sobota 28. března 2020

Gallery update 76.3: Variety's 'Actors on Actors' with Shia LaBeouf - pics + interview


Ahoj všichni. Dneska jsem měla nějakou kecavou v té angličtině, tak nevím, jestli to úplně klapne i v češtině :D Ale uvidíme. Nějak asi přeskočím osobní úvod, protože nemám moc co říct. Je karanténa. Nedělám nic. A tak. Neměla jsem moc ani náladu na blog, tak nějak, nevím, jsem taková celá divná, tak doufám, že vy se máte líp. Tak rovnou skočim asi k tématu Kristen. Kris je aktuálně též v izolaci a to společně se CJejem, tak doufám, že se mají fajn a že jim nehrabe tak, jako mně :D Novinek teda letos asi příliš mnoho nebude, respektive asi aspoň ne v první půlce, dost pravděpodobně se posune spousta věcí, nejspíš včetně různých natáčení, což je z hlediska blogu dost špatný, ale na druhou stranu jsem tu já. A já se v podstatě rovná restům. Mám jich tolik, že mám co přidávat dlouhé týdny až měsíce, takže žádné strachy, že by tu bylo nějaké extrémní ticho. Ticho je podmíněné jen a pouze mou náladou, ne nedostatkem materiálu. Je to hlavně proto, že Kristen měla hodně silný loňský rok, co se proma týče asi nejsilnější od dob Twilight, takže těch novinek je halda. Rok 2018 byl taky skvělý, protože Kristen byla součástí poroty v Cannes, ale ten loňský rok byl hodně silný na všechny různé rozhovory, promo videa, promo akce, premiéry, tiskové konference, hlavně teda festivaly a různé přidružené akce. A já mám teď ještě v rukávu asi pět akcí, o kterých jsem ještě nestihla napsat a do toho mám asi miliardu rozhovorů a videí, takže já myslím, že bude co dělat. Vím, že videa zrovna moc netáhnou, já sama taky nemám všechen čas světa a chápu, že ne vždycky má člověk náladu. Tady na blogu jsem dřív zveřejňovala hromadně všechny, ale v poslední době už většinou spíš vybírám jen ta krátká a vtipná, protože tam už je nějaká šance, že se na ně někdo koukne :D

Neberte to zle, já vám to nevyčítám, že na ta videa moc nekoukáte. Já taky nemám čas koukat na každý rozhovor. Je to prostě fakt, že větší úspěch mají fotky než videa, obzvlášť, když jde o delší rozhovory. Já taky občas vybírám u vás radši články bez videí, když nemám čas, protože já se zas už fakt musim kouknout, když chci něco komentovat, protože je mi to pak hloupý. No a pak když třeba je to rozhovor já nevím, s Emily Blunt, tak nad tím strávím třeba hodinu, protože rozhovory s ní jsou taková sranda, že pak klikám na další a další, no a je to trochu zabiják času. Ale v době propagace Seberg a Charlieho Andílků a i Underwater, vzniklo množství fakt skvělých rozhovorů a videí, která jsem já sama ještě ani všechna neviděla, ale teď karanténě to doháním. A kromě toho, že je tam spousta vtipných a třeba ne tak dlouhých videí, u kterých jsem se hodně zasmála, tak došlo i na ty delší. A přestože vím, že málokdo se na ně podívá, jestli vůbec někdo, chci je tady na blogu mít. Konkrétně jde teda o tři videa, která na mně osobně zanechala velký dojem. První z nich byla epizoda Hot Ones s Seanem Evansem, kterou už jsem přidávala před několika týdny. To je fakt hodně zábavný video a já miluju ten pořad Hot Ones, můj oblíbený díl je ten s Gordonem Ramsaym, ale ten díl s Kristen je taky dost vtipný a viděla jsem ho už asi 5x. Kdo by si ho chtěl připomenout nebo se na něj podívat, může tak učinit zde. No a druhým hodně významným delším počinem, který vznikl, je právě rozhovor, který mám pro vás dneska. Konkrétně jde o epizodu ze série "Actors on Actors". Jde vlastně o koncept časopisu Variety, kdy herci dělají rozhovor s jinými herci. Většinou jde potom o ženu a muže a můžou z toho vzniknout dost zajímavé situace i dost zajímavé rozhovory. Kristen tenhle rozhovor vedla s Shiou LaBeoufem (nevím, jak to vyskloňovat :D). Shiu já osobně mám hodně ráda, já sice neviděla moc filmů s ním, ale shlédla jsem s ním pár rozhovorů právě v reakci i na tenhle rozhovor s Kristen a působí na mě jako hrozně fajn člověk, takovej při zemi, hodně skromnej a opravdu vůbec ne nějaká célebrita s nosem nahoru. On si prošel dost velkýma trablema i se zákonem a byl vlastně na povinné terapii, jinak by musel do vězení, a je ohledně toho hodně otevřený a zkrátka působí strašně skutečně, ačkoliv těžko říct, jestli vážně je, ale z rozhovorů tak zkrátka působí. A přijde mi, že je super, že vedl tenhle rozhovor s Kristen právě on, protože jsou si podle mě v některých věcech dost podobní a zdá se, že si v hodně věcech rozumí a je tam cítit určité souznění mezi nimi.

