pátek 5. července 2019

POTM: August 2019

Ahoj všichni, zas jsem tu nějakou chvíli nebyla a zas to není kvůli novinkám... Řekněme, že se stalo něco ne úplně dobrýho, s čím se musím vypořádat a tak jsem na blog neměla úplně náladu ani sílu. Nechci to tu říkat, protože se vás to netýká a tudíž není důvod, abych vám tím kazila náladu, ale je to pro mě hodně těžké a tak nevím, jak moc tu teď budu nebo nebudu. Třeba tu budu naopak víc, těžko říct. Každopádně když jsem dneska zabrousila na některé z vašich blogů, došlo mi, že už je vlastně červenec a tak mám pro vás první ze dvou anket měsíce. Vybrala jsem do fotky měsíce tentokrát fotky z magazínu VOGUE Korea, který vyšel nedávno a jsem zvědavá, pro kterou se rozhodnete.
+ + + + + + +
Hello everyone. I wasn't here for some time again, it wasn't because of a lack of news, but something pretty terrible has happened and I don't really want to talk about, but blog is right now not really something I would think about a lot. I didn't even really realize I should maybe publish polls of the month until I came across some at other blogs, but here I am with a photo of the month poll for August 2019. For that I have chosen one of the newest photoshoots Kristen has made, the one for VOGUE Korea and I am really curious which one are you going to choose.



Anketu o fotku měsíce července vyhrála fotka č. 1:

5 komentářů:

  1. ty fotky jsou fakt parádní ty vlasy Kristen takhle hrozně sluší dávám hlas fotce číslo 4 ♥

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak těžké! Všechny fotky jsou perfektní, ale nakonec jsem se rozhodla pro třetí fotografii :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla vcelku hned jasno :) Na první pohled mě zaujala ta jednička, je to bezva póza a zde se mi nejvíc líbí, jak má Kristen udělané vlasy :)

    OdpovědětVymazat