neděle 5. dubna 2020

Gallery update 76.5: Chanel lipstick collection 'Rouge Allure Camelia'


Ahoj všichni. Trošku jsem pracovala tenhle víkend na blogu. Nějak jsem se nebyla schopná dokopat k nějaké produktivnější práci, ale říkala jsem si, že když už prokrastinuju, aspoň to vložím do věcí, které jsem dlouho odkládala. Začala jsem tedy tím, že jsem konečně promazala seznam spřátelených blogů a udělala ikonky těm, kterým ještě chyběly, a nové těm, kteří už měly ty staré dlouho, protože mě štvalo, jak jsou mrňavé. Staré spřátelené stránky jsem si uložila, kdyby se někdy někdo vrátil, ale už je nemám v menu. Také jsem přidala pár oblíbených blogů, kam chodím ráda, i když nejsme vyloženě affiliates, protože já si jinak nepamatuju ty adresy :D Kromě toho jsem tedy začala doplňovat galerii. Sice nevím, kdy nastane chvíle, že půjde galerie zase do kytek, vzhledem k tomu, jakou mám zkušenost z loňského roku, ale i tak jsem si říkala, že bych mohla konečně přenést celou starou galerii do té nové. Ačkoliv to mi jistě zabere haldu času. Na druhou stranu, kdo ví, jak dlouho ještě budeme v karanténě. Co se doplňování galerie týče, tak jsem začala teda rokem 2019 a konkrétně photoshooty. Aktuálně bych měla mít doplněné všechny a určitě se o nich dozvíte víc. Celkem mi to vystačí asi na 3 články s photoshooty, protože některým chci věnovat víc času. Pak mám ještě v roce 2019 asi 4 akce, které jsem dosud nepřidala, nějaké fotky z filmů a pak je tam spousta fotek, které souvisí s různými rozhovory především z propagace Charlieho Andílků, tak k tomu se časem též dostanu. Prostě Kris může být klidně v karanténě několik měsíců a já budu mít furt co přidávat, vzhledem k tomu, jakej jsem lempl :D Asi to nebudu už úplně zveřejňovat chronologicky, spíš na co budu mít zrovna náladu. A dneska mám náladu na tohle.

Tuhle novinku jsem nepřidala hned, jak se objevila, což bylo podle mě už někdy v prosinci, protože jsem stále čekala na trochu víc fotek. Hrozně dlouhou dobu byla totiž zveřejněná jen ta první fotka, kterou vidíte na náhledu a ty ostatní ne. A potom nebyly moc kvalitní. To ostatně nejsou ani teď, ale zhodnotila jsem, že déle už čekat nechci. V loňském roce jsem hlavně během propagace Charlieho andílků váhala, jestli Kristen náhodou neukončila svou smlouvu s Chanelem, jelikož na jedinou z akcí, které se týkaly Andílků a jedné akci, která byla mimo, na sobě neměla Chanel, což už bylo poměrně dost akcí a událostí na to, aby mi to nepřišlo divné. Kris nás ale vyvedla z omylu, protože nejen, že se objevila hned na dvou akcích oháknutá v nové kolekci Chanelu, ale také se stala tváří pro novou kolekci oblečení. O tom jsem vám psala před několika týdny, připomenout si to můžete tady. To ale nebylo jediné. Kris se totiž nestala tváří jen téhle kolekce, ale i kampaně na novou kolekci rtěnek jménem Rouge Allure Camelia. Kromě oficiálních fotek mám pro vás i fotky z příprav a potom dva reklamní spoty, které Kristen v rámci kampaně natočila. Fotky jsou opravdu skvělé, moc se mi líbí. Kris už jednou podobné kolekci svou tvář věnovala. Šlo o Rouge Allure Ink, můžete si to připomenout zde. To bylo v roce 2016. O 3 roky později tu máme novou kampaň a je obdobně skvělá. Kristen a rudá rtěnka jsou pro sebe stvořeny :)
+ + + + + + +
Hello everyone. So I did a few things on blog this weekend. I have finally cleaned the affiliates list a little bit, I also finally mad icons for those who didn't have one. As you can see, the list got much shorter. A lot of blogs I used to be affiliated with are no longer active, so... I saved those old list in case they'll come back, but I am no longer keeping them in the menu. If you came back and we used to be affs, just let me know and I will put you back up. Anyways. I also saved some old pics from last year, kind of checking out how many things I still have in stock... And it is a lot. Three photoshoot related articles, at least 4 events and a lot of interviews and related pictures, and probably also some movie related stuf, so I am fine. Kristen can be in quarantine for a few months... :D Anyways. Since I have a lot to write about, I should start writing about it. I didn't plan it at all, it won't be chronological, it will be more like... what I have a mood for. And today, I have mood for this. I am actually surprised I haven't publish it yet, because I was pretty excited about it when it first popped out.

