čtvrtek 2. dubna 2020

POTM: May 2020

Ahoj všichni. Tak... jsem si říkala, že bych svoji prokrastinační činnost mohla zaměřit alespoň trochu blogově a vrhnout se zpátky k přidávání měsíčních anket. Poslední anketu o fotku měsíce jsem zveřejnila někdy v říjnu, takže to už asi ani vyhodnocovat nebudu :D Ale zkrátka a dobře se k tomu zkusím navrátit. Jinak teda Kristen je stále (logicky) v karanténě, ale očividně se se CJejem snaží různým způsobem zabavit, protože se Kris dokonce objevila v Sídžejově insta story live, kdy ho v přímém přenose stříhala. Kris tam sice mockrát k vidění nebyla od krku nahoru, ale byla tam slyšet a dokonce se k nim připojil i Adir Abergel a byla to docela švanda. Ukázala nám na tom videu, jak teď vypadají její vlasy a prozradili, že si je chce nechat narůst! Ano, dámy a pánové, chce si je nechat narůst <3 Z čehož mám ohromnou radost. Nadávala jsem, že se nechala zase ostříhat, ale zapomněla jsem připomenout, že většina těch dělších vlasů byla umělá prodloužení, která měla kvůli natáčení Happiest Season, takže to vlastně nebyly její vlasy... tak je asi dobře, že si je nechala ostříhat a jsem ráda, že si je teď nechává trochu narůst. No, během toho přenosu je trochu ukázala, nebudu to asi zveřejňovat ve vlastním článku, tak se můžete kouknout tady a na 2. část tady. Na youtube není ta úplně první část, ale tam se upřímně nic moc nedělo. Jinak co se týče fotky měsíce, tak jsem pro anketu vybrala fotky, které jsem si připomněla díky zveřejnění osobních fotek. Jsou to fotky pro Vanity Fair z roku 2016, kdy byla Kris s přáteli na festivalu Coachella a ty fotky se mi do dnešního dne strašně líbí. Ta 4. je jediná, která byla barevná, já ji teda změnila na černobílou, aby to rozhodování nebylo ovlivněno barvami :D ale byla centrální na jednom z mých oblíbených layoutů tohoto blogu. A přemýšlela jsem, že se k němu možná časem vrátím. Myslím ten shoot, ne ten layout :D Tak jsem zvědavá, která se vám líbí nejvíc. Trochu mě štve, že ty samostatné nebyly aspoň 4, ale tak holt jedna se Sídžejem a Suzie.
+ + + + + + +
Hello everyone. So... I thought I might get back to photo of the month polls and the outfit duel polls, since I have all the time of the world right now during quarantine. I don't, actually, I have a ton of work, but since I am still procrastinating, I could at least procrastinate with this blog. Kristen is still social distancing with CJ in quarantine nd it is getting interesting, because she actually did an instagram live with CJ. She was cutting his hair live on CJ's instastories. And it was fun. Most of the time, it was possible to see only CJ and Kristen's hands and body and we could hear her talking, but occasionally, she showed up on screen and in the second part, they were joined by Adir Abergel and she showed her hair a little more and revealed she is growing it! Which is exciting and Adir was also happy about it. I don't think I am publishing the instalive in its own article, so if you want to watch, you can do it here and here. So yeah, me whining about Kristen cutting her hair, it were actually mostly extentions from Happiest Season filming, so I get it, but she's growing it now! Yay! Anyway. By publishing all those personal pictures, I reminded myself of these pictures from 2016 and I have decided to make the photo of the month poll out of them. I don't think I've ever used them before in this way, but one of my most favourite layouts of this blog featured picture number 4. So which one do you like the most? Lets vote :)

3 komentáře:

  1. Musela jsem na tu čtveřici chvíli koukat, nakonec jsem se rozhodla hlasovat pro fotku, kde jsou všichni tři pohromadě, takže dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já hlasuji pro 4. fotografii! :)

    OdpovědětVymazat
  3. miluju ty jjeí ksichtíky, takže hlasuji pro 4

    OdpovědětVymazat