pondělí 29. července 2019

Gallery update 73.2: First official picture from 'Seberg' + news


Ahoj všichni. Myslela jsem si, že letos o prázdninách ani moc nikam nepojedu a najednou jsem se zase nezastavila už ani nepamatuju. Nakonec budu zase trajdat celé léto, ačkoliv po letošních Hradech jsem spíš zralá na týden v posteli než někam zase letět. Přesto zítra razím do Bruselu a zároveň se moc těším a zároveň se mi nechce. Což je takový dost blbý stav, ale hádám, že to bude super. Jen už teď myslím na to, že přiletím v neděli a v pondělí hned jdu do práce, takže si opravdu moc neodpočinu :D a v neděli jedu rovnou do paďous zase, takže to bude veselý. Máma už má teď řeči, že se pořádně ani neuvidíme no... Jakoby... to mě sice mrzí, ale moc s tím nenadělám. Musím odjet hned v úterý a zároveň musím jít do práce, takže... to bohužel tak blbě vyšlo. No co se dá dělat. Až se vrátím 11., tak budu doma až do 28. srpna, ale zas budu pracovat hrozně moc, až se z toho asi zblázním. Ale uvidíme, snad to bude okej. Jsem ale v takovym divnym stavu, že bych si nejradši lehla do postele a nevstala tejden no. Asi by mi ani nevadilo, kdybych si zlomila nohu, a to i přesto, že by to bolelo jak čert. Nechci se nějak rouhat, ale aspoň bych měla výmluvu, proč nikam nechodim :D I když zas na konci srpna jedu do Edinburghu a tam se nehorázně moc těším, takže žádný lámání noh, ale prostě jsem hrozně unavená. Fyzicky, ale hlavně psychicky. Bylo toho moc. No nic, tak se tu prostě mějte krásně, no než odjedu, mám pro vás aspoň jeden článek.

Je toho víc, o čem psát, ale tohle mi přišlo asi nejdůležitější. Jak si asi pamatujete, Kristen v roce 2018 natáčela film, který vystupoval pod názvem Against All Enemies. Má být o herečce Jean Seberg a o vyšetřování FBI, které způsobilo Seberg spoustu ran a nepříjemností a kvůli kterému i potratila, protože byla v příliš velkém stresu. Do hledáčku FBI se dostala kvůli jejím kontaktům s politickou organizací Black Panther Party, která podporovala práva afroameričanů v USA. Být černochem nebylo v 60. letech v USA zrovna jednoduché a tato organizace byla v hledáčku policie a FBI. Přestože organizovali i mnohé charitativní akce jako bylo třeba zakládání bezplatných klinik, byli známí i jistou radikalitou. Těžko říct, jak to bylo, možná se to dozvíme právě z tohohle filmu, ale Panteři chtěli bojovat proti policejní brutalitě a diskriminaci a rasismu, ale asi to nebylo úplně černobílé zase, došlo k mnoha nelegalitám i ze strany Panterů. Byli spojováni i s distribucí drog atd. Jean Seberg měla v této organizaci kontakty, znala se s některými členy a podporovala je a kvůli tomu se dostala do hledáčku policie. O tomto vyšetřování by měl být ten film. Jméno změnili na SEBERG, aby byla pozornost výhradně na hlavní postavě, herečce Jean Seberg, kterou hraje Kris. Je to již 3. reálná osoba, kterou Kristen hraje. Po Joan Jett a Savannah Knoop je to právě již zmíněná herečka slavná hlavně z mnoha francouzských filmů, Jean Seberg. Premiéru měl mít film původně již na filmovém festivalu v Cannes, ale studio se rozhodlo ji odložit, jelikož filmu velmi věří, co se týče letošní Awards season a chtějí do toho vložit všechno. Premiéru tak bude mít na filmovém festivalu v Benátkách a spolu s oficiálním oznámením byla zveřejněna také první oficiální fotografie z filmu a Kristen na ní vypadá naprosto skvěle! Doufám, že se toho brzy objeví víc :) Bylo též potvrzeno, že se Kristen v Benátkách premiéry zúčastní, tak už se na to opravdu moc těším.
+ + + + + + +
Hello everyone. I thought I won't be going anywhere this summer but in the end, I am traveling again almost whole July. I won't be that much in August, but still quite a lot. Which is nice. But honestly? I would like to just be home for a while after all that happened. I would just lie in my bed for a week and that would be the best holiday for me. I don't get to have that, I never do. When I am in Prague, I have to work. And the other days I am somewhere traveling. I do love traveling, but I would really appreciate that. Like... I would be probably even happy if I broke my leg and I could just lie down. That would be so nice. Well... I don't actually want to break my leg, but you know what I mean. I wouldn't probably even mind, not even the pain I guess. Yes, I am at this point really, I am kind of numb. I am looking forward my trip to Belgium, I really am, but on the other hand, I am really tired. Anyway, I won't be here until next Sunday and then I am leaving on Thuesday, I am coming back on Sunday, August 11 and then I am home till the end of August, so I might actually get some rest too. I am looking forward to one translation project I have, I really need to keep myself busy and it is creative work and I need that. I cannot wait to do it really. I wanted to write over summer, but I am still having a crisis, so I am trying to kind of find another way how to create, despite the fact it won't be my original book, it will be my translation baby.

