pátek 3. dubna 2020

Outfit of the year: 2019 - Round 2

Takže... Bez větších průtahů mám pro vás i druhou měsíční anketu, akorát tentokrát jsem se rozhodla, že místo klasického outfit duelu konečně udělám to dlouho očekávané druhé kolo Outfitu roku 2019 :D Nechala jsem to tam viset hodně dlouho a hlasovalo víc lidí, než jsem očekávala, tak jsem si říkala, že možná v dubnu už bych třeba mohla i dát to druhé kolo :D Myslela jsem, že 2 kola budou stačit, ale ve výsledku jsem se rozhodla, že udělám nakonec 3. Proč? Protože jste hlasovali opravdu hodně porůznu a já nějak nebyla schopná omezit ten výběr do 2. kola jen na 4 outfity... vybrala jsem nakonec zkrátka všechny, které dostaly 2 a více hlasů a je jich celkem 9. Musím říct, že výběrem některých jste mě docela překvapili. Některé jsem čekala, že postoupí do 2. kola... a některé, u kterých jsem si byla téměř jistá, že pro ně budete hlasovat, nedostaly třeba ani jeden hlas. Já vím, že vybrat jen 4 ze 33 outfitů nebylo snadné. V 2. kole vás poprosím, abyste vybrali už pouze 2 outfity, které se vám z těchto 9 líbí ze všeho nejvíc. Uvidíme, jestli se shodnete nebo ne... a podle toho se rozhodne, kolik outfitů se utká ve finále. Já tedy hlasovat nebudu, jen pokud by to bylo bezpodmínečně nutné, abych něco rozsekla, ale už teď vím, které dva bych do finále vybrala já :) Čísla vašich favoritů mi prosím napište do komentářů a těším se, co vyberete :)
+ + + + + +
Okay. So instead of a normal fashion duel poll, I have for you something I have started but hasn't finished. So I am going to finish it now. It's time :D I have for you FINALLY the second roung of Outfit of the year: 2019 poll. In the first round, I have put together 33 outfits of Kristen, that I have found, from most of the events of 2019, to compete in ona big outfit match. You were supposed to chose 4 different outfits you liked the most and then I would make a second round with those that got the most votes. You have all chosen for a very different outfits, I have to say... so I decided to use for the second round only those outfits that got votes from at least 2 different people (or more). And I still got 9 outfits to go, so well... It's gonna take three rounds and not only two, whatever. I would like you to choose 2 out of these 9 outfits, that are the best of 2019 in your opinion and write these numbers in the comment section... I am not going to vote unless it is necessary, but I already know what outfits would I choose. But there are also some outfits that didn't get even one vote from you in round 1 and were my favourites, so my top 9 would probably look a little different. Well, let's vote!






6 komentářů:

  1. Hmm, koukám že tu jsou asi všechny 4 outfity, pro které jsem hlasovala v prvním kole Tak to mi to moc neulehčilo Ale jsou tam 2, které mi hned nějak padly do oka a to jak tehdy, tak i teď, a jsou to 19 a 28, takže jim dávám hlas:)♥

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, tak to je rozhodně těžké a už ani nevím, pro které jsem hlasovala minule, nebudu schválně koukat, jestli se mi názor změnil a nebo ne, nakonec dávám hlas 8,21 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už si teda nepamatuju, pro které outfity jsem hlasovala minule, ale tady jsem se nakonec rozhodla pro 2 a 21 :)

    OdpovědětVymazat