sobota 11. dubna 2020

Gallery update 76.6: TIFF 2019 portraits + new/old Cannes 2018 portraits


Ahoj všichni. Taky vám posledních několik dní blbne blog víc než obvykle? Mně teda hrozně. Možná je to tím, že jsem víc na počítači, jak mám víc času, tak si toho i víc všímám, ale přijde mi, že vypadává pořád a začíná mě to popravdě docela štvát :D Začíná mě to teda něco horšího, ale nechci bejt sprostá :D Přeskočím dneska osobní část, protože nějak nemám moc co psát. Nemám o moc lepší náladu a nějak asi nemám náladu o tom mluvit. Začala jsem se ale na duolingu učit nové jazyky. Opakuju si španělštinu, kterou jsem měla na střední, ale trochu se od ní odvrátila k italštině. Teď taky hodně koukám na telenovely, abych zaprvé vypla mozek a zadruhé si španělštinu trochu procvičila. Druhým jazykem, který jsem začala, je turečtina. Ale obávám se, že mi asi duolingo nebude stačit na to, abych se něco turecky naučila :D Ale tak zabíjím tím hlavně čas. Dneska jsem původně chtěla dokončit článek s videem, který mám v rozepsaných už pár dní, ale nakonec jsem se od původního plánu přiklonila k fotkám. Postupně jsem doplnila různé resty portrétů a photoshootů, tak je musím postupně taky přidat sem. Dneska chci začít novými portréty z Torontského filmového festivalu 2019, který se konal v září. Ano, bylo by to trapné, že je přidávám až teď, ale ve skutečnosti jsem přidávala portréty z Toronta už dřív, dokonce hned v říjnu :D První článek najdete tady. Tyhle fotky se všechny objevily až nedávno. Jsou to nové fotky ze starých setů. Mám pro vás tedy 6 nových fotek pro LA Times a dalších 48 fotek, které byly foceny přímo pro festival, ne pro žádný časopis. Poslední set fotek je potom staršího data. Objevily se totiž nové fotografie z AmfAR Gala 2018, kde byla Kristen v rámci filmového festivalu v Cannes 2018. Tam vznikly tyhle portréty a objevilo se pár nových, no já zjistila, že je v galerii nemám vůbec, tak jsem přidala rovnou všech 7. Přidat je k těmhle fotkám bylo v podstatě asi náhodné rozdělení, ale tak... Kris tam má podobný účes :D Tak to je trochu spojuje. Já osobně jsem nadšená ze všech nových portrétů, ty pro festival jsou si vzájemně dost podobné, ale všech 48 podle mě stojí za to, já jsem z nich nadšená. Stejně tak se mi moc líbí i photoshoot pro LA times, hlavně ty první dvě fotografie u stolu. Tak určitě koukněte i do galerií na zbytek :) Myslím, že z některých možná vznikne příští layout blogu.
+ + + + + + +
Originally I wanted to publish an article with another interview / video, but then I changed my mind. I have for you today the first one of many photoshoot updates. I honestly thought I won't have so many, but while I've been saving some pictures I knew I haven't published yet, I found a lot more than I expected even among sessions I have already published that have new additions now, all those months later. So right now I think I have like... three photoshoot related articles prepared for you, this is the first one. I chose to split it into three because it would be too much to publish in one article and there are some I want to write about a little more. You know me, I talk a lot. Anyways. These three sessions kind of fit together, despite the fact the last one is from almost two years ago... but Kristen had a similar hairstyle back in 2018 for that photoshoot... so... yeah. Basically what happened is that I found new pictures from this old photoshoot from AmfAR Gala in 2018 that was during the Cannes Film Festival and I was really excited about adding them to the gallery and then I realized I didn't have that photoshoot there at all, so I saved all of them and I am publishing them together with another two sessions from Toronto Film Festival 2019. I have published 4 pictures from the LA Times session a few months ago and I have published 47 pictures from the second session. Now I have another 6 portraits from the LA Times shoot, you can see Anthony Mackie there with the director of Seberg, Benedict Andrews. And I have for you another 48 (yes, another fourty eight) portraits from the second session. That one is for TIFF in general, I guess, not for any magazine. And I am really happy they published those, because I love them all, expecially those black and white ones. I like the last one too, it is a little throwback to the time when Kristen was in the Cannes Film Festival jury. That was a good year too. Cannes Film Festival is postponed this year... not that Kris would go there if it wasn't, it's just... sad.



