úterý 3. března 2020

Gallery update 76.1: 15th Annual Zurich Film Festival


Ahoj všichni. Jak se máte? Mám teď pro změnu takové špatné období. Je toho nějak moc. Včera jsem se trochu zhroutila kvůli tomu překladu, který jsem odevzdávala na konci ledna. Ta redaktorka, co mi ji přiřadili, se v tom podle mýho názoru zbytečně patlá a akorát mě zdeprimovala, protože mám z toho, co říkala pocit, že tam z mých vět nezbyde vůbec nic. Sice nadávala hlavně na knihu samotnou, že to je blbost, ale prostě... Mě tim dost zdeptala. Sice říkala, že je vidět, že jsem se snažila, ale i tak. Prostě všichni mi říkali, že je to hezký a čtivý a pak přijde tahle ženská a totálně to sepsuje... tak to mě docela srazilo do kolen. Zvlášť, když mám překládat ten další díl... Jako je to můj první překlad, asi jsem s tím měla počítat, ale mám z toho depresi. No nic. Jsem teď taková unavená a nejsem na tom moc dobře psychicky z různých důvodů. Teď mám ještě bloklá záda a v práci se mi moc nedaří, takže jsem taková... nevím... všelijaká. Myslím, že se na mé náladě hodně podepisuje i to, že jsem hodně aktivní teď na twitteru kvůli tomu, co se děje kolem Johnnyho Deppa. Snažím se do toho moc nezapojovat a říkám si, že pravda nakonec zvítězí nad lží a nenávistí, ale občas je těžký se nezapojit do různých hovorů nebo nereagovat na nějaké ignoranty, kteří Amber Heard stále brání, a to i přesto, že se objevila 50 minutová nahrávka, na který opakovaně přiznává fyzický násilí proti Johnnymu a existuje halda důkazů o tom, že tím násilníkem v jejich vztahu byla ona. Co mě na tom celém nejvíc štve, je ten double standard, protože když ona ho obvinila a neměla ani důkazy, tak během 4 dnů přišel o několik významných rolí a o dobré jméno, a teď jsou důkazy, že to bylo jinak, a ona je stále mluvčí organizací za lidská práva žen a advokátkou žen, které byly obětí domácího násilí... To je prostě naprosto směšné. Petice na přeobsazení její role jako Mery v Aquamanovi 2 už má téměř 390 000 podpisů, ale DC se stále nevyjádřilo. Zato kolují teda nějaké drby o tom, že se Johnny vrátí jako kapitán Jack Sparrow, takže aspoň něco. Nechci to tu úplně rozebírat do detailu, ale hrozně mě to vysává, protože lidi naprosto ignorují fakty a média se vždycky chytí akorát nějaké sračky proti Johnnymu, místo aby pokryli to důležitý... No nic. Už se k tomu nebudu vracet, ale potřebovala jsem to ze sebe trochu dostat. Twitter umí být občas hodně toxický místo. Jenže si nemůžu pomoct. Takže si to vlastně dělám sama no :D

No nicméně přejdu asi radši ke Kristen, protože o tomhle tématu bych dokázala napsat celý romány, tak kdyby se o to někdo zajímal, může se ozvat, ale víc vás tim obtěžovat nebudu. Já jsem nikdy nevěřila, že by byl JD násilník, a jsem ráda, že jsem tomu nevěřila, protože se ukázalo, že jsem měla pravdu... A abyste mě pochopili, Johnny je můj oblíbený herec. Stejná úroveň oblíbenosti jako Kristen je moje nejoblíbenější herečka. Takže stejně jako bych bránila ji, kdyby se něco takovýho objevilo, budu bránit Johnnyho do posledního twitter trolla :D Ale teď už fakt od toho. Kristen bohužel není na módní přehlídce Chanelu v Paříži. KStew komunita na twitteru doufala, že by se tam mohla objevit, protože natáčení Happiest Season skončilo před pár dny, ale bohužel se tak nestalo. Což asi i celkem chápu, strávila teď docela dost dní dost intenzivním natáčením, jistě si chce odpočinout. Mně to alespoň dává možnost se nadále věnovat restům a ne novým novinkám, takže mám pro vás pokračování starých akcí. Konečně se tedy posouvám k dalšímu festivalu, tentokrát jde o filmový festival v Curychu, který tedy ještě není tak historický jako některé jiné, byl to "teprve" 15. ročník. Kristen tam dorazila spolu s Benedictem Andrewsem a já mám pro vás fotky z tiskové konference Seberg, ze samotné premiéry a potom z takového jakéhosi Q&A s Kristen jménem A Conversation with... Kristen Stewart. Bohužel nemám ani z konference, ani z toho posledního žádná videa. Obecně se toho, co se videí týče, moc najít nedá. Mám pro vás akorát jednu krátkou část z té konverzace s Kris a pak krátké video o Kristen na festivalu, plus hodně nekvalitní video, kde Kristen přebírá ocenění Golden Eye Award. Je to druhé ocenění v pořadí, první převzala v Deauville. Není to poslední ocenění, ale k tomu se dostanu. Po Curychu se Kris přesunula rovnou do Londýna a z Londýna do Mill Valley, a tím naše festivalová jízda končí, ale nekončí tím moje resty :D Takže nebojte, v kapse toho mám ještě hodně.

