středa 22. dubna 2020

Charlie's Angels Promo: LADbible Impressions with Ella Balinska


Tak já nevím. Dneska mi zase nejdou přidávat komentáře... respektive někde jo a někde ne. U Steeevy mi to píše, že mi autor blogu zakázal přidávat komentáře, tak já nevím, snad jsem tě ničím nenaštvala :D nebo nevím. Ale prostě mi blog teď tak hrozně blbne, že už mi z toho začíná docela hrabat. Ve výsledku nemám absolutně náladu kvůli tomu něco přidávat na blog, protože se neustále bojím, že napíšu článek a ten mi to neuloží a nezveřejní, nebo že mě to odhlásí, atd. atd. No nic. Včera jsem se byla projíd v centru Prahy. Potkala jsem tam snad míň lidí, než tady u nás v lese :D Což je poměrně teda na palici. Bylo to fajn, projít se po Karlově mostě a nemuset se prodírat turisty a tak, ale zároveň to bylo poměrně depresivní. V Karlově ulici člověk normálně nemůže projít a včera tam nebyl skoro nikdo. U orloje bylo třeba 20 lidí... Je to divný. Je to takový tísnivý pocit. Pěkný to vidět, jsem ráda, ale trochu mě to sebralo, abych pravdu řekla. Ale zase to byla trochu obměna toho stereotypu, jsem ráda, že jsem využila situace, že jsem do centra musela, a spojila jsem to i s procházkou a tak. Jak se máte vy? Jak to dáváte? A taky vás tak rozčiluje ten blog? :D

Dneska mám pro vás jen takovou srandičku. Nějak jsem neměla sílu na ukládání fotek a trošku mi teda i blbne počítač, tak mám obavy, abych ho nějak nepřetěžovala. Promo Charlieho andílků patří k mým oblíbeným za posledních několik let. Vlastně možná k úplně nejoblíbenějším vůbec. Hlavně proto, že Naomi, Ella a Kristen si tak hrozně sedly, že rozhovory s nimi byly povětšinou zkrátka hrozná sranda. Kromě toho, že udělaly asi bzilion rozhovorů, tak natočily i pár takových žertovnějších videí a hlavně ta bych chtěla postupně přidávat, protože mi teď v posledních dnech celkem zvedají náladu. Dnes mám tedy pro vás video s názvem First Impressions pro LADbible, které teda Kristen natočila pouze s Ellou Balinskou bez Naomi Scott, což je trošku škoda možná, ale jsem ráda, že vůbec vzniklo, takže si nebudu stěžovat :D Je opravdu skvělé, je to podle mě teda fakt sranda a doufám, že vám video vykouzlí úsměv na rtech tak, jako mně. Jde vlastně o to, že si vylosují nějakou random celebritu nebo třeba i zvíře, a mají ho imitovat a ten druhý hádá, koho předvádí :D Kromě toho, že je to sranda, se mi tu hrozně líbí outfit, který měla Kris na sobě. Tak určitě mrkněte, stojí to za to :) Jen je škoda, že není delší.
+ + + + + + +
Since I've been kind of stuck on watching old interviews the last couple of days, I thought I might post another one of my favourite videos from the Charlie's Angels promo. I published not even half of it. I think I am at like... 5% of what was filmed. I don't think I am ever publishing all of them, but there are some that I really want to have here and I would like you to watch, because they are funny or extremely interesting. I've published the extremely interesting and long with Shia LaBeouf like a week ago, but today I have for you one of the funny ones. Kristen, Naomi Scott and Ella Balinska went through a lot of interviews together, they had several press days for Charlie's Angels, did a lot of those interviews like answering most asked questions on google and stuff like that. One of the videos I love the most, is this one. Unfortunately, it is just Kristen and Ella, Naomi wasn't there for this one, but it is still amazing. Kris and Ella joined LADbible and played a game called First Impressions. It is a game where you take a card and you are supposed to do an impression of a celebrity, or an animal, etc. And it is really funny. I watched it like four times already. I think we need videos like this one during this quarantine time, I need to laugh a bit. Kristen looked amazing by the way, I love the outfit she had during this press day. And Ella is just so cute. I hope to see her in more movies from now on, I kind of fell in love with that girl.

5 komentářů:

  1. Ano ten blog stále blbne, ale slyšela jsem, že už se bude dávat do pucu. Tak snad to bude brzy.
    Je to velmi zvláštní, že nikde ani noha, je to všude, ale lidi se prostě bojí. Toť vše.
    Videjko jsem viděla už dávno je to sranda ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak projít si prázdnou Prahu muselo být určitě zajímavé. Hodně se mi líbily ty fotky, co jsi dávala na Instagram, co jsi pořídila během této procházky :) Věřím, že pro tebe, jako člověka, co v Praze bydlí, muselo být zvláštní, že nikde nejsou haldy lidí, ale zároveň to muselo být i trochu fajn, ne? Že nemusíš nikoho odstrkovat, aby ses dostala tam, kam zrovna potřebuješ Taky jsem chtěla ještě říct, že teď to v Praze nejspíš vypadá tak, jak je prezentováno ve filmech - viz večerní procházka po Karlově mostě ve druhém Spider-Manovi, kde vlastně taky nikdo nebyl Jinak mně už teda blog moc nezlobí, tak doufám, že už doladí jen pár drobností a na nějakou dobu si bez těch výpadků vystačíme :)Musím říct, že tuhle sérii videí, "first impression", jsem zaregistrovala až teď a video s Ellou a Kristen se mi hodně líbilo. Hned na začátku mě pobavila Kristenina Shakira Jak si chudák zakrývala tvář, přitom byla dobrá :) Dostal mě i okamžik, kdy si Ella na předvádění vytáhla právě Kristen - ale musím říct, že taky byla hodně přesná. A jako poslední mě dostalo, jak Kristen dělala Elizabeth Banks - tu bych asi taky hned poznala, úplně jsem ji v tom podání Kristen slyšela Já jsem se tedy hodně pobavila, takže děkuju za takové příjemné zpestření dnešního večera :)

    OdpovědětVymazat
  3. to pridávanie komentárov by už malo byť v poriadku, ako to nie je prvý krát čo sa mi toto stalo, takže neboj sa , malo by to konečne fungovať, predstáv si, že mne sa to stalo tiež u Toxique , nad touto situáciou som sa už rozčuľoval, no ako pozerám sa do toho aspoň trochu pustili , u nás sa mi zase zdá, že čím ďalej tým viac sa ľudia roja viac , ako je ich pomenej ale aj tak sa mi zdá, že dosť, síce záleží aj kedy sa človek vyberie do toho mesta, čo sa týka videa, skvelé, skvelé, ale musím povedať, že Kris si ťahala teda fakt dobre    Shakira bola jednoznačne na jednotku , tam bola strašné rozkošná ako si zakrývala tvár rukami, a ako napodobňovali jedna druhú, fakt dobré video, rozhodne pobavilo

    OdpovědětVymazat
  4. Já už tedy na blogu nějaký ten rok nejsem, ale kometovat mám někdy sama velký problém jinak, video je skvělé, krásně jsem se teď pobavila!

    OdpovědětVymazat
  5. Odepsisuji fakt pozdě, ale bála jsem se, aby se to vůbec zveřejnilo, moc ráda spřátelím na men-online!A jinak ty videa určitě přidávej, protože toto bylo třeba fakt super, Kristen se třeba ta Shakira neskutečně povedla! Jen je škoda, že je to na můj vkus docela krátké no :)

    OdpovědětVymazat