úterý 11. července 2017

Gallery update 66.5: New Chanel campaign photo + personal pics


Trochu jsem to s tím českým textem nezvládla. Jak se máte? Já jsem zrovna v jižních Čechách s rodiči. Jezdíme sem už 13 let, vždy na to samé místo. Miluju to tady, je tu boží klid. Chodíme na golf, na procházky, jíme, pijeme, a tak dál. Je to kousek od Jindřichova Hradce a je to jedno z mých nejoblíbenějších míst v Čechách. No ale ke Kristen. Chanel nám zveřejnil jednu fotku jako ochutnávku z nové kampaně, která má být spuštěna v září. Jde o kampaň na nový parfém značky Gabrielle Chanel. Ta fotka je absolutně dokonalá a nejspíš se objeví na příštím layoutu blogu. Je fakt perfektní, zbožňuju ji. Jak si můžete podle vlasů všimnout, vznikla určitě už před několika měsíci. Jsem zvědavá na zbytek kampaně. Kromě téhle fotky mám pro vás ještě 9 nových osobních fotek, které všechny vznikly v Paříži minulý týden a i ty jsou skvělé :)
* * * * * * *
Hello everyone. How are you? I am in South Bohemia with my parents right now. Like almost every year. It's been 13 years since se where here fór the first time, which is insane. I love it here. It is one of my favorite places in the Czech Republic. Maybe even the most favorite after Prague. We are near to Jindřichův Hradec, 5 minutes from the border with Austria. It is always so peaceful here. I have my tablet here, do I can be online a little bit. I prepared previews of pictures And all I have to do is write the text. I have for you today a stunning picture od Kristen. I fell deeply in love with it. It is a teaser picture from the newest Gabrielle Chanel fragrance campaign. It officially starts in September, but they decided to release this picture And I am really glad they did. According to Kristen's hair, the picture had to be taken early this year, before Kristen shaved her head. It is an amazing portrait. I also have for you 9 new personal photos from Paris. These are also great, so check them all in the gallery.

19931850_1197020120404636_140201433487114240_n.jpg DD5EgmiVwAAaXUu.jpg DD73xVjXgAAqtn2.jpg DEGBGTxXoAAcYbh.jpg DD-SBo1XkAQPwNL.jpg

4 komentáře:

  1. Jeeee, tak to doufám, že si to tam moc užíváš! ♥ Golf mě strašně baví, mi ho měli povinně na střední a vždycky jsem se u toho odreagovala, tak si zahraj pořádně i za mě. Ty fotky jsou skvělé, hlavně ta první, na té je Kristen úplně krásná, ta její přirozenost. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. hmm tak to je super, že máš nejaké takéto miesto kde sa rada vraciaš a máš to tam stále rada , cítiť, že si si to tam parádne užila a odpočinula si od všetkého , mno a fotografia je teda dokonalá ako si to povedala sama, neviem čo by som povedala, len to, že sa teším na ďalšie a keď budú vyzerať takto tak sa je na čo tešiť , osobne fotky sú tiež pekné a najme tá sa ma ni páči ako ma zdvihnutú nohu, aleto tá kde tak trčí z davu, vtipná a super

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda slyším, že si dovolenou užíváte :). To musí být opravdu fajn, že máte takovou cestovatelskou tradici. Tak držím palce, aby i zbytek byl fajn a hlavně aby vám tam nenastala průtrž mračen jako tady u nás před dvěma dny .
    Ta promo fotka k parfému je prostě BOŽSKÁ! Hrozně moc se mi líbí ♥ Oceňuju, že tady Kristen není skoro vůbec namalovaná, má takový zasněný výraz a jsem ráda, že tu má ještě své hnědé vlasy :) Fakt úžasná fotka! Už se těším, jak ji zapracuješ do nového layoutu.

    OdpovědětVymazat
  4. Je až obdivuhodné že už 13 rokov chodíte presne tam ako vždy aj keď my sme to mali asi 5 rokov s Prahou. Že každý rok sme išli cez prázdniny do prahy. Čiže verím že si to tam užívaš ♥♥♥ Musím povedať že ja som sa do tej fotky zamilovala už keď som ju videla a je úžasná. Veľmi sa mi páči Kristen vlasy (ach jaj...) ale proste aj to celé osvetlenie... vytvára krásny dojem. A osobné fotky sú tiež skvelé.

    OdpovědětVymazat