pátek 7. července 2017

Gallery update 66.3: Paris Fashion Week - CHANEL Fashion Show


Ahoj všichni! Jak se máte? Konečně jsem se vrátila z letošnícho festivalu Rock for People 2017. Bylo to skvělé, i když není každý den posvícení, že ano. Bylo pár momentů, které jsem si zrovna moc neužila, ale celkově to bylo fakt super. Většina kapel, na kterých jsem byla, byly vážně skvělé. Akorát jsem teda vážně nepochopila, co všichni vidí na kapele Die Antwoord. Já jsem tam jen stála a nevěřila vlastním očím. Chtěla jsem pryč, bylo to něco příšerného. Naštěstí i Jaromír chtěl odejít, tak jsme šli oba. Všichni to tam totálně žrali a mně se honilo hlavou jen to, že na tohle jsem moc málo opilá a moc málo sjetá. Opilá jsem trochu byla, ale sjetá vůbec. Takhle, proti gustu... ale v mých očích to bylo něco neuvěřitelně špatnýho a úchylnýho a radši jsme pak zamířili k James Dean stage, kde hrála kapela The Novelists. Ti mi zachránili život. Pařila jsem na ně tak moc, až se mi zamotala hlava a přestaly mi fungovat nohy a já jsem skončila držkou v zemi. Pak jsem se začala strašně smát, ale Jaromír měl pocit, že už bychom si měli jít lehnout :D Kapela mluvila dokonce přímo na nás, protože my byli úplně vzadu a tančili jako magoři, teda hlavně já, protože se mi fakt líbili :D Mám takové... tvrďácké chvilky, kdy žeru hard rock :D Prej: "No vy tam vzadu, já vás vidim! Nestyďte se, pojďte blíž!" :D Ale my teda pak odešli před koncem, abych si něco neudělala, prej, nechápu :D No nic. Viděli jsme spoustu kapel, spálila jsem si záda a docela dost jsme pili. Taky mě poprvý v životě kontrolovali policajti :D Jestli nemám zbytkáč, když jsem řídila domů. Což jsem samozřejmě neměla, protože nejsem debil, ale stejně jsem se klepala. Nejlepší z kapel, co tam byli, byli asi Three Days Grace, Paramore, Evanescence, Novelists a Cage the Elephant. Zpěvák Cage the Elephant je totální blázen, ale byl prostě nejlepší. Zamilovala jsem si ho. Taky Lenny byla skvělá. V podstatě všichni, až na Die Antwoord. Taky se mi teda moc nelíbili Foster the People, ti byli divní, ale jinak se většina věcí dala poslouchat a většina z té většiny se mi ještě k tomu fakt hodně líbila. Rozšířila jsem si obzory. No dávala jsem na instagram nějakých pár fotek, ale ne moc. Možná tam ještě hodím něco dodatečně. No vidět Evanescence naživo byl můj sen, ale upřímně jsem si to tolik neužila, protože hráli až od jedenácti večer poslední den a já jsem byla hrozně unavená a strašlivě mě bolely nohy. Mohla bych o festivalu mluvit hodně dlouho, ale asi to rozdělím do víc článků, ať se vůbec dnes dostanu k jádru pudla. Berte to tedy jako RfP část první :D Teď už ke Kristen.

Přesně jak jsem předpokládala, Kristen odjela do Paříže, aby se zúčastnila přehlídky Chanelu na týdnu módy, který tam teď probíhá. Kris ale nakonec nevyrazila na jednu, ale hned na dvě akce Chanelu, z čehož mám ohromnou radost. Zveřejním fotky odděleně, abych tady nemotala dvě věci najednou. Jako první mám pro vás 109 fotek z módní přehlídky Chanelu nové kolekce na rok 2017/2018, která byla opět dosti ve velkém stylu, dokonce tam měli model Eiffelovky. Karlovi udělili nějaké to ocenění, jak jsem o tom mluvila, ale nevím, jestli to bylo v rámci tohohle, nebo ne. Každopádně tedy Kris na sobě měla takový lesklý overal, který se mi docela i líbil, abych pravdu řekla. Přijde mi, že je v něm roztomila, ale zároveň má takový punkový vzhled, čemuž dopomáhá fakt, že má tedy stále krátký sestřih. Můžete si všimnout, že vlasy trochu ztmavly, nejspíš si nechává prorůst přirozené vlasy, aniž by je hned odpálila nějakou barvou. Vypadá to tedy docela zvláštně. Celkově to Kris ale podle mě opravdu slušelo, tak určitě přidejte i svůj názor. Na fotkách můžete vidět i další celebrity, Kristen vyfotili společně s Katy Perry, která se na přehlídce ukázala, stejně tak tam byla i Julianne Moore, která se Chanelem spolupracuje už taky dlouho. Kristen dokonce při přehlídce seděla vedle ní a obě vypadají, že byly moc rády, že se tam opět setkaly. Julianne o Kristen dokonce i tweetla jednu ze společných fotek a že ji prostě miluje. Jsem ráda, že mají tak dobrý vztah. No a samozřejmě nemůže chybět fotka s Karlem leklou rybou Lagerfeldem, jak jinak. No určitě koukněte do galerie aspoň na některé, obzvlášť ty s Julianne se mi moc líbí :)
* * * * * *
Hello everybody! How are you? I am finally back from Rock for People 2017. It was amazing, but some parts were terrible in the same time. But it was mostly amazing. I loved most of the bands we went to see. Everyone was so excited for Die Antwoord, but it was terrible. Like... seriously I don't understand this type of music and I honestly don't understand what is so great about them, because in my eyes, it was terrible. Like I didn't even want to be there and luckily my friend didn't either, so we left and went to another group, Novelists. It was hard rock / metal band and I danced so much I fell on the ground and couldn't get up. They talked directly to me during the concert, which was also great, I love these moments. "You in the back, I see you, don't be shy, come closer!" Or something like that. It was a great moment. And I totally fell in love with Novelists and I fell in love with Cage the Elephant, AMAZING show. They killed it, it was amazing. Their singer is total nuts. I have also seen Paramore and Evanescence, which was great, but for me, the best were Cage the Elephant and Three Days Grace. I would enjoy Evanescence and Paramore much more, if I wasn't so tired. It was both in the very end of each day and I was exhausted already. Especially yesterday. We didn't sleep much, because people were partying all night and there was so much noise all the time. I slept like.. 6 hours together in those 3 days. Well, I could talk about it for a long time, but I will skip to the point of this article, because I am very tired.

