pátek 3. února 2012

Breaking Dawn part 1 Parody by The Hillywood Show

Ahoj lidi, jak se máte? Já vím, jaký lidi, nikdo sem nechodí, ale to nevadí!:D Protože budou, já v to věřím, určitě se najde někdo, kdo sem bude chodit, jsem si tím téměř jistá:D No... pro vás, imaginární návštěvníky, mám jednu zajímavost, která se tak úplně netýká Kristen, ale týká se Twilight ságy, takže jsem se rozhodla, že vám to sem přece jen dám... No mám pro vás parodii na Breaking Dawn, kterou natočila známá skupina mladých začínajících filmařů:D nebo jak je nazvat... studio Hillywood show, které vedou sestry Hannah a Hilly Hindi a já fakt miluju jejich videa, no tohle si myslím není nejlepší, co natočili, ale pořád myslím, že je to super a sranda, líbí se mi styl, jakým ta videa dělají, ačkoliv vím, že spoustu lidí ty hudební parodie moc neberou... no ale hlavně je to kvalitně natočený, kvalitní kostýmy a tak všechno, téměř jako profesionální filmaři... takže stojí za to se na to kouknout;)
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I know, what guys, nobody comes here, but that doesn't matter:D They will, I believe that they will:) Sooo... I have for imaginary visitors one curiosity... I have for you parody to The Twilight Saga: Breaking Dawn by famous videomakers, The Hillywood Show. They're awesome, I love their videos and other parodies, they made parodies to other Twilight movies too, so I was looking for this one... I think that this is not the best one they did, but I like it. It's funny, I like the way they do it... and it seems almost like professional thing... so take a look, I still love it... I'm nosy to the second one...:D

2 komentáře:

  1. jj dívala jsem se ta hudba tam nemá chybu

    OdpovědětVymazat
  2. mně se nejvíc líbila jejich přezpívaná verze Marry the Night a pak taky Jacob,ale jinak mi od nich příjde nejlepší ta první parodie na Twilight :)

    OdpovědětVymazat