pátek 3. února 2012

Candids: Shooting New Photoshoot for Vanity Fair in Paris (01/30/12)

Dneska jsem byla s mou nejlepší kámoškou nakupovat:D Byli jsme v Outletu, ve Fashion Areně ve Štěrboholích... jedna věc, která je tam fakt na prd... je to jakoby otevřená ulice... tudíž tam byla téměř vražedná zima. Letos to nějak hůř snášim. I proto, že není žádnej sníh... nesnášim tuhle holou zimu, miluju sníh, těším se na hory... No dneska byly pololetky. Ani jsem se neptala co vysvědčení:D moje dost hrůza, ale radši nechtějte vědět podrobnosti:D No ale ještě jedna novinka, mám perfektní novou čepici se zebrou!:D Ano, je mi skoro osmnáct, ale co? Mně to nevadí, že jsem občas jako dítě:D Nicméně zpět ke článku. Mám pro vás nějaké candids fotky, ačkoliv já osobně candids fotky pořízené slídivými paparazzi vážně nesnáším... vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla mít blog o nějaké celebritě... došla jsem k závěru, že se budu muset smířit s tím, že občas sem holt nějaké přibudou, ale nebude jich moc... jen občas, když nebude nic jiného moc nového nebo se budu obzvlášť nudit, protože jsou to taky lidi, měli by mít nějaký soukromí, tak ať je paparazzi nechají žít... No dneska teda 19 fotek, které nějaký paparazzi sehnal při focení nového photoshootu pro Vanity Fair v Paříži...:
* * * * * * *
I was shopping with my best friend today... it was fun... We were at Outlet Fashion Arena... one bad thing about this shopping center... it's opened. So there was cold! I thought I will freeze:D Anyway, I have amazing new cap:D Well, back to the article... Actually I hate candids photos by paparazzi... I hate it, really... Let them live, oh my god! They're still normal people... but when I decided to have site about Kristen Stewart... I decided to accept the fact, that I sometimes will post articles with candids photos... like today... I have for you 19 photos which took some paparazzi... from shooting new photoshoot in Paris. It will be photoshoot for Vanity Fair magazine and it looks awesome:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Jéé :)) Děkuji :))

    Moc ráda spřátelím jak hloupá otázka :)Ty fotky jsou luxusní! :))
    Já nyní jsem na jiném blogu :)
    Myslím že kristen-daily už nevím asi nebude mít cenu ale i přesto se tam vrátím ale napadlo mě ...
    Víš nechtěla by jsi spoluadmina na tento blog o Kris?
    Já vím je to hloupé promiň :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to já mám zase radši teplo ale ne moc - pro mě je ideální takové jaro,to je venku tak akorát.čepka se zebrou? to musí vypadat senzačně :) a k fotkám Kristen - nemůžu se tohoto photoshootu dočkat! já jsem za tyhle candidsky ráda,protože mi znovu dokázaly,jak krásná Kristen je (i když ona je krásná za jakékoli situace :))

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jsem hrozně moc ráda :) já si tě jdu taky hned přidat :)

    OdpovědětVymazat