Takže mám pro vás dneska 8 fotek. Pár z nich jsou přímo promo fotky z photoshootu a pár je přímo z toho studia z průběhu rozhovoru. A potom mám pro vás samotný rozhovor, který má kolem 45 minut. Ano, já vím, je to hodně. Čím je ale tenhle rozhovor zajímavý a myslím, že to poznáte, i když si pustíte třeba jen kousek a proklikáte to, je právě ten koncept. Tím, že rozhovor vedou herci s herci, tak vznikají otázky, na které se běžný reportér nezeptá, protože ve skutečnosti neví a nemá ten náhled do filmového průmyslu. Získáváme tak úplně nový pohled, trochu další rozměr, co se týče Kristeniny práce, jejího přístupu k práci, k tomu, jak to chodí na natáčení a jak se připravuje na své role, dozvídáme se trochu víc o tom samotném procesu, protože Shia v tom sám je a to stejně jako Kristen už odmalička, takže ví, na co se zeptat. A spíš než jen suchý rozhovor o nějakém z filmů je to vyloženě rozhovor dvou mladých lidí z filmového průmyslu, kteří sdílejí svoje postřehy a zkušenosti a srovnávají své přístupy atd. To mi na tom rozhovoru přijde hodně zajímavé. Taky jsem se dozvěděla víc o Shiově filmu Honey Boy, který chci vidět hned, jak bude možné ho někde sehnat. Takže se koukněte, pokud chcete, proklikejte, pokud chcete, nebo se nekoukejte vůbec, pokud chcete, je to na vás, ale já jsem to tu na blogu chtěla mít. A vězte, že vám nic nevyčítám, pro mě je terapie už jen to, že napíšu ten samotný článek a to mi úplně stačí. To, že občas někdo napíše nějaký komentář, je pro mě ohromný bonus, který mě žene dál, ale rozhodně nikoho nenutím, aby se koukal na celý 45 minutový rozhovor s Kristen. Chci vám ale dát tu možnost, pokud by o to někdo stál. Na závěr už řeknu jen, že to Kris hrozně moc slušelo, vypadala skvěle :) Tak se zatím mějte a uvidíme se někdy příště.
+ + + + + + +
Like honestly, last year was probably the strongest year since The Twilight Saga, if we talk about Kristen and promotion of her movies... It's been a while since she had so many films coming out in such a short amount of time. It's been also a while since she has been promoting a blockbuster movie, even though the movie bombed. 2018 was great, because Kristen's been in the Cannes jury and it was just brilliant, but I really missed her promoting movies properly, like this. The Charlie's Angels promo is probably one of my favourites of all time, because watching all those videos with K together with Naomi Scott and Ella Balinska is just a blast and usually a lot of fun and I still haven't seen all of them, but I am about to, I swear. And I haven't been writing about those videos much, because there is just too many and videos are not really a blog-fan-favourite, because not many people are actually that interested in another celebrity than the one they are blogging about. Like... I love talkshows, I watch a lot of those, but I will be honest, I am very often chosing articles to comment where there are pictures over videos, because I don't have all the time of the world in my hands. Well, I didn't. I do now, with the quarantine and shit. But if I comment on an article, I actually truly read it and I would never comment on an article with an interview, if I haven't seen the actual interview, because it just doesn't seem fair to you. So yeah, I get it, if you don't watch the interviews and I am not mad at you if you don't, but I am also not putting much effort into articles with interviews and videos, because I know I am most likely going to be the only one who has watched that or is about to :D So recently, I am mostly chosing just those I REALLY thing you should watch, because they are hillarious, entertaining and just... not that long... because there is a hope some of you would watch it :D I hope you don't get offended, I don't mean it in a bad way, it is just that articles with videos usually don't have many comments and are simply not as popular.

