neděle 16. července 2017

Prázdniny 2017


Zdravím všechny. Letos jsem to nějak nezvládla před začátkem prázdnin a tak dodávám informace o mých plánech na prázdniny alespoň dodatečně. Z tohohle seznamu můžete vidět, jak na tom tyto prázdniny budu z časem. Toho volna není moc, ale třeba až budu v Brně, nejspíš budu částečně na příjmu. Naházela jsem si toho tenhle rok nějak moc. Je to i tím, že 1. září odjíždím na 5 měsíců do Utrechtu a tak jsem s některými lidmi chtěla strávit trochu víc času. Takže jedeme s nejlepší kamarádkou už v úterý do Londýna na týden, máme takovou Potterovskou tour naplánovanou, ale chystáme se i do divadla :) a taky jedu s kamarádkou do Kodaně. Budu trávit čas s přáteli v Brně a na závěr prázdnin ještě znovu s Emily na Hradech CZ. Nemám nejmenší tušení, jak bude probíhat mých 5 měsíců na univerzitě v Utrechtu v Nizozemsku. Vzhledem k tomu, že blog je moje terapie, tak se nemusíte bát, že bych tu nebyla vůbec, ale možná tu nebudu tolik, jako kdybych zůstala v Praze. Hlavně bych tedy v Praze měla v září ještě prázdniny. Na druhou stranu končím semestr už týden před koncem ledna a tak budu mít víc než měsíc volna před začátkem letního semestru. Také tu budu víc než dva týdny během Vánoc a dost možná i jeden týden, nebo alespoň pár dní, v listopadu. Tady je tedy seznam mých aktivit:

4. - 6. července: Rock for People
9. - 14. července: Jižní Čechy - částečná aktivita
18. - 24. července: Londýn
3. - 5. srpna: Sázavafest
8./9. - 13. srpna: Brno
15. - 20. srpna: Kodaň
25. - 26. srpna: Hrady CZ
1. září: Odjezd do Utrechtu.
6. září: Začátek zimního semestru na Utrechtské univerzitě.

6 komentářů:

  1. No máš toho teda požehnaně a já se ti i přiznám, že ti trochu závidím , ale samozřejmě ti to moc přeju :) Taky jsem si myslela, že bych letos mohla navštívit Řím, ale to si budu muset nechat do budoucna. Přeju ti, aby sis to na svém nejbližším výletě - tedy v Londýně - co nejvíc užila a aby vám vyšlo počasí :) A doufám, že nás budeš "rozmazlovat" fotkami na Instagramu

    OdpovědětVymazat
  2. No, taky ti závidím! Jsi vážně cestovatelka. Máš to teda pěkně nabité, ale aspoň si pořádně odpočineš. :) Ten Londýn ti závidím, moc bych se tam chtěla jednou podívat. :) Na hrady jsem chtěla jít taky, ale kvůli Donnieho mi to nevýjde, snad příští rok, ty si ten zbytek pořádně užij a vždy dej vědět, jak ses měla. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ultimate-lilycollins17. července 2017 v 12:21

    Páni, máš skutečně hodně nabitý program, celkem ti to závidím! V Londýně je krásně, hned bych tam jela znovu. Přeji ti tedy, ať si to tam pořádně užiješ a pak dej vědět, jak ses měla, nemůžu se dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš toho vážně hodně, ale užij si to

    OdpovědětVymazat
  5. Máš toho dost, ale tak to má být, doufám, že nám něco o Erasmu budeš psát, já hlavně o něm také přemýšlím, takže by se to i hodilo, něco obecně, užívej si to nyní v Londýně, na insta tě mám a budu koukat na fotky moc ráda :)

    OdpovědětVymazat