neděle 13. října 2019

Gallery update 74.6: Deauville Film Festival - Talent Award Ceremony


Ahoj všichni, jak se máte? Já jsem teď momentálně hodně naštvaná z několika různých důvodů a to, že mi poslední 3 týdny poměrně dost chybí cukr, tomu nepomáhá. Včera jsem měla problém v práci a dostala jsem zjebáno za to, že jsem pomohla druhému člověku. Hrozně mě to nasralo, tak moc, že jsem málem dala výpověď na místě. Absolutně jsem tu situaci nepochopila a bylo mi z toho fyzicky vyloženě zle. Proč je takovej problém pomoct druhému člověku? Fakt nechápu. Nechci to tu rozpatlávat, kdyby si to náhodou někdy někdo přečetl v době, kdy tam ještě budu chtít pracovat, ale ta už asi moc dlouhá nebude. Prostě jsem dostala úplnou přednášku a naprosto bezdůvodně. Respektive důvodně, páč jsem neuposlechla přímý rozkaz mu nepomoct, který jsem odmítla uposlechnout, ale celá ta situace prostě byla úplně na palici. A teď jsem se ještě před chvílí dozvěděla, že v Turecku chtějí zaplavit 12 000 let staré město plné historických památek a udělat tam přehradu. Lidi, co tam žijí, ani nemůžou protestovat, protože by přišli i o to málo peněz, co dostali jako kompenzaci, protože by je poslali do vězení... navíc je stěhují do domů, které mají být nové, ale už teď některé potřebují opravy, protože nejsou postavené pořádně. To je prostě něco neskutečnýho. A lidi se u nás přilepujou k přechodům na Magistrále a blokujou provoz, aby tim vyslali signál já ani nevim čeho, místo aby se mluvilo o skutečně důležitejch věcech, jako třeba, že Turecká vláda ničí kulturní dědictví kvůli přehradě. Ti magoři lepící se k silnici tímhle vysílaj strašně špatný signály a akorát tím všechny naserou. Enviromentální aktivismus je důležitej, ale tímhle nic nedokážou, jen tím fakt všechny naserou a nic se nezmení, nic tim nedokážou, nepřispějou tím k nějaký pozitivní změně. Tyhle tři věci mi tak nějak ležely na srdci a potřebovala jsem se s nima svěřit. Tak se omlouvám za výlev, ale nějak to na mě padlo. Teď už ke Kristen.

Dneska mám pro vás další fotografie z Deauville American Film Festival. Dalo by se říct, že tohle je ta hlavní událost ze 3, kterých se Kris zúčastnila. Kromě toho, že dostala kabinu na pláži se svým jménem, tak také byla oceněna každoročním oceněním jménem Talent Award, z čehož mám skutečně obrovskou radost a ona z toho očividně měla radost také. Samozřejmě nemohla zmeškat oficiální předávání, a to včetně červeného koberce, a po předání ceny také proběhlo promítání filmu Seberg. Na koberci Kris doprovodil její kolega z filmu, Yvan Attal, který si zahrál Romaina Garyho, manžela Jean Seberg mezi lety 1962 a 1970, tedy v době, ve které se film odehrává. Cenu Kristen předával režisér a Kristenin dobrý přítel, Olivier Assayas, se kterým natočila již 2 filmy a který zde měl premiéru svého nejnovějšího snímku, ale o tom se ještě budu zmiňovat. Olivier měl připravený celý proslov, který je ale bohužel ve francouzštině a sice tam promítali titulky, ale bohužel zabírali jen Oliviera na tom videu, které jsem našla, takže titulky nemám :D Takže úplně nevím, co říkal, ale zřejmě to bylo moc hezké, protože Kristen to velmi dojalo. Kdyby někdo náhodou uměl francouzsky a věděl, co povidá, můžete mi to napsat do komentářů. Kris samozřejmě převzala cenu a také měla proslov, který byl moc hezký a ten si také můžete pustit v tomto článku. Kristen na sobě měla moc pěkný outfit. Hrozně se mi líbil, i přesto, že je komplet Chanel, jak taky jinak :D Líbí se mi jak to sáčko, které měla, tak ty kraťasy. Není obvyklé, že by měly hvězdy na červeném koberci kraťasy, takže jsem ráda, že Kristen tohle "tabu" porušila :D A podle mě vypadala fakt skvěle, včetně vlasů a make-upu. Líbí se mi ty růžové konce. Teď už se jich sice zase zbavila, ale jsem ráda, že je v Deauville předvedla.