Ale teď tedy k nějakému komentáři fotek. Na prvním setu jsou fotky z tiskové konference z 2. října 2019. Kristen tam měla takový hodně ležérní outfit. Mě osobně se moc líbí, je to takový typický Kristen style, akorát se mi nelíbí ta čepice :D Tu bych někam zahodila. Co se premiéry týče, Kris vybrala krásné šaty od Chanelu, které se mi moc líbí, především zezadu ten knoflíkový detail. Jsou opravdu moc hezké a moc Kristen slušely. Problém s nimi byl, že byly příliš dlouhé. Kristen měří jen 165 cm a tyhle šaty byly očividně ušité na někoho, kdo měří víc. No, to Kristenini stylisti vyřešili poměrně logicky. Dali jí vysoké podpatky. A o těch potřebuju mluvit, protože to jsou asi nejvyšší podpatky, jaké kdy Kristen měla. Je to něco, z čeho mi málem vypadly oči z důlků. Nejen proto, že jsou vysoké jak kráva a netušim, jak na tom mohla chodit, ale že je to Kristen. A všichni víme, jaký vztah má Kristen k vysokým podpatkům. Projde se v nich po červeném koberci a pak je sundá a přezuje se do tenisek, protože v nich nedokáže vydržet dýl. Tady vzhledem k délce šatů neměla úplně na výběr než v nich zůstat a teda... wow. Fakt wow. Autorem bot je Brian Atwood a mě to tedy vyloženě šokovalo :D Pořádně je můžete vidět např. na této fotce. No podle mě Kris vypadala skvěle, doufám, že se vám outfit také líbil. Líčení měla taky hezké a vlasy úplně nekomentuju :D Doufám, že si teď to mikádo z Happiest Season chvíli nechá :D No... Co se týče té poslední akce, tak tam má opět hodně ležérní outfit, její klasický styl, džíny, mikča, moc hezký, ale ničím extra výjimečný. Mrzí mě, že pro vás nemám víc videí, alespoň trochu kvalitnější z toho přebírání ceny, ale nedá se nic dělat. Jinak kdo by koukal na to 1. video, tak pozor, jedna z těch mladých holčin v jednu chvíli zařve Kristenino jméno tak, že mi vybuchla sluchátka a začala hořet.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I am having some hard times right now. I have a terrible back pain, yet I have to go to work tomorrow, which I am probably not going to survive. Then I have some trouble with the tranlastion's post production, which pissed me off pretty bad today. I am also very invested in the #JusticeForJohnnyDepp on twitter, which takes a lot of my time and a lot of my strenght. I am trying to stay away from it, but when I meet someone defending Amber Heard after all that what was revealed lately, I just lose it and I am trying to talk some sense into them... which barely ever helps. Even though there is a tape of Amber Heard admitting a series of violent attacks on Johnny. I am sorry, I am not gonna dug deeper to it here, if someone is interested, we can talk about that somewhere else. But since Johnny Depp has been my favourite actor since I can remember, I am very invested in this case. I have never believed those domestic violence claims and I was right not to, but the shit is going down on twitter every single day and I just hate the double standard of it all. Anyway. Away from this topic, I promise. I might mention it once or twice during the next few weeks, I cannot promise I won't. Anyways. Zurich Film Festival. Johnny Depp was there too, by the way. Moving on.

