pondělí 3. července 2017

Odjíždím směr Hradec Králové, tak se tu mějte!


Dneska jenom úplně mega rychle, protože už pomalu usínám a to jsem si chtěla dát ještě vanu. Zítra nastává den D, tedy den, kdy vyrážím poprvé v životě na hudební festival Rock for People. Mám z toho trochu strach, ale zároveň se vážně hodně těším a tak doufám, že se zadaří. Letos je tam pár vážně skvělých kapel, které jsem si nemohla nechat ujít. Evanescence, Paramore, to prostě člověk musí vidět, obzvlášť, když konečně najde člověka, který do toho půjde s ním :D Já jedu s Jaromírem, což je můj spolužák z Fildy. Byla jsem s ním vloni v Amsterdamu, tak kdo tehdy zachytil nějaké fotky, možná si ho i vybaví :D Každopádně jsem na to zvědavá a vážně doufám, že tam neumřeme :D Takže tak. Budu pryč od 4. července do 6. července s tím, že se vracíme v pátek a netuším, jestli budu mít dost síly na to ještě něco ten den přidávat, ale pokusím se. Určitě se vám ozvu hned, jak budu moct, ale teď tři dny budu opravdu nejspíš dost mimo dění, tak se tu mějte co nejlépe!

5 komentářů:

  1. tak to jep pradva keby som mala možnosť a nebála sa tak tak by som si na to zašla aj ja a tak ti prajem aby si si to tan užila a určite nafoť aj nejaké fotky a videá aby sme to potom mohli vidieť aj mi

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, určitě si to tam skvěle užiješ, páni, taky bych tam ráda jela jen kvůli Evanescence a Paramore, pak musíš napsat jaké to bylo a jak ses tam měla. :) UŽÍVEJ. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda budu držet palce, aby vám cesta a celkově pobyt tam vyšel co nejlépe :) Taky ti přeju, aby sis to tam maximálně užila a aby pořádně si zazpívala :) A až se vrátíš a získáš potřebnou energii, tak nám o svých zážitcích určitě napiš :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je škoda, že se to dozvídám teď, sice na RFP nejsem, ale v HK bydlím, tak jsme mohli dát nějakého sťuka Každopádně doufám, že si fesťák teď krásně užíváš, já mám akorát tak otevřený okna a poslouchám (čekám až začnou hrát Paramore )

    OdpovědětVymazat
  5. Snad sis to tam na plno užila :)

    OdpovědětVymazat