úterý 9. července 2019

Gallery update 72.9: 'Charlie's Angels' Official posters


Ahoj všichni. Přeskočím nějaké mluvení o sobě, protože nějak není o co mluvit a přejdu rovnou ke Kristen. Jediné, co řeknu je, že zítra odjíždím na pár dní do Německa, takže tu až do neděle vůbec nebudu, ne, že by bylo úplně jistý, že tu budu, i pokud bych nikam nejela. Každopádně tu ale nebudu. Kristen je zrovna teď v Paříži a je pravděpodobné, že se objeví na prezentaci nové kolekce Chanelu. Také bylo oznámeno, že je tváří nové kampaně make-upu, ale o tom až později. Dneska mám pro vás další novinku týkající se Charlieho andílků. Včera jsem se koukla na Aladina, abych trochu zkoukla Naomi, protože Power Rangers jsem opravdu neviděla :D Každopádně jsem trochu víc přemýšlela o tom traileru a když mě opustilo to prvotní nadšení, musím být přeci jen trochu kritičtější. Pořád se hrozně těším, ale už jsem na to přeci jen koukala s odstupem. Zaprvé se mi v tom traileru moc nelíbí ta hudba, ale to jsem možná psala i původně. Každopádně se trochu obávám, jak velký úspěch ten film bude mít. Mně se to líbit bude, jsem si tím jistá, myslím si, že to bude zábavnej film a aspirant na Oscara to nikdy ani být neměl, ale bojím se, jak moc to lidi budou chtít vidět. Podle mě ten trailer část lidí nalákal a část odradil, ale tak to asi vždycky. Taky mě tam trochu rozčiluje Elizabeth Banks. Já ji popravdě moc nemusím. V Hunger Games jsem ji měla ráda, ale tady se trochu bojím, aby to tomu spíš neublížilo no... ale tak uvidíme. Hlavní problém asi vidím v tom, že ty předchozí filmy s Drew, Cameron a Lucy stály na tom, že tyhle dvě tehdy již poměrně známé herečky se daly dohromady v jednom filmu. Nevím, jak moc to dokáže tohle trio utáhnout, když jediná v podstatě hodně slavná je Kristen. Naomi se teď sice trochu víc prosadila díky Aladinovi, ale Ella Balinska je úplný nováček. No, uvidíme. Já se na to rozhodně těším, protože to vypadá, že to musela být hrozná zábava natáčet a tak by snad mohla být i zábava to vidět. Dneska mám pak pro vás tři oficiální postery, z nichž první dva jsou v podstatě stejné, jen mají jinou podkladovou barvu. Ten poslední se mi potom líbí za všech nejvíc, ten je fakt skvělý. Těším se na další fotky z photoshootu, při kterém ty postery vznikly. Určitě se nějaké ještě objeví :)
+ + + + + + +
Hello everyone. I have for you today another Charlie's Angels based news. I am very excited about this movie, even though I might be a little bit more skeptical now, when I overcame the first wave of excitement after the trailer release. I honestly think that the film will be fun. I do. I am not sure how good it is going to be in general, but honestly... the previous films are not good. They are mostly fun and crazy and they are good in the sense of being a good entertainment, but lets face it - they are kind of built on being goofy and kind of stupid and not realistic. It is what makes them great, but it has never been an Oscar aspirant. But they are quite iconic and what made them so successfull was Cameron Diaz, Lucy Liu and Drew Barrymore together, 'cause they were all quite famous then. And I am quite worried if this new trio is strong enough to bring similar dynamic. I love all of the girls, but Ella Balinska is a total newcomer, Naomi is a rising star, but not very established either and Kristen brings a lot of controversy with each movie she stars in, because of haters from the Twilight ages. I don't think it is going to be a bad movie, I am pretty sure it is going to be fun and I am going to like it, but I am worried if it is going to be any success. Also, I am a bit worried about Elizabeth Banks being in this film... It was even in the trailer, Elizabeth Banks' name everywhere, I don't know. I liked her in the Hunger Games but I don't really like her that much to be honest... so... that's it. Those are my feelings after some time since the trailer dropped. Anyways, right now, I have for you another Charlie's Angels news, as I said. I have for you three official posters. The first two are basically the same, only the background color is different and the last one is completely different and I love that one the most. It is really cool.

5 komentářů:

  1. Jak už jsem psala, mě trailer moc nenalákal. Na film se určitě podívám, ale myslím si, že to moc velký úspěch mít nebude, i co jsem tak četla komentáře u samotného traileru, tak to většina lidí spíše kritizovala. Ale musím říct, že plakáty mají teda hodně povedené, mně se asi nejvíc líbí ten s černým pozadím ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na film hrozně těším už jen kvůli tomu, že tam hraje Kristen Ale jsem samozřejmě zvědavá na film jako takový celkově.

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je v pohode len si to tam krásne uži, určite to potrebuješ a zaslúžiš si to, mno a čo s filmom, tak musíme čakať, mne osobne sa v traileri Kris páčila a to je asi podstatné, na ostatné si budeme musieť počkať, pasuje jej aj niečo také, plagáty vyzerajú super,jeden lepší ako druhý

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem si u traileru říkala "ajaj, to bude průser," ale stejně se na to těším a stopro podívám, pro mě to je po dlouhé době film s Kristen, který mě fakt zajímá. No mám hlavně strach, že mi nesedne hlavní trio, protože co si budem, Drew, Cameron a Lucy byly bohyně a těžko se budou překonávat. Jakože u Kristen se bát nemusím, ta už se mi z traileru hodně líbila, ale zbytek je takovej meh. Uvidíme. Ty komentáře pod trailerem jsou ale vtipný, já nevím, co od toho lidi čekaj, však i ty původní filmy byly totální krávoviny - totálně boží krávoviny, abych to uvedla na pravou míru, jako malá jsem je strašně žrala Nedávno jsem koukala na dvojku a furt se u toho skvěle bavila + to má boží soundtracky (no tak snad i tenhle novej to bude v pohodě).Ty plakáty jsou mimochodem fakt skvělý!

    OdpovědětVymazat
  5. také mám docela obavy, tak uvidíme.
    já se na ten film těším, ale je to tím že miluju Kristen, tak uvdiíme jak ostatní lidé. plakaáty jsou nádherné :) a užij si to v německu

    OdpovědětVymazat