pondělí 30. prosince 2019

Gallery update 75.7: Underwater update + new official clip


Režisér filmu Underwater lajknul můj tweet :D Mám z toho trochu Vánoce, i když on není nijak extra známý, v podstatě je tohle jeho první velký film, tak má asi radost z jakékoliv pozitivní reakce. Každopádně mě to ale potěšilo, o tom žádná. No a tak jsem si říkala, že když už jsme takoví kámoši (haha), tak že bych o filmu možná mohla něco i napsat sem na blog. Objevilo se toho totiž docela hodně za poslední dobu, hlavně hodně televizních spotů a krátkých videí, na které jsem se sama sice koukla, ale nepsala jsem o nich. Teď se ale objevil i první oficiální klip z filmu a k tomu ještě velká halda nových fotek a tak jsem se rozhodla další článek věnovat právě tomuhle filmu. Čekáme na něj už doslova roky a tak mám velkou radost, že jsme se konečně dočkali. A kromě toho, že se dočkáme celkově uvedení, tak proběhne i premiéra v Los Angeles, premiéra v Londýně a film bude od 9. ledna k vidění i v našich kinech (a to jak českých tak slovenských) pod názvem Pod vodou. Dokonce jsem na film viděla nedávno trailer u nás v kině, z čehož jsem měla taky velkou radost. Zatím je to na cinemacity pořád na leden, tak předpokládám, že už se to nezmění, když je to už v podstatě za týden a půl. Nicméně... Mám pro vás dneska teda všechny stillsky, které se zatím objevily. Objevily se i v lepší kvalitě nějaké starší, tak jsem je všechny nahradila a v galerii je teď 15 stillsek a to nejen teda s Kristen, rozhodla jsem se uložit všechny, i když na nich Kris není. K tomu mám pro vás 2 fotky z natáčení, kde můžete vidět i režiséra, Williama Eubanka, a potom ještě dva nové plakáty, které se objevily. Existuje i česká verze, ale jen velmi malinké rozlišení, tak na tom ještě zapracuju a zkusím to někde vyhrabat. Potom mám pro vás tedy ještě ten první oficiální klip. Jde o scénu, kdy posádka řeší, jak se dostat do bezpečí a z nápadu Vincenta Cassela nejsou všichni úplně nadšení. Pak mám pro vás ještě video z natáčení filmu. A kdo by se chtěl snad kouknout na více klipů, může tak učinit zde. Myslím tedy, že obecně je ta propagace o dost lepší, než u Charlieho andílků, takže doufám, že bude mít film úspěch. Podle mě to totiž vypadá fakt dobře a to já tenhle druh filmů fakt nesnášim :D Určitě na něj zajdu, i když nevím, jestli někdo půjde se mnou.
+ + + + + + +
So the director of Underwater movie liked my tweet, which I am pretty excited about to be honest. And since he liked my tweet and I have seen some new clips and spots from Underwater and a lot of new pictures were published recently, I have decided I could give some attention to it. It took so long for this movie to be actually released to public, it was filmed at the beginning of 2017 and it is going to be released in January 2020. I almost gave up hope that we will actually see this movie... like... ever. And it's coming to the Czech cinemas too, which I am really excited about and I am definitely going. I am not sure who will go with me, but I am going. I hate this kind of movies. I hate horrors in general, I kind of think that Aliens is a good movie, but I just don't like it in general, I don't like to be scared. Tension is ok, but being terrified, that is not something I would look for in a movie. But this actually looks really, really good and I am excited to see it. I will shit myself, probably, but I am very excited to see it. So today, I have for you 15 stills pictures, 2 behind the scenes pictures and 2 new posters. Those stills are not only with Kristen, but also with the rest of the cast, I decided to publish them all, even those where Kristen isn't. I also have for you first clip from the movie and if you want to watch some more spots, you can do it here.

[15x] 2020 - Unterwater: Production stills

[2x] 2020 - Underwater: Behind the scenes
[2x] 2020 - Underwater: Posters

Clip:


Behind the scenes:

2 komentáře:

  1. tak to je paráda, že ti ho lajkol, to sa nestáva určite často, aj keď je len začínajúci, jednoznačne to človeka poteší, ja som na tento film zvedavá, a to dosť, lebo ja sa na niečo také pozerám rada, plagáty vyzerajú dobre, páčia sa mi všetky, a trailer je tiež zaujímavý, a vyzerá to tak, že tu bude asi lepšia propagácia ako u anjelov, no uvidíme

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle typ filmu mám moc ráda a Kristen se tam hodně hodí :) moc se na film těším

    OdpovědětVymazat