[7x] Cannes Film Festival 2018: AmfAR Gala Portraits

8 komentářů:

  1. Taky mi v poslední době blbne blog. Ne teda když přidávám články, ale spíš když se chci podívat k sobě na blog nebo k někomu jinému... Ale vypadá to, že dneska je asi všechno v pohodě, žádný výpadek se nekonal.
    Musím říct, že ten první set fotek z TIFFu mi do oka moc nepadl, naopak ten druhý se mi líbí úplně nejvíc. Některé ty fotky jsou vážně skvělé a udivuje mě, že se jich ve výsledku na netu objevilo až 95! Poslední fotky z amfARu mě taky zaujaly. Přijdou mi hodně umělecké a zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten blog mě taky štve, hlavně z toho mám trochu PTSD D Jak mi přestal fungovat ten předchozí blog, tak vždycky když se mi teď objeví na blogu "Chyba serveru", tak mám strach, že se to děje znova Co se týče fotek, tak nejvíce se mi líbí to druhé album, tam to Kristem fakt sekne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jop, taky mi ten blog blbne a je to pěkně naprd.. :/ ale co se dá dělat. Musíme to nějak přetrpět !
    Fotky jsou skvostné všechny ♥ ale nejvíce se mi líbí to první album ♥

    OdpovědětVymazat
  4. mno tak mne doma celkovo blbne internet v poslednej dobe, človek si chce pozrieť film a je to strašné, ani sťahovať sa poriadne nedá lebo je to pomalé, ako nie žeby som vkusne sedela na nete, to nie, ale niekedy aj to treba, a blog je len čerešničkou na torte, ten mi tiež blbne, ale to asi bude tým, že každý je doma a nemá poriadne do čoho pichnúť, a čo sa týka fotografií, len wow, hoc ti líčenie v poslednom shoot ja veľmi nemusím, no je to v pohode, prvé dva sety sú proste paráda, jedna lepšia ako druhá, fakt krásne fotky, k tomu ešte toľko veľa , ti by som tiež brala

    OdpovědětVymazat
  5. blbne to hrozně a klidně to řeknu za tebe, pěkně me to sere
    každopádně Kristen byl úchvatná a předeším ty druhé fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. ultimate-lilycollins17. dubna 2020 v 12:14

    Blog mi taky šíleně blbne a už na to přestávám mít nervy, pokaždé, co se objeví "chyba serveru", mám chuť vraždit . To by nebylo to nejhorší, spíš mě štve, že napíšu článek, dám publikovat a článek nikde, neuložen, nespadne ani do rozepsaných a já můžu psát znovu, grrr. Co se týče tvého učení jazyků, úplně mě to překvapilo, rozhodně si kvalitně krátíš čas :). Já jsem ještě na vysoké, takže si krátím čas se svými 7 seminárkami, 3 eseji a hromadou četby... Ale teď už k fotkám. Mám z nich obrovskou radost a o to víc, když nám sem něco takového přidáš v období novinkové nouze . Kris je tak strašně úchvatná žena. Moc se mi líbí to druhé album, radost dívat se na takové fotky. Rozhodně se těším, až z fotek vykouzlíš nějaký design :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě jednoznačně kvete jen do krásy:) kde jsou ty dny, kdy v roli Belly byla taková nevýrazná? jako blondýna neskutečně prokoukla :)) a za mě klobouček :P

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny tři sety fotek se mi tak moc líbí, ale nejvíce ten druhý, Kristen to neskutečně slušelo :)

    OdpovědětVymazat