čtvrtek 10. května 2018

Gallery update 69.6: 71st Annual Cannes Film Festival - Jury Photocall & Press Conference


Přišla jsem domů z večerní směny krátce před jednou a musím říct, že ačkoliv jsem úplně hotová, zároveň jsem naprosto vzhůru. Upřímně? Dnešní směna stála dost za prd. Obecně celý ten den stál za prd a to především proto, že můj malej čumáček chlupatej (náš pes) musel bohužel na další operaci a vzhledem k tomu, že už za svůj život prodělal včetně téhle 4 a vzhledem k tomu, že má nemocná játra a není na tom dobře ani s ledvinama a navíc už není úplně nejmladší, tak o něj mám opravdu strach. Bojím se, že by tohle mohla být ta poslední kapka... Ale nechci, aby nám ještě odešel. Ještě není tak starý, špicové by se správně měli dožívat déle, ale upřímně si nedovedu představit, co budu dělat, až nám odejde. Rozeřvu se vždycky, když na to jen pomyslím, takže během tohohle článku už teď řvu podruhý, protože jsem o tom psala i v anglické verzi. Nevím, jestli máte někdo domácí mazlíčky, kočky, psy nebo tak, ale já jsem obrečela i pískomily, takže netuším, co budu dělat, až nám odejde náš brouček. Asi si nikdy nepořídím dalšího psa... protože už jen ten pocit, který mám teď a to pořád ještě bojuje, mě ničí. A vzhledem k tomu, že jsem s vědomím, že je na operaci, šla dneska do práce, tak jsem tušila, že to bude stát za prd. Ale že to bude až tak kolosálně na houbeles, to jsem nečekala. Ne úplně všechny části, ale ten závěr byl prostě neskutečně děsnej a ještě jsem musela letět na poslední metro, abych pak musela běžet na poslední denní autobus a nemusela jezdit nočkou. No nic. K věci, nebudu si tady zase stěžovat na svůj život, vybrala jsem si tu práci sama, ale asi budu spíš chodit na openy... Sice vstávat ve 4 není můj šálek kávy, ale aspoň má pak člověk celé odpoledne volné. Já jsem většinou produktivní spíš odpoledne, takže takhle si vlastně zabiju ten čas, kdy bych mohla dělat něco do školy nebo tak.

Teď už ale konečně ke Kristen. Ta stihla dalších pár akcí během včerejška a středy, ale já mám pro vás zatím fotky z úterý. Z úterý potom pochází ještě poslední dva sety fotek, které zveřejním buď zítra nebo v sobotu. Respektive buď dneska nebo zítra, když se tak koukám na hodiny. Nicméně pro mě je pořád čtvrtek, protože za a) ještě nezačalo svítat nebo b) nespala jsem alespoň hodinu mezi čtvrtkem a pátkem :D Moje vnímání času, já vím, jsem divná. Ale k těm fotkám teda. Mám pro vás rovnou 140 fotek z oficiálního photocallu letošních porotců, mezi nimiž je právě i naše Kristen a pak ještě 17 fotek z tiskové konference, ze které snad někde splaším i video záznam. Kristen měla na sobě vážně parádní komplet od Chanelu, musím říct, že se mi tenhle outfit opravdu hodně líbil. Líbí se mi barva toho sáčka a kalhot, líbí se mi v kombinaci s tím tílkem a moc se mi líbí i účes, brýle a boty, Kristen zkrátka a dobře vypadala skvěle. Podobně skvěle vypadali i všichni ostatní porotci, hlavně tedy obdivuju Cate Blanchett, nechápu, že už jí bude skoro 50... Přijde mi, že v podstatě nestárne. Trochu jako Kristen ostatně :D I Cate měla moc krásný kostýmek, ale i ostatním dámám to slušelo, Léa Seydoux (nebo jak se píše) vypadala moc krásně třeba například. No, určitě tedy koukněte na fotky, je jich v galerii celkem nálož a zůstaňte na příjmu, protože brzy přijdou další a snad ještě lepší fotky. Zatím se mějte co nejlépe.
+ + + + + + +
I came home from the evening shift very late and I am completely awake, which sucks. It was probably the worst shift I had so far because I had a terrible headache the whole time and I was also worried the whole day because my sweet little baby - my dog - had to have another surgery. I am honestly terrified because he already had four surgeries during his life and he is sick. It is very serious this time, it was serious before, but he was still young... now he is already 11 and I know that dogs can live more, even much more sometimes, but after everything he came through in his life, I just can't shake the feeling this might be his last day on Earth and I literally start crying every time I even think about the possibility that he would die. He is my precious little ball of fluff, I cannot lose him. Not yet. Never. I will probably never have another dog, it is so hard to see them go, or to even imagine them being gone. Well, whatever. I cannot do anything about it now, only the vets can, so we will see. Hopefully, he will get through this too. I hope.

Right now I have for you another two sets of photos from May 8. To be more concrete, I have for you photos from the official jury photocall and then also from the press conference. Kristen has already been to another event yesterday and the day before too I think, so I will probably be very busy with publishing everything. Kristen rocked a light blue Chanel suit, that I honestly love. I have a complicated relationship with Chanel, as you know, but she chose great outfits so far. This one is one of them. And I also love the hairstyle she had, I don't even mind those bleached parts, even though I really hoped she would dye them for this occasion. Whatever. You can see also other jurors at this event. I love especially those pictures with Cate Blanchett. Kristen watches her sometimes as she was a Goddess, which... honestly, she actually is. I cannot believe this lady is almost 50 years old, she looks absolutely stunning and kind of the same for years and years, she did not age a bit. Kind of like Kristen :D Well, enjoy photos, Kristen looked gorgeous. She and Cate really rocked those suits and stay tuned because I will come back very soon with more pictures from more events. Oh my God, after such a long time I finally have so many exciting news that I don't know what to publish first.



2 komentáře:

  1. Tak to je mi moc líto, že tvůj včerejší den stál takhle za prd - nejen tou prací, ale také i tím, co váš pejsek prožívá :( Já budu držet palce, aby se operace podařila. Našemu pejskovi je 11 let a ačkoliv nemá žádné vážnější zdravotní problémy, tak už se pomalu začínám připravovat na to, až zestárne a přijde její čas (ačkoliv ono se na to asi nikdy připravit nedá). Tatův kamarád má zase psa, který už je hodně starý a hodně nemocný a udržuje ho při životě jen proto, že je to jeho mazlík, což si myslím, že taky není úplně nejlepší a jen to prodlužuje trápení. Ale to snad není váš případ. No, já jsem teda slyšela, že je právě lepší, když si pak člověk pořídí dalšího psa, ale to asi záleží na člověku a na tom jestli si to může dovolit. Každopádně budu teda držet všechny palce ;)
    Naprosto souhlasím s tebou, že to všem přítomným dámám moc slušelo. Já mám teda velkou radost, že letos tam je i moje milovaná Cate Blanchett, která taky střídá jednu úchvatnou róbu za druhou :) I tady jí to v tom růžovém kostýmku moc slušelo a na svůj věk, jak sama píšeš, vypadá vážně skvěle! Musím říct, že i Kristen mě svým výběrem hrozně nadchla! Člověk by snad ani neřekl, že jde o Chanel Ten kostýmek vypadá tak elegantně a krásně, že se tomu pomalu nedá ani veřit. Navíc tahle světle modrá Kristen moc sluší :) Jako vždy měla i super líčení a líbí se mi i účes, který mi přijde ale dost podobný tomu, co měla na té předchozí akci. Závěrem ještě musím říct, že měla prďácký sluneční brýle, které jí začínám docela závidět

    OdpovědětVymazat
  2. Psíka mi je veľmi ľúto ale verím, že všetko bude v pohode a bude tu ešte veľmi dlho. S tým plakaním to mám tiež aj keď ja sa viem rozplakať aj keď niekto iný plače a to je už asi dosť blbé no :) Ja s vnímaním dňa mám to podobne ale u mňa je rozhodujúci spánok. Minule keď som bola cez prázdniny jarné v Teheráne, tak my sme leteli do neho v noci a išli spať o 07 už ráno a proste ja ten deň mám rozdelení a považuje to čo bolo pred 7 že je ešte piatok aj keď bola sobota a to čo bolo po 13 mám že je už tá sobota... je to zvláštne. Ako jak sa pozerám na fotky tak musím neskutočne pochváliť Kristen za outfit ale že fakt. Veľmi sa jej tento komplet hodil a strih a ja to biele tielko alebo tričko bola trefa do čierneho. Na vlásky som si stále nezvykla ale ako hodili sa ku tomu. A Cate vyzerala tiež wau aj ten kostým.

    OdpovědětVymazat