neděle 12. února 2012

02/11/12: Tak jsem zase zpátky... živá, zdravá, bez zlomenin:D

Ahoj všichni, jak se máte? Já dobře, celkem... konečně doma!:D Miluju Itálii, je to nádherný místo, miluju italský jídlo, italský kluky:D, italský všechno, ale byla taková zima! Byli jsme na horách, lyžovat a bylo to... no já nevím...:D jsem hrozně unavená! Vstávali jsme každý ráno hrozně brzo, protože jsme tam byli se zájezdem a jeli na svah... a já nesnášim brzký vstávání, obzvláť ne o prázdninách:D Ale jo, bylo to fajn, já lyžuju ráda... :D skoro každej den jsem si dávala k obědu lasagne a jednou sme je měli k večeři:D tak jsem trochu přelasagnovaná, ale já miluju těstoviny, obzvlášť po italsku a lasagne přímo zbožňuju:D Máma teď nedávno koupila kuchařku, která se jmenuje "Dieta po italsku" a je to fakt bomba:D Teda ještě jsem s tim nezačla, je to trochu komplikovaný, ale ty recepty jsou tam fakt boží...:D Držíš dietu, ale přitom si pochutnáš, prostě paráda:D No zpátky k lyžováním... mám za sebou jenom jeden pád, což je dobrý... a dokonce při něm utrpěla jen a pouze má hrdost, zato ta to schytala fakt dost...:D nemohla jsem se totiž vůbec zvednout, no myslím, že lidi na lanovce se velmi dobře bavili:D Bylo hezky celej tejden až na úterý, to dost sněžilo a bylo fakt nebezpečný lyžovat, takže jsme to zabalily dřív. No v pátek zas byla strašná zima a foukalo... zima sice byla celej tejden, fakt příšerná, ale v pátek fakt asi -20 a k tomu hrozivej vítr... takže jsme s mamkou taky skončily dřív, ale aspoň jsme si došly na pizzu...:D No dost o mně... byla bych schopná tu kecat na tri A4, ale nemám dneska nějak povídací náladu... já vim, divný co?:D

Včera umřela Whitney Huston. Slyšeli jste o tom? Já teda bohužel jo... bylo jí jen 48:( jsem z toho smutná. Nebyla jsem tak oddaná fanynka, že by mě to sebralo natolik, abych brečela, ale měla jsem ráda několik jejích písniček, hlavně asi tu nejznámější - I will always love you, z filmu Osobní strážce, což je taky asi nejznámější film, ve kterém hrála. Viděla jsem ho kdysi dávno a vůůůbec si ho nepamatuju, tušim jsem ho ani neviděla celej, ale rozhodně to hodlám napravit. Nicméně je to prostě smutný, sem z toho taková přešlá... tak se omlouvám, že vám kazím náladu no... paradoxní trochu je, že ten film je o tom, že Osobní strážce střeží popovou star... a Whitney našel mrtvou právě její osobní strážce... no nic, já už radši půjdu, než začnu bejt ještě melancholičtější:D tak jen jsem chtěla, že jsem zpátky a že zas začnu přidávat, co to půjde:)
* * * * * * * *
Hello everyone, how are you? I'm fine... I'm finally home! :D I love Italy, it's beatiful place, I love italian food, italian guys... italian everything, but it was sooo cold there this week! We were skiing and it was... I don't know, I'm so tired! We were waking up really soon... not because we wanted to, because it was a trip with one travel agency, so we had to wake up and go skiing:D But it was fine, I love skiing... Almost every day I ate lasagne for a lunch:D Like I said, I love italian food... I have a new cook book... it's called The Italian Diet and that's right diet for me:D I think it's gonna be good:) Back to skiing... actually I have nothing to say... I fell down just once:D it's good:D and... it was really cold but nice weather, except the second day, it was snowy and it was really dangerous to ski in it. Enough about me, I don't have a talkative mood today... I know, it's weird but I just don't.

Did you heard about Whitney Huston's death? She died yesterday. I didn't know her so well to cry for her but it's sad. I love some of her songs, especially the one from The Bodyguard movie - I will always love you... probably the most famous song by Whitney Huston. And The Bodyguard is probably the most famous movie she played in. Quite irronic that it was exactly her bodyguard, who found Whitney death... I'm sorry, I'm just really sad for her. I'm always really sad for actors or singers whose died and I liked them... I rather go...

1 komentář:

  1. tak to jsem ráda,že sis to lyžování tak užila :) to já bych na hory nemohla jednak kvůli zimě a pak taky kvůli špatným zkušenostem s lyžákem (po něm už na lyže v životě nestoupnu)
    Whitney je mi moc líto :( já taky nebyla nijaká její velká fanynka,ale je to zmařený talent...

    OdpovědětVymazat