However. During the entire promo ride, Kristen made a significant amount of very interesting interviews... Three of them being quite long. I've published a very fun and entertaining episode of Hot Ones with Sean Evans, that I have watched like four times now, because I just love the series. My favourite is probably the episode with Gordon Ramsay, but the one with Kristen is also really good and fun, so if you want to watch that now, when you have more time during the quarantine, IF you have more time and you want to, you can watch it here. And today I have for you another one of the three. I am keeping the most important one to the end, because it's been very emotional for me as a Kristen's top fan, so I will write about that one probably like... in a few weeks or something. But this one is alo great and I think it should be here, even though not many people will actually watch the entire thing. Don't get me wrong, I am not mad at you you don't have time to watch, I don't mind, I really don't. I understand. But I like to write about it and that is pretty much it, I don't really mind if no one even reads the article, I am happy if you do and I am grateful, but blog is my therapy, it's a way how I get through hard days and just writing down this stream of consciousness really helps me. And you help me by commenting on things you are interested in and it's okay if you are not watching a 45 minutes long interview with Kristen. It's a lot. I do watch 45 minutes long interviews with Kristen, but that is kind of part of my job on this blog and part of my therapy. It's also a way how I'm improving my English. So I have for you today an interview for Variety magazine that Kristen did (I think) in October, but was published on youtube in November. It's called "Actors on Actors", which is a series of actors interviewed by fellow actors, and it is I think usually a man and a woman, but I am not sure about it. Kristen did this thing while promoting Seberg and the actor that was interviewing her and she was interviewing him, was Shia LaBeouf. I personally really like Shia as a person he appears in interviews to be. He had some legal troubles but he came back from the ashes and his newest movie, Honey Boy, is apparently pretty good. I really want to watch it as soon as it's available. I don't know many movies with Shia, I have seen like... two of them, maybe, but I really like him from the few interviews I have seen with him, because he seems to be a really down to earth person, very humbled person, very aware of his past demons and open about his legal troubles and therapy and his way to recovery. I also think that he was the perfect person for Kristen to do this Actor on Actor thing with, because I feel like they have a lot in common.

So I have for you 8 pictures, a few being an actual photoshoot and few being stills from the actual interview, I put them all together in the gallery, it didn't make sense to me to split them to two albums. Kristen had a really great outfit that I liked a lot, the suit suits her very much and I love the shoes. About the actual interview, it is built around the two major movies of both actors, Honey Boy being Shia's and Seberg being Kristen's and it is very interesting as they know the business, know how it works on set, have the actual insight, the interview is very different from what we see usually. It is not a set of vague questions about the movie, but they both deeply understand what working in the film industry means and what it means to be an actor, so it is a lot more an actual conversation and sharing their different or similar experiences as actors, which I find extremely interesting and I would recommend everyone to watch it, because we learn a lot about Kristen's whole process on the set and it dugs... I don't know if deeper, but maybe in a different area then we are able to usually explore. But of course, it has 45 minutes and if you for example don't like Shia, it can be hard to watch, but I really loved the whole thing, so I have decided to write about it.


5 komentářů:

  1. Líbí se mi fotky 🙂 hlavně ta jak sedí na té židli. Ta je suprová. Jinak nejsi jediná, já si teď taky připadám taková divná snad to zmizí stejně jako ta karanténa. Musíme věřit že bude lépe

    OdpovědětVymazat
  2. Ta prvni fotka je suprova :)
    Protoze jsem byla mimo informace o Kristen, tesim se i na "stare" novinky, alespon se neco dozvim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele to já si ten rozhovor pustím, jenom teď upřímně nemám úplně chut. Ale na Youtube na mě furt skáče v doporučených, takže na něj určitě dojde řada, protože já tyhle rozhovory miluju a kor když to je s Kristen žejo. To já mám pak stejný jak ty, dokážu nad videama strávit půlku dne (no i víkend třeba). Nejhorší je, když "omylem" najedu na kompilačky Grahama Nortona, to se pak vezu a jsem v pasti Každopádně aspoň ty fotky jsou krásný a na ten rozhovor se těším.Jinak mě z tý karantény začíná šplouchat na maják. My teda máme práci zavřenou, ale stejně tam chodím musím párkrát do tejdne chodit, což mě trošku drží z toho stereotypu doma. Na druhou stranu jsem na bytě sama, spolubydlící je u rodičů, takže mám dokonalej klid. Ale sama . Jsem introvert, takže mi samota jako taková nevadí, hýčkám si jí, ale jak teď nemám žádnej život mimo ní, tak je to dost zdrcující. Chybí mi vínečka a dortíky v kavárnách a prostě všechno

    OdpovědětVymazat
  4. mno, tak ako pozerám a čítam, ty tam toho v úschove máš celkom dosť, ja by som za to bola tiež dosť rada, ono by bola aj chuť, teraz keď som doma, no nie je čo, takže hurá     , ono je to ako naschvál, mmoooo síce v poslednom čase aj keď nebol tento skvelý problém toho nebolo veľa, no teraz je to naozaj životu nebezpečné , to pozeranie videí dosť dobre chápem, keď ma niečo zaujme tak sa dokážem preklikávať videami aj niekoľko hodín , a potom mi už neostane čas na to ostatné, alebo sa mi proste už nechce , ako ani ja poriadne neviem ako sa jeho meno poriadne skloňuje     , no videla som s ním niekoľko filmov a aj seriál, a celkovo musím povedať, že sa mi to páčilo, si vyberá celkom zaujímavé projekty, mno a takéhoto rozhovoru sa účastník aj Tom, takže mám o tom aspoň trocha šajnu , na fotkách obaja vyzerá veľmi dobre, a že mám čas tak sa na to môžem pozrieť

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá dvojce, Shiu jsem v době Transformers žrala, teď už tolik ne Ale Kristen žeru pořád Každopádně oběma to na fotkách sluší :)

    OdpovědětVymazat