neděle 8. prosince 2019

Outfit duel no. 37

Ahoj všichni. Dneska mám pro vás další outfit duel. Upřímně jsem původně chtěla dát proti sobě úplně jiné outfity, ale nakonec z toho vzniklo tohle. Proč? Protože ten outfit z Paříže z módní přehlídky Chanelu je tak výjimečný, že je hrozně těžké najít nějaký, který by se mu mohl vyrovnat. Chtěla jsem dát proti němu nějaký jiný komplet Chanel outfit, ale z poslední doby neexistuje žádný, který by se tomuhle outfitu mohl rovnat, alespoň v mých očích. A tak jsem se nakonec rozhodla pro něco jiného. Rozhodla jsem se proti němu postavit naprosto kompletně odlišný outfit, ze kterého jsem ale byla podobně nadšená jako z toho z Paříže. A to konkrétně ten outfit z premiéry Charlieho andílků v Lost Angeles. Kristen na sobě měla krásné a zajímavé šaty značky Swarovski a celá v něm doslova zářila. A já jsem hrozně zvědavá, který z těchto naprosto odlišných outfitů se líbí víc vám. Ty outfity už by asi nemohly být odlišnější a o to je to, podle mě, těžší se rozhodnout. Jinak před 2 dny oslavil tenhle blog své první 8. narozeniny. Pro mě je to hodně důležité datum, ale zatím jsem neměla čas o tom nějak víc napsat, tak to alespoň zmiňuji tímhle způsobem a o něco více sentimentální zmínka až někdy výhledově.
+ + + + + + +
So, I have for you outfit duel, that I was supposed to publish a week ago, but I, as usually, didn't have time. I also didn't write that article about this blog's first 8th birthday, that I will do tomorrow... or maybe later today, I am not sure. Or maybe not at all. Happy birthday to this blog and congratulation to me, that I made it this far. In case I won't publish it. I knew the moment I saw those pictures, that the outfit from the last Chanel fashion show needs to be in a fashion duel. So I put it there straight away, even though the initial idea was different. I first wanted to use some other Chanel outfi to compete, but I kind of feel like there is none similar to this one. This Chanel outfit is special. As same as was that Swarovski outfit at the LA Premiere of Charlie's Angels and so I have decided to put these two against each other, they are completely different styles, different designers, they couldn't really be more different but I love them both. So tell me, which one you think is better?

3 komentáře:

  1. tak ja som to nemala ani ťažké, lebo ja som bola okúzlená jej šatami od Swarovského, tie sú u mňa jednoznačne topka, fakt som si ich zamilovala , takže sa nie je ani o čom baviť, hlas patrí im

    OdpovědětVymazat
  2. Oba outfity se mi moc líbí, nad tím černým jsem se navíc hodně rozplývala... Nicméně musím připustit, že jsem nakonec hlasovala pro jedničku, až jsem teda sama sebe překvapila Tentokrát u mě velkou roli sehrála barva :)

    OdpovědětVymazat
  3. tohle byl hodně těžký výber, ale nakonec dávám dojku, ta černá mi k ní sedí více :)

    OdpovědětVymazat