Anyways, I will see you in a week, but before I go, I want to publish at least one article. I have more things to write about, but this one feels like the most important news. Do you remember Kristen filming that biographical thriller about Jean Seberg last year? Because I do and I am looking forward to it for a really really long time. It should go to Cannes initially, but then they have decided to postpone the premiere because the studio believes in this movie to actually have a shot in this years Award season. Which is fucking exciting to be honest, because the run for Oscar is not easy, but they seem to be very invested in it, very hopeful, and they are especially praising Kristen's performance. It is a third time Kristen plays a real person. First was Joan Jett in The Runaways, second was Savannah Knoop in JT LeRoy and this time she plays actress Jean Seberg who was under FBI investigation because of her asociation with political organization the Black Panther Party, who was somehow quite radical from what I've read. It wasn't easy being a black man or woman in the 60's in America, so they were under the eye of the police just simply because they were political and black. And Jean Seberg donated to their cause and was somehow involved and she got herself in the middle of an FBI investigation, that caused a lot of tragedy in her life, including a miscarriage of her unborn daughter. The film was initially known as Against All Enemies, but the studio has decided to change the name to SEBERG, to focus mainly on Kristen's character. It definitely won't be a comedy, but I am really looking forward to it. The movie is going to premiere at the Venice Film Festival, as was confirmed few days ago and first official stills picture was released with the confirmation. I really love Kristen's look there, it is an interesting and really nice picture and I cannot wait to see two things. Kristen in Venice. And the film itself.

[1x] 2019 - Seberg: Production stills

5 komentářů:

  1. Ahoj, omlouvám se, že ruším, ale přečti si prosím tento článek women-daily.wz.cz/lets-go-back-where-we-started/

    OdpovědětVymazat
  2. To cestování ti sice trošku závidím, protože já se za celé prázdniny nepodívám nikam, ale když tak čtu, jak to budeš mít náročné, tak mě to přešlo No, hlavně budu držet palce, aby se cestování vydařilo a v pořádku jsi doletěla tam i zpátky domů :) A taky ti přeju, aby ses z té práce nezhroutila a pokud to půjde, tak si zkus udělat aspoň jeden den, kdy nebudeš nic dělat a dobiješ baterky :)
    Ale ke Kristen. To jsou samé pozitivní zprávy :) Fotku jsem už na netu viděla, ale teď jsem si ji aspoň prohlédla pořádně. Kristen to tu moc sluší, líbí se mi, že není moc namalovaná. Na samotný film jsem hodně zvědavá a snad teda přispěje k tomu, aby si Kristen jako herečky konečně všimli a aspoň na pár cen ji nominovali :) Jinak doufám, že premiéra na festivalu v Benátkách je příslib toho, že Kristen bude aktivní a objeví se tu

    OdpovědětVymazat
  3. ow, na jednej strane by som ti na to povedala, že nech si to užívaš keď nemáš nejaké záväzky a si mladá, mno teraz to vyznelo ako keby starší nemohli cestovať , ale keď nevládzeš tak si jednoznačne daj pauzu aby ťa niekde nekleplo, nie je to sranda, ja som mala dosť keď som sa vrátila z dovolenky a musela ísť hneď do práce, človek si od nej veľmi rýchlo odvykne , mno a čo sa týka filmu tak som na neho zvedavá, súhlasím na fotografii vyzerá Kris perfektne

    OdpovědětVymazat
  4. ti závidím :)
    fotka je skvělá

    OdpovědětVymazat
  5. Užij si dovolenou. :) Na film jsem zvědavá, na fotografii to Kristen moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat