sobota 4. února 2012

Snow White and the Huntsman: New stills photo

Poslední článek dneska a poslední článek na celý příští týden, protože jedu do Itálie. Máme prázdniny, takže tady nebudu... doufám, že se domů vrátím bez jakékoliv zlomeniny:D protože tam budu lyžovat... no uvidíme, jak to všechno dopadne. Tyhlety "no preview" ikony jsem nedělala já, ale jedna kámoška, no já si je vypůjčila, ale brzo je změním, protože nejsou dělaný mnou a mám z toho zlej pocit, ale snad mě nezabije:D známe se dlouho, myslím, že mi to odpustí:D každopádně... mám pro vás další stillsku ze Sněhurky a Lovce, fakt skvělou, mně se hrozně líbí, ale teď už bohužel musím jít, jinak mě máma zaškrtí, takže se mějte skvěle, užijte si týden a v sobotu zase "naviděnou":
Last article today and last article for whole next week because I go to Italy. We have holidays, so I will not be here... I hope I will come back without broken leg... because I will be skiing there:D. Those "no previews" are not made by me, but by my friend, I hope she will not kill me for it, but I will do my owns, I just didn't have time for it yet, so I'm sorry about that, I will delete them as fast as it will be possible. I have for you just one another official movie still photo from Snow White and the Huntsman... and I have to go or my mom will kill me, so see ya on Saturday, have a nice week, I love you:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. s každou další stillskou se Sněhurky nemůžu dočkat víc a víc :) ♥ a v Itálii si to pořádně užij! budu se na tebe těšit :)

    OdpovědětVymazat
  2. na ten film se hrozně těším :))

    OdpovědětVymazat