Mám pro vás ještě jednu aktualizaci událostí z Deauville a potom už se přesunu do Španělska na festival San Sebastian, potom krátce k nějaké propagaci Charlieho Andílků, pak popojedem do Curychu a pak do Londýna. Po Londýnu už žádný festival nebude, ale je to dost novinek i tak. Myslím, že ty fotky všechny z akcí bych mohla zveřejnit do toho 2. listopadu, kdy bude Kris hostem SNL... 6. listopadu pak holky z Charlieho andílků budou v Good Morning America a možná se objeví ještě něco, 11. listopadu pak proběhne slavnostní premiéra, takže se máme na co těšit. A protože Amazon Studio hodně protlačuje Kristen, aby uspěla v letošní awards season, vidím to ještě na slušnou propagaci Seberg, plus premiéru má mít v prosinci... no a v lednu zase přijde premiéra Underwater, takže tahle novinková smršť možná bude mít sem tam nějakou tu pauzu, ale rozhodně nekončí. Kromě toho pak už pomalu začíná i Awards Season, to už vlastně nějakými menšími v listopadu, takže kdo ví, co všechno se objeví. Já osobně doufám aspoň v nějakou nominaci, protože ačkoliv film sám nemá zas tak dobré ohlasy, Kristen všichni vychvalují až do nebes, jak byla úžasná. Tak uvidíme, jak to dopadne.
+ + + + + + +
Hello everyone, how are you? I am angry right now for various reasons. Yesterday at work, I was told not to help someone I could help. And I refused to deny that person help and now I have a problem because of it. That made me almost quit on the spot yesterday, I was so mad. And now, I've leaned that the Turkish government is persuing a dam plan, that will destroy a 12 thousands old city of Hasankeyf by flooding and there is probably no way to stop it. Why are people glueing themselves on a fucking main street in Prague when things like this are happening in the world and people that live there don't even protest, because they know they would be sent to jail and their families would lose the money they got as a compensation. And people are fucking lying on a main street, stopping traffic for 45 minutes, glueing themselves to the ground to make a statement? What statement exactly? They are not doing any good, this is bad advertisment of enviromental activism, they are just going to piss off everyone, sending a completely wrong message. I am just super mad because of so many things. It might be also connected to the fact that I am on low suger diet and I would really appreciate some chocolate right now. Anyway. I won't bother you with this shit much and I will go straight to Kristen. I just needed to tell somebody what bothers me.

I have for you today finally another photos from the Deauville American Film Festival. Kristen was not only honoured by getting a cabin with her name on it, but she has also received this year's Talent Award. Kristen of course attended the red carpet for the ceremony and the ceremony itself. She was accompanied with her 'Seberg' co-star, Yvan Attal, who plays Romain Gary, who was Jean Seberg's husband from 1962 to 1970. Kristen rocked another Chanel outfit that I absolutely loved. She decided to wear Chanel shorts for the event, which is very unusual, might be even called edgy in some circles considering it was an award ceremony and considering that the people who call it edgy are usually working for tabloids or 80 years old. I honestly think that she looked amazing. I loved the hair, I loved the make-up, she rocked the pink colour, I love the outfit too, it was brilliant. Those shoes? Perfect. Kristen accepted her award from her friend and directer of two of her movies, Olivier Assayas. He also gave a speech, that was probably very moving, since Kristen was crying, but I cannot really say. He gave it in French and there were subtitles on the big screen there, but I haven't find a video of his speech that would show it... and French is one of the languages I cannot speak, so I don't know what he was saying and I haven't find a full translation. But he was talking about her spirit and personality, about working with her. And Kristen then accepted the award and also gave a speech, that I have for you today and it was in English, so we can actually understand, what she is saying and it is obvious that she was extremely emotional. I also have for you two pictures from Chanel x Madame Figaro dinner that was afterwards. I have to say, that I am very proud of Kristen receiving all these awards and actually being in the Awards season run thanks to the Amazon Studio. They are really rooting for her, because despite the fact the reviews for Seberg are not all in all that positive, Kristen's performance is highly praised by basically everyone.

I have one more event from Deauville before I move on to San Sebastian. Then I have fome Charlie's Angels promo, kind of, and then I am moving on to Zurich film festival and then London Film Festival. There should be another event, but it was cancelled last minute, so I think I might be done with the main news before Kristen's Saturday Night Life appearance, but hard to say. I might publish some additional things like some interviews or photoshoot updates, but I am mainly focusing on events right now. The girls will also appear on Good Morning America on November 6th and the gala premiere of Charlie's Angels is going to be on November 11. So we have a lot to look forward to. And it is not stopping any time soon, because in December, she's definitely going to promote Seberg even more, in January, there is Underwater and then it's fucking awards season, oh my god, please, just please. I need her to be at least nominated.






2 komentáře:

  1. celkově s emi moc líbí její outfit, ale nejvíc se mi líbí ten účes :)

    OdpovědětVymazat
  2. ako niekedy ani neviem čo by ľudia z rozkoše spravili, no asi sa to len tak nezmení, a keď aj, tak sa na to príde veľmi pomaličky, mno a to s tými pomáhaním je väčšinou naopak, človek nechce a musí aj nad rámec svojich povinností , takže je to zvláštne, človek chce a nemôže, čo v dnešnej dobe každý na každého kašle, skoro vždy, teraz trochu veselšie, Kristen vyzerala naozaj pekne, až na tie topánky, to mi nepadlo do oka, ale čo áno, tak to sú vlasy, tento účes sa mi veľmi páči a pristane jej to , tiež jej gratulujem k oceneniu, a teším sa na všetky tie novinky, a hlavne na filmy

    OdpovědětVymazat