úterý 26. listopadu 2019

Kristen on the 'Hot Ones' feat Ella & Naomi


Musím se k něčemu přiznat. Stáhla jsem si Charlieho Andílky, ale vlastně jsem je pořádně neviděla. Ta verze, co se dá stáhnout, je strašlivě nekvalitní, ten zvuk je děsnej, polovinu dialogů člověk ani pořádně neslyší a mám i dojem, že tam nějaká část chybí :D Jakoby, vydržela jsem to celkem dlouho, ale je to popravdě jak kdybych to vůbec neviděla. Už se těším, až bude film v kinech, abych si to mohla pořádně užít. Ale z toho, co jsem viděla, to vypadalo dobře. Akorát jedna věc mě tam trochu naštvala, ale o té vám napíšu, až to uvidím v kině, protože je možné, že jsem to jen blbě pochopila :D Ale Kristen je tam prostě skvělá, všechny holky jsou to musím říct. Každopádně to ale bohužel vzhledem k box office vypadá, že sequel teda rozhodně nebude. Štve mě to, protože za to může Sony a to hned z několika důvodů. Elizabeth Banks prozradila, že jim studio okleštilo rozpočet, takže museli zrušit jednu velkou bojovou scénu, a potom taky stál celej ten marketing totálně za hovno, takže spousta lidí ani nevěděla, že ten film už vychází a že nejde o remake, ale o pokračování, což si myslím, že taky trochu ublížilo. No prostě jsem fakt naštvaná, mohlo to bejt epický a oni se rozhodli tomu zatípnout tipec ještě dřív, než to vyšlo. Štve mě, že nebude další díl, nejspíš, protože žiju tímhle obsazením a tím promem a budu z něj žít ještě několik měsíců, vzhledem k tomu, jak často píšu (nebo spíš nepíšu) články. No nic. Aktuálně si andílci stojí tak, že celosvětově vydělal film zatím tolik, co stál.

Dneska mám pro vás jeden z mých nejoblíbenějších rozhovorů z celého proma k Charlieho andílkům. Na youtube existuje takový pořad jménem The Hot Ones a jde o to, že různé celebrity dělají rozhovory, zatímco u toho jí pálivá kuřecí křídla. Těch křídel je nějaký určitý počet, nějak 10 nebo 12 možná? Nejsem si jistá, ale ty omáčky jsou pořád pálivější a pálivější a u toho dělají ten rozhovor. A je to hrozná sranda, protože a) je vtipný vidět je trpět :D nevim proč, ale prostě je :D a b) ten, co dělá ty rozhovory, Sean Evans, je fakt skvělej a většinou jsou z toho vážně zajímavý rozhovory a tenhle díl, ve kterém byla Kristen, není výjimkou. Musím teda říct, že má Kristen můj respekt, že do toho šla. Já mám ráda pálivé jídlo, ale tohle bych nezvládla. Kristen to dala na jedničku a k tomu z toho je fakt skvělý, hodně uvolněný a vtipný rozhovor, protože sem tam Kristen trochu pláče :D Na poslední křídlo se pak připojily i Ella Balinska a Naomi Scott, aby Kristen podpořily. Tahle část je hodně vtipná z toho 1. hlediska, protože Ella to poměrně krutě nedává a je to fakt vtipný :D Řekla bych vám, ať určitě kouknete na celé video, ale nevím, jestli to někdo z vás udělá, ale určitě koukněte aspoň na nějaké část. Moje oblíbená část je ta, kterou dávám i v samostatném videu, akorát v tom náhledu je teda vypípaná a v oficiálním videu vypípaná není, tak si ji když tak najděte v tom nevypípaném :D
+ + + + + +
I am going to be completely honest with you, guys, I have seen Charlie's Angels yesterday. But it was as if I didn't actually. I didn't even finish it, because the quality was so terrible and the sound was even worse, that I missed maybe more than half of what they said, so it wasn't a good experience. Honestly, it looked good, but I will probably wait to see it in the cinema, because I just want to enjoy it properly. Kristen is amazing in it though, that I can tell you. And I was quite not happy about one of the twists there, but I don't know how it turned out, so we will see. I am sad though, because we are probably not getting a sequel and yet I would love to see that happen. I hate Sony for burying it before it even had a chance. The marketing for this film was terrible and they even cut the finances half was through the production, so that messed it up too. I hate it, because overall, the reactions from the common folk are very possitive, people are having fun, it is very entertaining, the cast is great, yet they didn't believe in it. And now with Frozen 2 coming up, I doubt the box office will get much better, but we'll see. By now, the movie made what it cost worldwide, basically. It's coming out in the UK on Friday, so that might bring some push, but probably not towards a sequel. Which makes me sad, because I live for this promo and I live for the trio of angels, because they are amazing. I wish it wasn't the end, but it unfortunately looks like it.

But whatever. It happens. It doesn't matter. What matters is, that I have for you a lot of content and I am going to live from it for long months, since I am able to write maximum of two articles a week. Right now, I have for you one of my favourite parts of the promo. There is a great youtube show called the Hot Ones, where celebrities get interviewed while eating spicy chicken wings. And I love it, because A) it is fun to see them suffer, kind of :D and B) the interviewer, who's name is Sean Evans, is actually really good in doing interviews. Kristen was a guest on this show and it turned out to be A) really funny, despite the fact I don't like to see Kristen suffer :D and B) a really great interview, that is chill and funny and I just love it, so check it out. Kristen brought her co-stars to eat the last wing with her, so watch or at least click to the end, it is hillarious. Well, Ella is hillarious, 'cause she can't handle it. My favourite part is with the Bomb sauce.

Full video:

The Bomb:

2 komentáře:

  1. tak to je teda dosť na prd, že tam dopadlo ako to dopadlo a takto ich skrátili, je to potom fakt škoda, ako keby tomu filmu ani neverili, mno u mňa to je ako fakt rôzne, viem si pozrieť aj film v zlej kvalite, no potom to dopadne tak, že si ho potom aj tak pozriem ešte raz, počkám na lepšie, a stále si to vravieval aby som to nerobila, ale nikdy to nepomáha, mno a čo sa týka tak ho jedenia, ako jedno by som možno dala, ostrému sa až tak nebránim, no veľa toho neznesiem , a musím povedať, že Kris vyzerala skvelo, veľmi sa mi to páčilo a bola rozkošná

    OdpovědětVymazat