pondělí 2. prosince 2019

Gallery update 75.3: 'Charlie's Angels' Europe premiere in London


Jsou dvě možnosti. Teda, vlastně tři možnosti. První z nich je ta, že Kristen už nespolupracuje s Chanelem... což bych osobně velmi přivítala, protože už jsou to roky plné outfitů, které se mi celkem jako líbí a pak těch, který se mi nelíbí vůbec a jen málo těch, ze kterých bych byla nadšená. Chybí mi časy, kdy Kristen nosila třeba šaty značky Zuhair Murad, to bylo krásný období. No nic. Každopádně na posledních několika akcích, a to včetně významných událostí jako jsou premiéry Charlieho andílků, neměla Chanel, což je neobvyklé. Druhou možností je, že Thom Browne dělal oblečení pro Andílky, protože ho sem tam nosí i Ella Balinska. Třetí možností je to, že Kristen chtěla prostě pauzu od Chanelu a přeci jen Thom Browne je jednou z těch značek, po kterých Kristen sem tam sáhne. Každopádně po smrti Karla Lagerfelda je dost možné, že se tvářemi stane někdo jiný a že spolupráce již nebude pokračovat. Ale uvidíme. Blíží se čas různých Chanel show a taky propagace Seberg, která v září na festivalech probíhala výhradně v Chanelu, takže uvidíme. No nic.

Mám pro vás dneska fotky z Londýnské premiéry Charlieho Andílků. Ta se konala již 20. listopadu, přestože film byl uveden až v pátek, 29.11. Box office je aktuálně něco málo přes 51 milionů dolarů, což znamená, že za dva dny film v Evropském uvedení vydělal něco kolem 5 milionů. Nyní už je film 3 miliony nad rozpočtem, což je pozitivní, ačkoliv celkově je to dost zklamání především vzhledem k možnosti nějakého pokračování. Nebudu si ale kazit náladu. Propagace už teda nejspíš skončila, možná se objeví ještě něco málo, ale to, co zatím máme, je skvělé a já z toho budu těžit ještě hodně dlouho. No, Kristen vypadala na premiéře skvěle, jako ostatně obvykle. Možná si říkáte, co to ta Angie. mele, že nenosí Chanel. No ne, ty šaty totiž nejsou Chanel. Je to taky Thom Browne. Je pravda, že trochu vypadají jako Chanel, mají takový podobný styl, z dálky to tak vypadá. Když se ale podíváte na detaily těch šatů, tak uvidíte krajku vyrobenou z flitrů a korálků a je to opravdu moc hezký detail, který tvoří ten vzor. Moc se mi nelíbily ty šaty, co měla Elizabeth Banks, ale Ella Balinska vypadala naprosto úžasně. Hezké měla i Naomi Scott, ale nelíbil se mi ten latexový oblek, co měla pod tím :D Bylo to teda velmi funkční, protože byla ten večer pěkná kosa, ale nelíbí se mi to vůbec. Kristen teda vyrazila v šatech s holýma ramenama, ale později si vzala kabát a lodičky vyměnila za tenisky, taková její klasika. Na premiéru nedorazilo moc dalších lidí z obsazení, zřejmě byli vytíženi jinými věcmi, ale dorazil Sam Claflin, který se s triem a Liz i konečně vyfotil. Sam spolupracoval v minulosti jak s Kristen (Snow White and the Huntsman), tak s Elizabeth Banks (Hunger Games). Byl sice i na premiéře v LA, ale se zbytkem castu se nefotil, nejspíš dorazil až později, stejně jako i na tu Londýnskou, ale přeci jen nějaké fotky vznikly, za což jsem ráda. No ještě k těm šatům, moc se mi líbí, ale nelíbí se mi moc takový ten střih rozšířených boků, je to zajímavý styl, ale mě to moc neoslovuje.
+ + + + + + +
So there are like two options really. First, Kristen is not working with Chanel anymore. Second, Thom Browne did the clothing for Charlie's Angels, so Kris is wearing this brand for promo and other events. Well, actually, there are three options. Maybe Kristen just wanted to wear something different for some time but still has a contract with Chanel, who knows. Anyway, Kristen was not wearing Chanel for the LA Premiere of Charlie's Angels and she didn't wear it for the Europe on in London either. She didn't wear it for any of the promo, nor did she wear it for the photocall... Since she wore only Chanel for the Seberg promo in September, but she didn't for press day in November, I sense some kind of change. Kristen was wearing Thom Browne every now and then for some time now, but it was pretty much occasional. Now it seems like she wears mostly this brand and I am NOT in any way complaining, because I fucking love Thom Browne. You all know how much I sometimes didn't like Chanel, so for me? This is something I have been waiting for for some time now. We will see what happens next, but for now, no Chanel. I however thought the dress she had in London was Chanel. It has a similar vibe to it, you know, those sweather pattern-like dresses, but it's actually also Thom Browne and I absolutely love that pattern. It is actually some flitters and beads and I love it. I didn't notice at first, but if you look at the dress in detail, you can see the texture, I love that. I didn't like that butt detail though. I don't think it is very flattering to Kristen, but overall, I really like the outfit. It was really cold at the day of the premiere and really windy, so she also had a jacket. And she changed her heels to sneakers half was through the red carpet. Classic Kristen, I would say. The other girls looked amazing too. Especially Ella. To be honest, I am kind of in love with Ella Balinska, she looks like a goddess. And she's two years younger than me, which honestly, depresses me a lot. Anyways, Naomi Scott had a nice dress but that latex overall suit was kind of weird. I didn't really like the dress Elizabeth Banks had. There were not many people that were in the film, but Sam Claflin did stop by the premiere and we finally have some pictures with the trio and Elizabeth. Just a short reminder, Kristen worked with Sam Claflin in the past, on Snow White and the Huntsman and Banks on the Hunger Games. He has quite a small part in Charlie's Angels, but I think he had to have a lot of fun making it.

3 komentáře:

  1. mno tak ako nie je to ani môj šálok, ale niektoré z outfitov sa mi páčili, ja veľmi nie som na taký vážny a elegantný štýl, a tiež musím povedať, že ani to čo mala na sebe teraz, nie som z toho hotová, ako nebolo to až také strašné, no zas sa mi to až tak nepáči, neviem     

    OdpovědětVymazat
  2. strašně mc jí to slušelo, miluju její styl .)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty, co na sobě měla Kristen jsou samy o sobě velice pěkné a rozhodně jsi trefila, že zdálky vypadají jako Chanel, ale při bližším pohledu vypadají hezky :) Neubráním se ale pocitu, že Kristen střihově úplně nesedí. V poslední době mám takový pocit, že se k ní moc nehodí šaty, které jsou hodně dlouhé. U ní jsou lepší kratší nebo kalhoty :) Jinak se mi tu teda moc líbí její zajímavé líčení. Ze všech přítomných dam mi asi nejvíce sedl look, co měla Ella. Jí šaty tohoto střihu fakt perfektně sedly. Ty, co měla Elizabeth mi taky nepřijdou moc špatné, ale asi si nedovedu představit, že bych ukazovala tolik kůže v takovém mrazu A teda Naomi měla hodně bizární outfit. Přijde mi, jako by chtěla jít za Catwoman a teď na ten kostým jen hodila šaty

    OdpovědětVymazat