Just when I was questioning if Kristen was or was not still working with Chanel, she showed up at two events in full Chanel looks in December and then she became the face of not only one, but two new campaigns. She's become the face of the new clothing collection, I wrote about it a couple of weeks ago. And she has also become the face of the new lipstic 'Rouge Allure Camelia' collection. She is cooperating once again with the creative director for make-up and colour, Lucia Pica and she of course did not only a promo shoot for this new collection, but also filmed two advertisments / spots for television. Kristen was a face of another lipstick campaign back in 2016, Rouge Allure Ink. You can remind yourself of that campaign watching this video. I have been kind of waiting for more pictures to come out or at least for a better quality, which didn't happen, so I have for you at least these few. 4 pictures from the promoshoot with Kristen, two of the collection and three pictures from behind the scenes. Then I have for you the two short spots. I love when Kristen wears red lipstick, it suits her very much and I love the details. I really hope they'll publish more outtakes later, because they are all beautiful.



Campaign videos:

4 komentáře:

  1. Angie, miláčku, pamatuješ si na Darelu? Z mnoha blogů, ale nejvcíce bys mě měla znát z teamo-rihanna.blog.cz a www.rafaelnadal.4fan.czPo X letech jsem se k tobě dostala a vidím, že v tomhle blogu pokračuješ. Mám radost. Poslouchej, Arnolde J. Rimmere, nebo spíše Chrisi Barrie, jak se máš? Teď tě mám ještě radši!!Kristen vypadá báječně, pořád si ji nosím v srdci, a to mi asi už zůstane celý život...

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak aspoň na niečo je dobrá tá karanténa, spravila si si to naozaj veľmi pekné, a ako trochu ma to aj štve, že máš furt či pridávať    , lebo Tom je poriadny flákač, a aj keď som si tie články šetrila, tak mi proste už nič nezostalo , ale nie, je skvelé, že máš stále čo pridávať, niekedy je lenivosť predsa na niečo dobrá , inak som si konečne pozrela Charlieho anjelov a Kris tam bola perfektná, veľmi jej táto rola sadla, no tiež musím povedať, že počas pozerania mi to niekde prišlo trochu silné, inak ako som muž napísala Kris skvelo, palec hore, ako ryba vo vode, najviac sa mi ako páčilo keď niekde bežala a do toho stále opakovala sakra, sakra, sakra, to má vždy pobavilo , fotografie pre kampaň sú ÚŽASNÉ, proste dokonalé, vyzerá na nich skvelo, aj keď v podstate tam toho až tak veľa nie je, ale to úplne stačí, ako sama písala, červená je jednoznačne jej farba, aj spot sa mi hrozné páči, zamilovala som si tam jej hlas

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny ty fotky jsou opravdu skvělé, ale nejvíc se mi líbí asi právě ta první, kterou zveřejnili jako první :)

    OdpovědětVymazat
  4. všimla jsme si že jsi předělala ikonku affs, ted to vypadá krásně :) viděla jsem že dlouho jsi tam měla blogy, které už ni neexistují :)
    Kristen byla naprosto okouzlující

    OdpovědětVymazat