středa 23. října 2019

Gallery update 74.8: TIFF 2019 - Portraits


Koupila jsem si před pár dny letenky do Newcastlu. Měla jsem minulý týden opravdu hrozný týden, fakt příšerný. Měl sice svoje světlé momenty, ale nebylo jich nijak zvlášť moc. Byl to hodně náročný týden ve škole, ale i v osobním životě a zkrátka jsem úplně nezvládla svou psychiku. Tenhle týden je to trochu lepší, ale tak nějak jsem si říkala, že potřebuju vypadnout, a tak jsem si koupila letenku do Newcastlu, kde teď studuje kamarádka, jedu tam v listopadu a už se na to moc těším. Jeden den si uděláme výlet i do Edinburghu na Vánoční trhy, bude to fajne. Zkrátka potřebuju vypadnout. Dnes jsem byla v práci a zítra do ní jdu zase. Naštěstí mám pá-ne volno, abych se trochu dospala a znovu jdu do práce až v pondělí. Ano, jdu do práce na státní svátek, já vim, slyším vás... ale my se v práci o státní svátky vlastně pereme, protože máme double pay. Teď sedím v knihovně a měla bych překládat, ale jsem tak vyčerpaná, že sotva udržím otevřené oči. A tak jsem se rozhodla trošičku prokrastinovat blogem, protože... proč ne. Chtěla jsem jít hned po práci domů a trochu se vyspat, ale musím tu oxidovat až někdy do sedmi, kvůli nějaké debilní schůzi, která mě stejně ani nezajímá. Vlastně mě obecně mé studium moc nezajímá. Zrovna jsem přemýšlela nad tím, že bych nejraději ukončila studium, ale už mi to přijde po tolika letech bolesti a úsilí škoda. Jen jsem zkrátka tak nějak ze všeho vyčerpaná. V práci mě to taky sere... nějak teď nemám úplně dobrej směr v životě. Ale snad se to spraví.

Nicméně, přestanu si stěžovat a raději přejdu ke Kristen. Dneska jsem si řekla, že udělám lehkou pauzu od akcí a než přejdu k dalšímu festivalu v pořadí, doplním nějaké photoshooty a portréty. Chronologicky bych měla začít z Benátek, ale tam se těch portrétů zatím úplně moc neobjevilo, takže s tím trochu otálím, proto jsem přeskočila rovnou k Torontskému filmovému festivalu. Mám pro vás celkem 8 různých setů fotografií, z nichž nejobsáhlejší je teda to první album, které čítá 47 fotek. Je to takový mišmaš, vlastně ani nevím, od koho které fotky jsou a pro koho jsou focené a neví to v podstatě nikdo, tak jsem to zkrátka hodila do kategorie TIFF Portréty :D Ty ostatní sety už jsou pak z většiny pro nějaký časopis. Mám pro vás taky portréty z obou dvou press dnů, jak můžete vidět podle outfitu. No za mě rozhodně vedou nejvíc asi ty fotky s pejskem jménem Cali a pak ta se štěnětem pro People Entertainment. Moje úplně nejoblíbenější fotka je ale ta 2. pro The Hollywood Reporter. Ta je prostě dokonalá a nejspíš se objeví na nějakém designu :)
+ + + + + + +
So I have bought plane tickets yesterday, to Newcastle. I had a really, really bad week last week. It had some good moments, but over all, it was pretty fucked up... so I just sat by the computer and I bought plane tickets to Newcastle, where my friend studies right now. I am going in November and I am really excited for it. I honestly need to get out of here, I need a break from everything and everyone. Every day is a struggle and I don't really know how to cope with that. I am sitting in our school library and I should translate, but I am so tired that I simply cannot focus. I am falling asleep here, but I have to stay in the city center because of some riddiculous meeting regarding tha future of our study program. Like I don't even care about my studies enough, why should I care about the future of this department. I love the people I am studying with, but honestly? I would like to drop out of college, I am in a really weird state of mind recently and I just don't see the point in anything I do right now.

Anyways, enough of me, I won't depress you any longer. I have for you now quite a few sets of pictures. I wanted to make a little change and publish some portraits, before I move on to another film festival. To be chronologically correct, I should have published portraits from Venice Film Festival first, but there are not that many yet, so I am kind of waiting until some more show up. So I have for you bunch of portraits from the Toronto Film Festival 2019, where Kristen was in the beginning of September, promoting her movie Seberg with Benedict Andrews and Anthony Mackie. I have for you portraits from both press days, you can notice different outfits. The first set is quite big, it contains 47 portraits that are all incredible. They were probably taken by different photographers, but I wasn't able to find out, so I put them all in one big album as simply "portraits". The other ones are mostly for some magazines. I love especially those portraits with that little dog, Cali. And the one with a puppy for People Entertainment. But my most favourite picture of them all is the second portrait for The Hollywood Reporter. This one will probably show up as part of a new layout. So enjoy pictures and let me know, which set is your favourite. Next up in gallery updates: San Sebastian Film Festival, but I might publish some Charlie's Angels related videos first, I'm not sure yet.








1 komentář: