čtvrtek 5. prosince 2019

Gallery update 75.4: Chanel Fashion show in Paris


To je děs, že už je 5. prosince, co? Já jsem z toho nějaká konsternovaná. Nemám ještě jedinej vánoční dárek a tak vůbec. Kromě toho zase další rok v řiti. I když jsem ráda, že tenhle rok končí. O tom se asi rozpovídám ještě na konci měsíce, ale jsem fakt ráda, že končí. Doufala jsem, že stihnu tenhle článek zveřejnit ještě v průběhu 5. prosince, ale úplně se nepovedlo, tak nevadí. Dnes je 6. prosince... a kdo ví, co to znamená, ten získává zlatého bludišťáka. Napovím vám, že tenhle blog to má dvakrát a je to něco, co se má slavit :D Ale skoro se mi ani nechce říct, kolik to je let :D No nic, o tom až v jiném článku. Teď jenom fakt hodně rychle, protože nevím, kdy zase budu mít čas, ale tohle jsem tak nějak chtěla prostě zveřejnit. Jsem si tady máchala pusu o tom, jak Kristen možná už nedělá pro Chanel, bum, o dva dny později se objeví na Métiers d'Arts. Upřímně, to byla taková zátěžová zkouška, protože kdyby se tam neobjevila, tak si skoro myslim, že už pro ně opravdu nepracuje, jelikož v podobném období jezdívá do Paříže každoročně. V rámci této návštěvy vzniklo množství vážně skvělejch fotek a ty tu pro vás dneska mám. Jak se mi outfity Chanelu moc často nelíbí, tak z tohohle jsem nadšená, asi teda hlavně proto, že ho má na sobě Kristen. Vypadala opravdu fenomenálně, jak make-up, tak vlasy, tak ten celkový look, myslím, že se to teda tentokrát hodně povedlo, všechno dohromady, i s netradičním outfitem a vypadá to prostě skvěle! Líbí se mi hrozně moc ty náhrdelníky, co má na krku, ty jdou úplně skvěle k tomu účesu a stylu líčení, i k tomu oblečení se hodily. Kris už vytáhla tento rok poněkolikáté Chanelovské kraťásky a i tentokrát se to vyplatilo. Jinak už u toho usínám, takže jestli tu stojí něco, co absolutně nedává smysl, tak se za to omlouvám. No určitě koukněte na fotky :)
+ + + + + + + + + +
So I feel like I should bite my tongue, because at the moment I said that Kristen might not be working with Chanel anymore, she showed up at a Chanel fashion show in Paris. To be honest, if she wouldn't I would really believe her contract has been terminated, because she goes to these events every year around this time, so... yeah. We now know that she still works with Chanel, but she just took a break from it on the red carpet, I guess. So right now I have for you bunch of pictures from Chanel Métiers d'Arts 2019/2020 Fashion Show in Paris that was on December 4, 2019. I have saved more than 57 pictures, but I had some trouble uploading them, so I hope you will forgive me there is a bit less than usual. But I guess you will survive. Kristen looked absolutely amazing. I mean... damn. She was on fire! Honestly, she looked hot as hell. I really like the outfit to be honest, I know I was talking about I am not excited that often, when it comes to Chanel. Well, that's true, but this outfit, oh man, she slays this look, amazing. I love especially everything. Nah, I am joking. I love the hair a lot, I love the make-up and I LOVE that jewelry. The outfit itself is interesting and I wouldnt probably wear it, but Kristen rocks it. I like especially the top.

2 komentáře:

  1. Tenhle outfit Kristen hrozně sekne! Navíc to líčení a účes jí taky hrozně sluší :) Vypadala fantasticky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych teda 2019 taky zhodnotila jako katastrofu, hlavně ten jeho konec, tak už se těším, až bude po něm. Na protest ani letos Silvestra slavit nebudu. Přes odpoledne budu v kině na směně a večer se budu cpát a koukat na filmy a nevylezu z domu
    Ale ke Kristen… Ten outfit, a v podstatě celý look, je totální bomba! Což mě vážně překvapuje na to, že je celý od Chanelu Ke Kristen se ale prostě perfektně hodí :) Moc se mi líbí i zvolený účes a líčení. Doufám, že ho dáš do některých z kol Outfit Duelu :)

    OdpovědětVymazat