neděle 14. července 2019

Gallery update 73.0: Chanel Fall/Winter Collection ‘Noir et Blanc’


Ahoj všichni, tak už jsem se vrátila z Německa. Byla jsem tam se svou nejlepší kamarádkou E. na pár dní a bylo to super. Jely jsme tedy s organizovaným zájezdem, které já osobně moc nemusím, ale musím říct, že to bylo pohodlné, že jsme to měly zorganizované a zajištěné ubytování atd. a jel s námi někdo, kdo věděl (alespoň většinu času), kam jde a co dělá :D Nevýhodou ale bylo, že jsme dost značně snižovaly věkový průměr, jelikož většina zájezdu (až na další 3 lidi pod 30 let) se skládala z důchodců, z nichž někteří mi trošku lezli na nervy. Na druhou stranu to bylo často zdrojem výjimečně vtipných situací... ale občas už to bylo téměř neúnosné. Kromě toho jsme teda byly jediné z Prahy :D což samozřejmě u většiny osazenstva z Brna vyvolalo reakci hned, jak jsme nastoupily :D Ale co. Celkově to bylo skvělé, navštívili jsme mnoho měst, kde jsem nikdy nebyla. Konkrétně pak Celle, Wismar, Brémy, Lüneburg, Lübeck a Hamburk. Bylo to poměrně náročné, ale bylo to super. V téhle části Německa jsem nikdy nebyla, nebo tedy ne ve městech a tak jsem zase viděla něco úplně nového. Na instáč určitě hodím i nějaké fotky, ale teď jsem tu, abych napsala o něčem jiném. A to o Kristen.

Kristen má teď hrozně moc novinek, až jsem z toho fakt v šoku. Mám z toho samozřejmě radost. Tolik novinek jako v poslední době měla Kristen snad naposledy vloni v květnu, když byla členkou poroty na festivalu v Cannes 2018. Je toho opravdu hodně. Nevím pořádně, co přidávat dřív. A to má ještě Soph randál novinek, které jsem pořád ještě nepřidala a to jsou třeba tři měsíce staré :D No je toho nějak moc, ale nestěžuju si, mám radost. Hlavně toho teď bude obecně fakt hodně, protože bude propagace Charlieho andílků a pak ještě by v Benátkách měl mít premiéru film Against All Enemies, takže to bude taky skvělé, aspoň v to věřím. Jinak jsem konečně viděla film JT Leroy a nelíbilo se mi to. Mrzí mě, že to musím říct, ale nelíbilo. Ne, že by to bylo vyloženě špatné, ale bylo to takový... divný. Nevím. Asi mi to téma nic moc neříká a přišlo mi to takové trochu nedotažené. Kris tam byla skvělá, jako vždy, ale asi už si ten film znovu nepustím. No, teď ale k věci. Mezi hlavní novinky patří to, že Kristen se stala tváří nové kolekce make-upu značky Chanel jménem Noir et Blanc. K tomu se potom vážou i další novinky, ale dnes mám pro vás 4 promo fotky ke kampani a první oficiální reklamu na novou kolekci. Kristen se na akcích často objevuje s kouřovými stíny a tmavším odstínem rtěnky a tenhle styl jí hodně sluší a vždy podtrhne to, co podtrhnout má, a tak myslím, že vybrali toho nejlepšího člověka. Kris byla tváří i předchozích několika kolekcí. I za touto potom stojí designerka Lucia Pica. Video je skvělé, Kristen vypadá parádně, ale mám z těch fotek takový podivný pocit. Kris to sluší, o tom žádná, ale nevím, vysílají mým směrem takový podivný vibe. Tak dejte vědět, co si myslíte vy :)
+ + + + + + +
Hello everyone, I am back from Germany. I was there with my best friend E. for last couple of days and it was great. I am just sorry that it wasn't longer, it was really nice. I have never been in this part of Germany, so it was also extremely interesting to see something new. We visited several cities, Celle, Wismar, Bremen, Lüneburg, Lübeck and Hamburg. It was a lot, but it was a great trip. The only thing that wasn't that great was, that we went with a traveling agency and most of the travelers were 65+... Which was sometimes quite a lot to take. But it caused many funny situations, so I did mind just sometimes. I couldn't stand one woman there tho, she was unbareable. Anyways, I had a great time and I am definitely going to post some pictures on my instagram, but right now, I am here to do something else. I am here to write about Kristen.

Kristen has unbelievable amount of news. Like I don't remember the last time she had so many news. I am counting those I have already published with Charlie's Angels and stuff, but still, it is a lot. I think the last time was last May, during the Cannes Film Festival 2018... and then it was a year of almost nothing at all. And now? She has so many news I don't even know what to publish first. I am not complaining tho, I am happy, of course. Today, I have for you new photoshoot. Yes, I know, another one. Shocking, isn't it? A new Chanel make-up collection has launched few days ago and Kristen is the face of this collection once again. The collection is called Noir et Blanc. Four official promo pictures were published together with an official advertisment video and there are some other things related to this collection that I am going to write about next week. Smokey eyes and dark lipstick are kind of typical for Kristen and so this collection is like designed for her face. I think they couldn't choose a better person to do it, although I am not so sure about these promo pictures to be honest. I love them in a way... but I am getting a weird vibe from them, I don't know why. I love the advertisment video, it is very short, but beautiful. Kristen looks great, but maybe it's the lightning, I don't know. Weird vibe, but Kristen looks beautiful, as always.


2 komentáře:

  1. to je super že sis to užila, taky bych někam vyrazila do zahraničí...
    photoshoot je nádherný, ale hlavně je bomba ten layout :) opravdu moc krásný :*

    OdpovědětVymazat