sobota 4. února 2012

The Runaways: Cherry Bomb

Ahom všichni, jak se máte? Dneska jsem vážně hrozně líná...:D Nechce se mi nic dělat, ukládat fotky a tak... musím dodělat všechny rubriky a do toho se mi tuplem nechce, ale stejně to udělám, znám se...:D Každopádně místo nějakých novinek nebo fotek mám pro vás dneska jako první článek jedno video. Je to oficiální hudební video k písničce Cherry Bomb od skupiny The Runaways, kterou přezpívala Dakota Fanning spolu právě s Kristen ve filmu The Runaways. Kromě té písničky je tam i spousta prostřihů z toho filmu, který rozhodně stojí za zhlédnutí. Ano, viděla jsem hodně filmů s Kristen, a ano, vím, že jsem cvok, ale tenhle film je fakt dobrej:)
* * * * * * *
Hi guys, how are you? Today I'm really lazy... I don't want to save photos, but I will, I promise... But first article I will post today is this one. It's one video. Video from Kristen's movie The Runaways. It's official music video for a song Cherry Bomb by Dakota Fanning and Kristen, originaly from music group The Runaways, but this is a cover... and, honestly, I have to say, that I maybe like it more than the original one...:D I love this song and I hope you'll like it too:)

3 komentáře:

  1. Já mám druhý blog tento co mám teď zaweb.
    A děkuji že si to promyslíš :)
    A mimochodem The Runaways je na mě trošku sprostý ale to je v pohodě A tuto písničku co přezpívala miluju!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já viděla The Runaways jen jednou - myslím si,že je to dobrý film,ale moc sprostý a Cherry Bomb mám radši v podání právě The Runaways :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jo
    A už jsi o tom spoluadminství přemýšlela? Jestli nechceš ak dobrý to by nevadilo :) Jenom to nic.. kdyby něco ozvi se ahoj :)

    OdpovědětVymazat