sobota 4. února 2012

(2012) Snow White and the Huntsman - Behind the Scenes 0.1

Jsem fakt příliš ukecaná? Já si to nemyslím... já prostě jen ráda píšu články, jak jsem zvyklá. A já jsem zvyklá na to, že se půl hodiny vykecávám o sobě a pak občas napíšu dvě věty o to, co je tou podstatnou částí článku...:D A dělám to ráda, ráda píšu články, baví mě to... nikdy bych nevydržela u osobního blogu, na to jsem moc líná, ale tohle mě prostě baví. Vlastně si myslim, že je lepší napsat dva tři články denně... případně čtyři pět:D a něco k nim napsat, než když někdo přidává jeden článek za druhym, má jich stovku za den, ale nikdy od něj nečtete ani slůvko... je to takový hrozně moc neosobní, a já jsem strašně ukecaná a osobní a co jsem si tak všímala, tak to nikomu nikdy nevadilo:D no já si ráda přečtu, co je nového u kohokoliv, protože by bylo fakt nefér, kdybych se já vykecávala a sama nic nečetla:D Dneska jsme byli s rodinkou na obědě v jedné skvělé italské restauraci. Mamka bude mít totiž brzo narozky a tak jsme se vydali to aspoň trochu oslavit a byla prča, jako obvykle:D Táta se mi snažil vysvětlit nějaký fyzikální chytáky a nesmysle, mně z toho vybuchovala hlava a brácha měl tendence ho přetáhnout něčim po hlavě, ale stejně byla sranda:D No už bych mohla přejít k tomu hlavnímu. Mám pro vás 4 nové fotky, které by se teoreticky daly nazvat stillskama, ale jsou to fotky Behind the Scenes, teda z natáčení... já to nazývám: "oficiální fotky z natáčení" páč je ještě kategorie "neoficiálních fotek z natáčení, které pořídili ty špiclové se souhrným názvem paparazzi". Jsou fakt skvělé, hrozně se mi líbí, nejen proto, že je to zas k filmu Sněhurka a Lovec a je na nich i Chris Hemsworth, ale tak obecně:D Mrkněte na ně, já zas poletím splašit něco dalšího...:
* * * * * * * *
Am I too chatty? I don't think so. I just have to do articles my way. And this "my way" means that I talk a lot about myself and then I write two sentences about the main content. And I like it. Actually I think, that it's rather to write less articles, but with something written there than hundred of articles in one day without a single word. My mom had a birthday celebration today. Actually it was not birthday celebration, we just went to one great italian restraurand and have fun...:D my daddy was talking about physics and my head almost exploded:D but it was fun:D I have for you today four new photos. They're from Snow White and the Huntsman from Behind the Scenes... enjoy them, I love them, awesome:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Já vím chápu na vlastní pěst ej to nejnažší
    Ale kdyby se něco změnilo, nebo tak dej vědět a nechceš být aff i na sagastmiavnicz? :)

    OdpovědětVymazat
  2. jo to máš pravdu! a souhlasím s tebou - The Runaways se mi třeba líbil mnohem víc,než Na území žen na to jsem koukala asi jen 10 minut.s tím doplňováním rubrik,tě lituju - sama vím,jakou to dá práci.budu ti držet palce,aby ti to šlo rychle :)
    vůbec nevadí,že jsi ukecaná! akorát tím děláš blog lepším,takovým osobitějším a příjemnějším :) do italské restaurace bych si hned zašla,určitě tam mají super mňamky - a co sis tam vůbec dala? :) já už se Sněhurky nemůžu dočkat ♥ četla jsem,že by se k ní měl,stejně jako ke všem dílům Twilight ságy,udělat i nějaký oficiální průvodce...tak jsem zvědavá,jestli opravdu výjde - a pokud jo,jestli bude i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  3. týjo,tak takový mňamky ti závidím! já jsem strašněj jedlík a jídlo miluju ♥ takže myslím,že si jednou do takové italské restaurace budu muset zajít no Na území žen nebylo moc dobrý - děj filmu byl nudný a Kristen hrála ne-moc dobrou postavu jo v The Runaways předvedla úžasný výkon! stejně tak ve Welcome to the Rileys (což je jeden z mých mnoham oblíbených filmů s Kristen) a Sněhurka - to je moje srdeční záležitost,které se už nemůžu dočkat ♥

    OdpovědětVymazat