So, yeah, what was the topic. Yeah, Kristen, right. Kristen is not in Paris. We all hoped in the KStew fan community, she would attend the Chanel fashion show today, but unfortunately, she's not there. Which I quite understand, because she almost literally just finished filming. It's like two or three days since the filming of Happiest Season finished, so I guess she just wants to chill for a while. Or maybe they are working on some post-production stuff, who knows. The lack of any other news gives me space to take care of the older stuff, so I am here with another bigger gallery update, this time from already mentioned Zurich Film Festival, where Kristen arrived on October 2, 2019, was there for two days and then left for the London Film Festival... and then straight to the Mill Valley Film Festival, which is the last one from the festival run, but not the last event I haven't written about, so. I have a LOT in my pocket. I cannot wait to write about London, because that outfit, omg. Anyways. I have for you four sets of pictures. The first one is from 'Seberg' press conference on October 2, with the director of Seberg, Benedict Andrews being there too. She has a pretty casual outfit that I really like. I would loose the hat though. The second set of pictures and the third is from the actual premiere of Seberg in Zurich that took place on the same day as the press conference. The first set is from the arrivals and the second is from the inside when Kristen received a Golden Eye Award, which she was obviously very grateful for. She wore a really nice Chanel dress. What I really want to mention is the fact, that the dress was way too long for Kristen, who is 5' 5'', but she wore shoes that are quite extraordinary, given Kristen's relationship with heels, I was in shock. She said in an interview that she likes heels, she just cannot stay in them for a long time and she also hurt her ankle several times during filming, so these shoes? I was in shock really, because they are extremely high and she rocks them. You can see them very good in this picture and also on the stage. Pretty unusual with K. The last set I have for you is from A Conversation with Kristen that took place the day after. I really hoped we would have a full interview, but it is nowhere to be found. There is like one official video from Zurich film festival and than one short video from the conversation. I don't even have the press conference.. no one would watch it anyway except me, but it's a pity. If you watch the first video, be careful, one of those young girls screams Kristen's name so loudly that my headphones died.







5 komentářů:

  1. Ahoj jistě, pořád platí že mám zájem o spřátelení :)) přidám si tě behěm dnešního dne:)

    OdpovědětVymazat
  2. hlavu vzhůru, bude zase lépe :)
    Kristen byla nádherná

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak to s Johnnym ako si neriešim, lebo mi to extra neporiešime, je pravda, že to človeka série, a je to poriadne sprosté čo sa tam deje, je v pohotovosti de si na to povedať názor, to beriem, ale netreba sa nad tým nervovať, inak človeka porazí , ale je to pochopiteľné, že ťa to serie, mno a ešte do toho ten preklad, je mi to ľúto, že to dopadlo tak ako to dopadlo, ako je to tvoje prvé, no človeka to jednoznačne zamrzí keď dostane takéto vyjadrenie, a namakala si sa na to, čo sa týka Kris, tak mne sa páčila v oboch prípadoch, v tom ležérnom je tu celá ona, no ani tie šaty nie sú na zahodenie, mno a k tomu ja károvane vecičky môžem, k topánkam sa asi ani nevyjadrujem, ja osobne by som v nich už bola na zemi , nie žeby boli škaredé, ti nie oni sú krásne, no vysokééé

    OdpovědětVymazat
  4. Mrzí mě, že s tím překladem se to nakonec vyvrbilo takhle a ani se ti nedivím, že jsi z toho špatná, taky bych byla. Mě osobně stačí, jak musím pořád přepisovat bakalářku. Teď jsem začala s praktickou částí a vůbec nemám páru, jak to dát dohromady. Sepsala jsem si pár bodů, které ve filmech chci hledat, ale stejně mi z toho, co jsem dneska napsala napůl vychází popis filmu. A do toho mě ještě stresuje, že 22. duben je taky co by kamenem dohodil a pokud budu muset pořád všechno přepisovat, tak asi ani bakalářku nestihnu odevzdat :/
    Co se týče kauzy Johnny Depp, tak mě hrozně mrzí, že po té záležitosti s Amber tak trochu zapadl. Já jsem jí teda taky už od začátku nevěřila a doteď si o ní myslím, že je zlatokopka nebo člověk, co se chce přiživit na úkor někoho jiného. Za mě byl největší argument to, co o Johnnym tenkrát řekla jeho bývalá partnerka Vanessa Paradis, Wynona Rider a jeho dcera - všechny do jedné stály za tím, že Johnny není násilnický člověk. A taky se mi nelíbí, že za Amber všichni stojí, nebo možná už ani ne, ale bez tak s ní ty smlouvy nezruší - jenom si o ní všichni budou myslet svoje, ale ona bude i nadále hrát. Jako v Aquamanovi se mi vcelku líbila, ale už z principu bych ji vyhodila a dala místo ní někoho jiného - nebo bych ji nahradila úplně jinou postavou, než tou, co hrála ve filmu.
    Ke Kristen - mně osobně se ty boty moc líbí, ale taky nechápu, jak v nich mohla chodit. Pro mě by to už byly takové menší chůdy Mimochodem tyhle boty už na sobě měla. Myslím, že to jsou ty stejné, co má tady na vítězném outfitu v menu ;) Co se šatů týče, tak ty mi taky padly do oka, i když si myslím, že mohly být třeba po kolena - tak by mohla mít Kristen aspoň menší podpatky. Byla taky hezky načesaná a nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, máš hezký blog :)momentálně jsem zkoukla film Charlies angels a byla jsem hodně nadšená, hlavně postava co hrála Kristen byla super :)

    OdpovědětVymazat