neděle 27. října 2019

Charlie's Angels: Behind the scenes + new clips


Ahoj všichni. Trochu jsem potřebovala pauzu od ukládání fotek a přidat taky trochu něco jiného. V příštím článku už se slibuju přesunu k festivalu v San Sebastian, ale dneska mám pro vás nějakých pár videí, které se týkají Charlieho andílků. Promo pomalu, ale jistě začíná, už byly zveřejněny i nějaké rozhovory, ale o těch až později. Každopádně bylo oznámeno, že slavnostní premiéra proběhne v Los Angeles 11. listopadu a jedna proběhne i 20. listopadu v Londýně, takže se máme určitě na co těšit. Bude to alespoň nějaká záplata pro nás, kteří si nakonec musíme na film počkat až do 23. ledna 2020. Hrozně mě to štve, protože jsem se fakt hrozně těšila, že to uvidím v kině... a takhle si nejsem úplně jistá, jestli vůbec do kina půjdu. Ale uvidíme. Možná kvůli Kristen, ale asi to neuvidím poprvé no. Jinak tedy už k těm videům, která pro vás mám. První z nich je 4 minutové video z natáčení, ve kterém můžeme vidět tedy nejen záběry z natáčení a rozhovory s hlavními herci (včetně Patricka Stewarta a Noaha Centinea), ale i jakési představení jednotlivých andílků, kdy nám ukážou i nové scény z filmu. Já osobně už jsem si zamilovala postavu Kristen, působí naprosto skvěle a jsem fakt hodně zvědavá, co předvede v celém filmu. Elizabeth tam říká, že právě Kristen má ve filmu nejvíce kostýmů, jelikož chtěla ukázat, že Sabina může být naprostým chameleonem, kterým je Kristen i ve skutečnosti. Obdobného představení se dočkají i Naomi Scott jao Elena a Ella Balinska jako Jane. Další tři videa jsou krátké klipy, které krátce představují jednotlivé Andílky. Kris je nějakým způsobem v každém z nich, takže určitě koukněte. Která z Andílků je vám nejsympatičtější? Já osobně jsem nejnadšenější asi z toho, že je fakt hrozně vidět, jakou zábavu si při natáčení filmu užili :) A fakt se těším, až se rozjede to promo :)
+ + + + + + +
Hello everyone. I kind of needed a break from downloading all those pictures I have left. I have so many things to publish that it kind of became too much. But I won't be complaining, because I am happy Kris has so many news, I just don't have time to publish them all in a real time, so I am still stuck in September while October is bringing new stuff almost every day, mostly related to Charlie's Angels, that are coming out pretty soon in the US. It is going to have it's gala red carpet premiere on November 11 and it's London premiere on November 20. The movie is going to the Czech cinemas on January 23, 2020, which pisses me off, if I'm completely honest. I have seen the trailer when I went to Once Upon a time in Hollywood, it was still about to be released in November, but it is not any longer. Anyway. I have for you today at least some of the Charlie's Angels newest promo. I have for you one 4 minutes long behind the scenes video, that include some new scenes from the film and short interviews with the main cast, including Patrick Stewart and Noah Centineo. I am quite deeply falling in love with Kristen's character of Sabina, I think she'll be my favourite angel and not just because it's Kristen, but just because how she's written. I also have for you 3 short clips, in which each angel is shortly introduced. One is about Sabina, Kristen's character, so there are of course scenes with Sabina, but some of these are in the other two clips about Elena (Naomi Scott) and Jane (Ella Balinska) too. I think that it is pretty obvious how much fun did these guys have making this movie and I cannot wait to see more of them during the promo, that is slowly starting now.

Behind the scenes:



Meet Sabina Wilson:

Meet Elena:

Meet Jane Kano:

2 komentáře:

  1. mno tak to by som ti držala palce keby si to vydržala až na premiéru do kina, ja u seba viem, že to tak nebude, a hneď ako to bude možné si to proste pozriem     , ja to určite nevydržím , ja som z videí nadšená, mám radosť aj z toho ako sa tam Kris stále premieňa, podľa mňa ju to na nakrúcaní náramne bavilo, a nájme asi to

    OdpovědětVymazat
  2. jak má tu paruku to je horzně vtipné :) nedokážu si představit že by nosila takhle vlasy .)

    OdpovědětVymazat