lower. I have for you photos from the Vanity Fair and Chanel dinner on May 9, 2018. Kristen was wearing a beautiful Chanel dress and had also perfect makeup. Her makeup artist for this year's Cannes Film Festival is mostly Beau Nelson, who is absolutely brilliant. I love those blue eye makeup, simply beautiful. What I absolutely hate about this outfit are those shoes. To be honest, I think they are terrible and kind of ruining the whole outfit. I love those photos when those horrible shoes cannot be seen, there Kristen looks perfect, but those shoes? I would love to throw them to trash. :D What do you think? You can see photos from the arrival when she was signing autographs and just a few pics from the inside of the dinner, where she is with Karl Lagerfeld, the boss of Chanel.

025~12.jpg 026~10.jpg 008~28.jpg 101~2.jpg 123~0.jpg

1_56.jpg 1_59.jpg 2_43.jpg 3_32.jpg 4_30.jpg

2 komentáře:

  1. O tvém pejskovi jsem si přečetla na Instagramu a je mi to vážně líto. Pes je prostě člen rodiny, ať si každý vykládá, co chce a ta ztráta prostě bude bolet a odlehčí to až čas. První dny určitě nebudou lehké, ale uvidíš, že se všechno zlepší :) Já vám všem budu držet palce!
    Co se týče Kristen - já ti říkala, že nebudeš stíhat a bude toho pořádná nálož! Ale jak jsi tuším psala v předchozím článku, ono ani tolik nevadí, když mezi články bude pár dní rozestup, protože máš pak větší šanci, že na ně někdo koukne + budeš mít co přidávat, až třeba novinky nebudou žádné ;) Než se vrhnu na okomentování celého looku, tak musím říct, že mě ohromně překvapilo, že si Karl "leklá ryba" nechal narůst takový vous! No musím říct, že s ním vypadá aspoň o chlup příjemněji O samotné Kristen musím říct, že jí to zase ohromně slušelo! Šaty si vybrala opravdu skvělé a myslím si, že jí hrozně dobře sedly :) Moc se mi líbí i to zvolené líčení a účes, který se konečně od těch předchozí nějak odlišuje No a co se týče těch bot, tak ty jsou vážně hrozně divné Něco takové jsem snad nikdy neviděla. Ta průhledná část je divná, ale samy o sobě ty boty nejsou špatné, jen kdyby vypadaly jako normální boty!

    OdpovědětVymazat
  2. S psíkom mi je to neskutočne ľúto ale verím, že je mu už lepšie tam kde je ♥ No chápem, že je to pre teba ťažké lebo... lebo... No a Kristen vyzerala veľmi pekne a tie šaty sa jej veľmi hodili. No s topánkami s tebou súhlasím, že boli nedobré ku tomu.

    OdpovědětVymazat