As I expected, Kristen went to Paris to attend CHANEL fashion show that was on July 4, 2017. But she didn't attend only one event, but two events, which I am very excited about. First I have for you photos from the Chanel FW17/18 Fashion show, which was again in a big style, with fake Eiffel tower and a lot of famous faces. Kristen had of course Chanel outfit, that I actually kind of like. She looks cute and a bit punk in the same time. You can notice that she has a bit darker hair. She has it a bit longer, but just a little bit. I hope she will get it at least a bit longer, because it looks a bit weird when she has it longer in front and this short in the back, or at least I think so. She was also photographed with Katy Perry and she was sitting next to Julianne Moore during the fashion show. You can see bunch of beautiful photos of these two together in the gallery. I love when they meet. Julianne wrote a tweet about Kristen that she loves her and posted one of those pictures. They have amazing relationship, which is amazing. You can also see some pictures with Karl Lagerfeld. I have for you 109 photos in the gallery, so I hope you like them.

4 komentáře:

  1. Na parížsky fashion week sa vždy veľmi teším, čakám kto sa tam objaví a fotografie si rada pozriem. A teší ma, že si ho nenechala újsť ani Kristen. Zvolila teda zaujímavý outfit, ja takéto flitrované veci veľmi nemusím, nie je to moja šálka kávy Ale Kris vyzerá skvele fakt v hocičom, navyše jej overál pekne tvaroval postavu :) Líčenie sa mi ale veľmi páčilo a aj tie okuliare!

    OdpovědětVymazat
  2. Každý festival má své pro a proti, já jsem moc ráda, že sis to ale užila. :) A taky, že jsi v pořádku doma! :) Co se týče fotek, tak z outfitu mám takové smíšené pocity, není to úplně můj šálek kávy, příjde mi, že v tom vypadá Kristen nějak dlouze! Ale zase tak hrozné to nebylo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Angie, já ti strašně moc děkuji za milý komentář, vážně mi dokážeš vždy vykouzlit úsměv na tváři! :) Jsem moc ráda, že s radostí navštěvuješ můj blog, to moc potěší. ♥ Pak mám ještě větší chuť pokračovat v blogování a věř nebo ne, tvůj blog i tebe mám taky strašně moc ráda a chodím tady s radostí. :) Kristen je skvělá herečka a jsem ráda, že o ní vedeš tak kvalitní blog. :) A děkuju, že se ti líbí jméno Donnie, pořídila jsem si australského ovčáka, je to pěkný lump, má teprve 9 týdnů a dává mi už teď zabrat. Ale je to jinak miláček. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda slyším, že sis ten festival více méně užila :) Já se teda přiznám, že bych zrovna na tenhle fesťák asi nešla. Jako sem tam rock poslouchám, ale ne nijak víc. Spíš bych zamířila na Colours of Ostrava Ale to je jen tak bokem. Spálená záda ti teda vůbec nezávidím! Já jak jsem bílá jak stěna, tak se slunci plně vyhýbám. Před dvěma lety jsem byla tak sesmahlá, že jsem si myslela, že budu mít úpal nebo něco. Fuj. Jenom si na to vzpomenu a proklínám slunce
    Jinak vidím, že s přidáváním článků ses teď krapec rozjela, tak jsem zase pozadu . Jsem ráda, že se Kristen rozhodla objevit se na FW v Paříži na dvou akcích. Aspoň máš víc fotek na přidávání a my články na komentování :) Pokud jde o samotný outfit Kristen, tak já musím konstatovat, že na to, že je to Chanel, vypadala hodně dobře. Ten overál se mi na ní hrozně líbí - perfektně jí sedl :) Taky se mi jako doplněk líbí ty sluneční brýle! A potěšilo mě, že seděla právě vedle Julianne. Asi se delší dobu neviděly, tak si měly určitě o čem povídat :)

    OdpovědětVymazat