pondělí 13. února 2012

Breaking Dawn - part 2: official logo

Ahoj všichni. Jak se máte? Já jsem tak nasraná! To se jinak nedá říct:D Dobře, teď už ne tolik, ale byla jsem fakt hodně naštvaná... kvůli jenomu semináři na příští školní rok. Nechce se mi to tu teď nějak dlouze rozebírat, ale prostě mě to vážně vytočilo natolik, že jsem celej den v solidnim stresu a vybuchnu kvůli každý kravině:D Poslední dobou mám pocit, že jde nějak všechno do kopru... no snad je to fakt jen pocit a brzo se to zlepší. Nicméně... slyšeli jste o tom, že láska mého života Jackson Rathbone bude otcem? To je úžasná zpráva! Naneštěstí, nejsem i já láskou jeho života, takže to dítě bude mít s někym jinym:D ale každopádně je to skvělý, moc mu to přeju:) Nicméně ještě jednou:D říkám to nějak často... tenhle blog není o Jacksonovi Rathbonovi, takže zpátky ke Kristen... ačkoliv tahle novinka není tak úplně o Kristen, ale o Rozbřesku, 2. části... protože mám pro vás oficiální logo:
* * * * * * * * *
Hi everybody. How are you? I'm so angry! Right now, I'm fine, but I was really angry today, because of seminary things for a next school year... I'm not going to talk about that, but it really pissed me off. I have a feeling that everything goes to hell... I hope it will be alright soon... Did you heard that? Love of my life - Jackson Rathbone - is going to be father! Amazing news!:) Unluckly, I'm not love of his life, so he is expecting baby with someone else, anyway... it's great!;) Anyway again...:D this is not site about Jackson Rathbone, so back to Kristen... actually this is not about Kristen, but about Breaking Dawn part two. I have for you official logo:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. tohle logo se mi moc líbí :) víc než to druhé a o Jacksonovi už jsem slyšela :) jsem zvědavá jestli se mu narodí chlapeček nebo holčička :)

    OdpovědětVymazat