pátek 27. prosince 2019

Outfit of the year: 2019

Ahoj všichni, jak se máte? Dneska mi děsně hrabalo. Nebyla jsem na tom psychicky úplně dobře a vlastně pořád nejsem, tak jsem se rozhodla, že to nebudu lámat přes koleno a prostě si dnes udělám volný den. A tak jsem v podstatě jen ležela a koukala se na seriály. Odpoledne jsem pak byla na chvíli s dvěma kamarádkami na kafi a teď koukám na Harryho. Mám příšerně bloklá záda, takže se kvůli bolesti nejsem schopná na nic soustředit. A tak mi v rámci nic nedělání hráblo a místo, abych třeba aspoň ukládala fotky z akcí, o kterých jsem ještě nezvládla na blog napsat, rozhodla jsem se vykrást Roxy nápad a udělat taky anketu o outfit roku. Doufám, že se Roxy neurazí :D Snad ne. Viděla jsem to teď i u Nicol a říkala jsem si, že bych se taky mohla hecnout, už jsem se na to chystala kolik let. A Kristen zrovna letos byla fakt na hodně akcích. Do ankety jsem vybrala celkem 33 outfitů. Nejsou to úplně všechny, ale dva zbylé jsem vynechala, protože byly pouze variací na jeden další a už tak mi ta volba přijde hodně těžká. No, co po vás vlastně budu chtít? No, je to jednoduché. Vyberte ze všech outfitů prosím 4, které se vám líbí nejvíc a napište mi jejich čísla do komentářů. Až uznám za vhodné, vyhlásím 2. kolo, ve kterém se pak utkají o titul už pouze ty outfity, které od vás získají nejvíce hlasů. Doufám, že se zapojí co nejvíce lidí, ať je z čeho to vylosovat :D Zapojila jsem teda do ankety (skoro) všechny outfity uplynulého roku, včetně těch z akcí, o kterých jsem ještě nepsala, tak mám pro vás takovou malou ukázku, než se k tomu dostanu :D Kristen letos podle mě vytáhla fakt skvělé outfity, tak jsem zvědavá, co vyberete :)
+ + + + + +
Hello everyone, how are you? I was in a really bad state of mind today and I did basically nothing apart from watching the Witcher and other stuff... and I got kind of mad and I have decided to make this poll, because I have nothing else to do, apart from school and work and school and so many other things. I got inspired by an annual poll Roxy does for some time now... Kristen has attended a lot of events this year and I just thought, why not. And since I have already prepared it, I will also publish it :D So... Here are 33 of all Kristen's event's outfits. I skipped two, I think, that were just a different versions of one other outfit, but I still got 33 outfits, which is - let's be honest - quite a lot. So I would like to ask you to choose 4 of your favourites, write the numbers in the comments and in the next round, you will choose only from the four. I included also outfits from events I haven't written about yet, but I won't be able to get it done before new year, so you can see a little preview here. I have my favourites, but it is in my opinion really hard to choose only 4 outfits, so I am very curious.


















8 komentářů:

  1. Já teda koukám, že za ten (skoro) týden, co jsem tu nebyla, tak se nastřádalo docela dost článků Ale jako první jsem samozřejmě musela okomentovat tuhle velkou anketu. Člověku ani nedojde, že se Kristen za letošek objevila na tolika akcích. Její outfity jsou hodně různorodé a přiznám se, že hodně z nich nebylo úplně můj styl, přesto bylo obtížné vybrat jen čtyři z nich. Já tedy hlasuju za čísla 2, 20, 21 a 32 :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak dúfam, že sa ti tvoj svat čoskoro zlépší a bude dobre, ono to nie je žiadna sranda keď ťa takto sekne, je to hrozná bolesť, a najhoršie je keď potrebuješ ísť do práce, alebo proste niečo robiť, držím palečky aby bolo lepšie, mno a tebe tiež krásne ďakujem za toto, ja som niekedy dosť nerozhodný človek a trvá mi to dlhšie kým niečo vyberiem, a pri týchto anketách to platí dvakrát     , takže po nejakom tom zvažovaní som sa nakomiec rozhodla pre číslo 4,17, 19 a  21

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, tak to je super módní přehlídka:) Styl Kristen je opravdu jedinečný. Mně se líbí nejvíc outfity 8, 18, 19 a 28♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle bylo sakra těžké Ale tak nakonec asi  2, 11, 30 a 31

    OdpovědětVymazat
  5. Jupí, jsem ráda, že je tu tato anketa, snad to budeme dělat všichni pravidelně! je úžasné, kolik outfitů Kristen "vynesla", když člověk vidí ten souhrn, tak se to ani nezdá :)  Jsem ráda, že můžu hlasovat o jeden více, no jdeme na to 2, 10, 21, 29 :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem hrozně naštvaná, fakt moc, co si to dovolujete se po mně opičit Ne, jsem ráda, že se letos přidalo víc lidí, já tyhle ankety miluju ♥A z výběru, docela dost těžkého, jsem nakonec vybrala outfity 8., 18., 21. a 28.

    OdpovědětVymazat